Cum sa iti dai seama daca partenerul te inseala

Cand cineva inseala apar schimbari vizibile in comportamentul sau. Important este ca si tu sa le observi ca sa iei atitudine. Studiile arata ca singura diferenta intre barbati si femei este ca ele stiu mult mai bine sa se prefaca si sa ascunda aceste mici schimbari comportamentale.  
Cum sa iti dai seama daca partenerul te inseala
Iata ce te poate duce cu gandul la faptul ca te inseala:
 
Este cu gandul in alta parte in timpul actului sexual
Multe cupluri ajung la un moment dat intr-un  punct in care nu mai pun atat de mare accent pe sex, mai ales daca pasiunea dintre  parteneri s-a cam stins. Iar cand intrevine o a treia persoana in combinatie, atunci sexul poate deveni ca si inexistent, pentru ca cel care inseala isi traieste fanteziile cu altcineva.
Lipsa contacului vizual in timpul sexului, evitarea mangaierilor partenerului si neimplicarea emotionala sunt semne clare de adulter.
 
Cand partenerul ignora surprizele sexy

Daca pana acum partenerul tau era incantat de fiecare data cand purtai o noua lenjerie sexy, iar acum este indiferent sau nici macar nu observa, ai motive sa il suspectezi.
 
Cand isi schimba „frizura” din zona intima
  
Multi barbati pretind ca prefera sa isi lase parul pubian „natural” ca semn de barbatie. Insa ar putea faca o schimbare in „zona” daca a intalnit pe (alt)cineva care sa ii ceara acest lucru. Cu siguranta se gandesc ca vor primi o recompensa pentru „sacrificiul” facut. Problema intervine atunci cand iubita oficiala observa aceasta schimbare fara ca ea sa ii fi cerut vreodata asa ceva. E un motiv sa te puna pe ganduri...
 
Scuze dupa scuze
 
Faptul ca te inseala poate fi un motiv pentru care nu mai faceti sex atat de des. Dar atunci cand sexul devine o amintire, trebuie sa te pui pe investigatii.
Daca tu pregatesti toate ingredientele pentru o seara romatica iar el gaseste scuze dupa scuze ca sa scape, atunci cu siguranta ai motive sa il banuiesti de infidelitate.
 
Daca ii gasesti prezervative in buzunar
 
Daca ii gasesti prezervative in buzunar, iar tu folosesti pilule contraceptive, atunci mai mult ca sigur te inseala. Poate avea o scuza ca le-a primit pe strada la o promotie, dar oricum merita sa cercetezi cazul.
Mii de oameni au protestat în București și în țară. Manifestanții au cerut demisia lui Liviu Dragnea
Recomandari