Cum sa iti recuceresti fostul iubit

Inainte  sa treci la actiune, trebuie sa te gandesti bine de ce il vrei pe fostul iubit din nou in viata ta. Pentru ca il iubesti sau doar pentru ca nu il poti avea? Sau poate pur si simplu pentru ca nu vrei sa fii singura? V-ati despartit pentru ca va certati mereu, era agresiv si te jignea? Ar trebui sa cantaresti toate aspectele si sa te hotarasti daca merita cu adevarat sa te impaci cu el.
Cum sa iti recuceresti fostul iubit

Daca v-ati despartit de curand, nu il hartui!
Daca relatia voastra s-a incheiat doar de putin timp, ar trebui sa il lasi de tot in pace. Daca il urmaresti, il bombardezi cu mesaje sau mailuri si ii scrii pe wall-ul de pe Facebook, nu vei face decat sa il enervezi.

Acest tip de abordare depinde totusi si de ce fel de persoana este ex-ul tau. Daca el crede ca “disparitia” ta este un semn ca nu iti este deloc dor de el sau ca nu ii simti lipsa, atunci sa “dispari” complet nu este cea mai buna solutie.

Trebuie sa redevii acea persoana de care ex-ul tau s-a indragostit
Nu uita ca ex-ul tau s-a indragostit de tine pentru ca se simtea bine in compania ta. Gandeste-te ce s-a schimbat pe parcursul relatiei voastre si adu-ti aminte ce aprecia el mai mult la tine.  Scapa de obiceiurile proaste pe care le-ai capatat pe parcursul relatiei. Fii vesela si prietenoasa. Daca iti vrei ex-ul inapoi, iti trebuie multa energie pozitiva.

Alege-ti cuvintele cu atentie
Nu incerca sa il recuceresti cu o atitudine de persoana disperata. Disperarea nu duce la nimic bun. Trebuie sa intelegi ca, desi a vrut sa va despartiti, ex-ul tau inca mai are sentimente pentru tine. Este foarte important sa iti alegi bine cuvintele in discutia cu el.

Nu fi disperata si fii increzatoare in fortele tale. Daca aveti un limbaj al vostru, cu expresii pe care le foloseati pe vremea cand erati impreuna, acum este momentul sa le folosesti din nou. In felul acesta ii dai de inteles fostului ca intre voi este o legatura speciala si o comunicare deosebita.

Pastreaza legatura cu el

Gandeste-te bine inainte sa stergi numerele lui de telefon, sa ii dai “delete” de pe messenger si facebook. S-ar putea sa ai totusi nevoie de contactele lui. Dupa ce durerea si tristetea trec, poate iti doresti sa mai iesi cu el la o intalnire amicala.

Ingrijeste-te

Daca ai observat ca ti-ai cam neglijat lookul de cand v-ati despartit, atunci ia masuri repede. Barbatilor nu le plac femeile neingijite. Trebuie sa arati bine si sa il faci sa te regrete.

Lasa-l pe el sa vina la tine!
Nu te arunca in bratele lui in cazul in care iti da semne de impacare. Daca respecti sfaturile de mai sus, va veni el singur la tine. Oamenii veseli, increzatori, ingrijiti si optimisti nu au cum sa nu reuseasca.
 

oduduwa (2016-12-01 15:59:54)
GET IUBIȚI TA ntors (ex). a pierdut dragoste vrăji, psihice vindecător, botanist, am ajutat pe oameni să rezolve căsătoriile lor, relațiile și problemele de dragoste cu vraja mea iubire puternică. Trebuie să spun cu umilință că am o rată de succes foarte mare pentru următoarele situații: (1) Ia-iubita pierdut din spate (ex), lipsește o dată (2) vraja bani (3) pe care doriți să nici un cazul în care partenerul tau te inseala (4) Captureaza inima cel pe care îl iubești (5) HIV SIDA CURE (6) Pentru a rupe o relație și întoarce-te la iubitul tau (7) Face legătura dragostei între tine și cel pe care îl iubești puternic și incasabil (8) Marry dragostea vieții tale (9) Cum să obțineți scammer și doriți să recuperați ai pierdut bani. (10) vraja Divorțul (11) Asigurați-vă să înflorească afacerea dvs. 12) (Deșertificării) dacă sunteți în căutarea unui copil 13) Vrei să fii promovat în biroul tău. DR ODUDUWA ======================================== EMAIL oduduwa.spiritualkingdom**********
janr (2016-11-29 18:11:27)
După ce a fost în relaţie cu Scott timp deşapte ani, el a rupt-o cu mine, am făcut tot posibilul să-l aducă înapoi dar tot ce a fost în Zadar, am vrut ca el înapoi atât de mult din cauza iubirii am pentru el, am rugat cu tot, am făcut promisiuni dar a refuzat. I-am explicat problema mea pentru cineva on-line şi ea a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă un rolă vraja care ar putea ajuta-mi arunca o vraja pentrua adu-l înapoi, dar eu sunt tipul care a crezut niciodată în vraja, am avut nici o alegere decât pentru a încerca-l, I mail rolă vraja, şi mi-a spus nu a existat nici o problemă că totul va fibine înainte de trei zile , că fostul meu vaîntoarce la mine înainte de trei zile, el a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi,a fost de aproximativ 16:00. Fosta mea numit mi, amfost atât de surprins, I-au răspuns la apel și tot ce a spus a fost căel a fost atât de rău pentru tot ceea ce sa întâmplat, că el a vrut ca eu să se întoarcă la el, că el iubeşte-mi atât de mult. Am fost atât de fericit şi sa dus la el, că a fost cum am început să trăiesc împreună fericiti din nou. De atunci, am făcut promisiunea că nimeni ştiu că au oproblemă relație, mi-ar fi de ajutor pentruastfel de persoană consultând el sauea de rolă vraja doar real şi puternic care ma ajutat cu propria mea problemă și care este diferit de toate fals cei acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutor derolă vraja, e-mail lui: greatmutaba********** puteţi e-mail-l dacă aveţi nevoie de asistenţă sale în relatia ta sau nimic. POATE greatmutaba@yahoo.comnu opri vorbesc despre tine SIR lui adresa de E-mail CONTACT-l acum pentru soluție la toate ta problema
Kumah James (2016-11-23 10:04:53)
BINE ATI VENIT LA DR EDEHOMON VRAJA TEMPLU Am vrăji cu ajutorul unor puteri spirituale, vraja turnare se face într-un mod unic pentru a ajuta la problemele tale. Dacă ați fost dezamăgiți de alte vrăjitorii și vindecători care au eșuat pentru a vă oferi rezultatele pe care le-ai promis și te-ai blocat cu nici o opțiune de fericire, la timp să contactați un talentat vindecator spiritual și spell caster care va rezolva problemele tale. Niciodată nu e prea târziu pentru problemele tale sa fie rezolvate, e timpul pentru o schimbare în viață pentru mai bine și nu doar stai pe spate și cred că cea mai gravă situație nu poate fi schimbat pentru o mai bună, e timpul sa iti prezinte problema la un talentat Spell Caster în DR EDEHOMON pentru a ajuta să înțeleagă viața și calea de urmat * Arunca vraja ta în termen de 24 de ore; cele mai multe din timp în aceeași zi. * Fii complet de îngrijire și înțelegere pentru situația dumneavoastră. * Complet politica de confidențialitate. * Și 100% efort din partea noastră pentru fiecare vraja ne-am aruncat. Fac Vrăji De Dragoste De Muncă? DR EDEHOMON Poate arunca vrăji de dragoste pentru a face iubitul tău credincios și de încredere, pentru dragostea mea vrăji peste credincioși și de încredere, înainte de a comanda vrăji de dragoste asigurați-vă că sunteți într-adevăr sigur de decizia ta de a cumpăra orice de meu vrăji de dragoste, dacă nu sunteți sigur despre situația dumneavoastră contactați-mă voi ghida în funcție de situația dumneavoastră. După turnare vraja persoana va crește sentimente puternice pentru tine . Aceasta vraja a fost folosit prima dată de către nativi Africani pentru a fi capabil de a găsi o dragoste în afara satului. Acum puteți folosi de asemenea pentru a atrage un iubit pentru tine. Dacă persoana este căsătorită apoi achiziționa, de asemenea, le rupe vraja. Vrăjile mele, printre altele, care nu sunt enumerate includ următoarele: · Distanța Spell Caster · Vrăji De Dragoste · Pierdut Vrăji De Dragoste · Atragerea Vrăji · Divorțul Vrăji · Căsătoria Vrăji · Obligatoriu Vrăji · Despărțirea Vrăji · Alunga un Amant trecut · *** Vrăji · Pofta Vrăji · Afaceri/Bani Vrăji · Protecția și Puterea de Vrăji de orice fel · Lecturi Psihice · Ghicitul · Vrăjitorie · Corp/dureri în articulații · Fertilitate Vrăji/Sarcina Vrăji · Rezolvarea mic / mare instanță și începutul închisoare de presă . Moartea vrăji . Răzbunare Vrăji Bărbați / Femei de Probleme: · Bărbați Ejaculare Precoce · Erecție puternică și de durată · Libido Scăzut · Nu Poate Da Naștere Puteți să mă contactați prin e-Mail: dr.edehomonspelltemple**********
david wallace (2016-11-03 03:28:13)
O mărturie uimitoare pe un aparat de turnare vraja care a adus soția mea înapoi la mine. Numele meu este David Wallace, eu locuiesc în Statele Unite ale Americii, iar eu sunt fericit căsătorit cu o soție frumoasă și de îngrijire, cu trei kids.A problema foarte mare a avut loc în familia mea acum cinci luni, între mine și wife.so meu teribil că ea a prezentat cazul în instanța de judecată pentru un divorce.she a spus că nu a vrut să rămână cu mine, din nou, că ea nu mă mai iubește. ea ambalate din casa mea și ma făcut și copiii mei au trecut prin mai multe dureri. Am încercat toate cele mai bune posibil pentru a-mi lua înapoi, după multă cerșit, și ea a confirmat că ea a luat decizia ei niciodată să mă vadă din nou. într-o seară, am întâlnit un prieten care a cerut soției mele. I-am explicat fiecare lucru la el, el mi-a spus singura cale i se poate obține soția mea înapoi este de a vizita un aparat de turnare vraja, deoarece ea a lucrat cu adevărat pentru el. am crezut niciodată în vraja, dar am avut nici o opțiune decât să urmeze sfatul. Apoi, el mi-a dat adresa de e-mail a rolei vraja pe care îl visited.{drogudugusolutionspell**********} în dimineața următoare am trimis un mail la adresa și rolă vraja m-au asigurat că i se va lua soția mea înapoi în trei days.What o declarație uimitoare !! N-am crezut, el a vorbit cu mine și mi-a tot ce am nevoie să fac ceea ce am făcut spus. în a doua dimineața, în mod surprinzător pe soția mea care nu ma sunat în ultimele cinci luni mi-a dat un telefon să mă informeze că se întoarce că a fost modul în care ea s-au întors în aceeași zi cu o mulțime de dragoste și bucurie, și ea a cerut scuze pentru greșelile ei dureri ea mi și copiii mei cauzate. Apoi, din acea zi, relația noastră este acum mai puternică decât oricând înainte, cu ajutorul unei vraja caster.i te va sfatui acolo pentru a vizita cu amabilitate același site-ul web {} drogudugusolutionspell**********, dacă sunteți în orice stare ca aceasta, sau aveți orice problemă legată de "aducerea ex-vă înapoi sau pentru a obține promovarea în biroul dvs., discutați și să se supună sau cu orice fel de boală, cum ar fi cancerul, SIDA, sau orice fel de deases Contactați-l astăzi pe acest e-mail: drogudugusolutionspell @ gmail .com
gloria (2016-10-29 03:36:40)
Numele meu este Katherina și fostul meu iubit ma părăsit acum 7 luni după ce l-am prins de a avea o relație cu altcineva și l-au insultat. Îl vreau înapoi în viața mea, dar el refuză să aibă nici un contact cu mine. Am fost atât de confuz și nu știu ce să fac, așa că am vizitat pe internet pentru ajutor și am văzut-o mărturie cu privire la modul de fugă o vrajă să le ajute pentru a obține ex-lor înapoi, așa că am contacta turnării vraja și să explice problemele mele cu el. .... el a aruncat o vraja pentru mine și mă asigură de 3 zile, ca fostul meu se va întoarce la mine și la cea mai mare surpriza mea de-a treia zi de Peter mi-a venit bate la ușa mea și cer iertare. Sunt atât de fericit că dragostea mea din spate este din nou și nu numai că, suntem pe cale să se căsătorească. Încă o dată vă mulțumesc Dr. zubair, esti cu adevarat talentat si talentat de contact e-mail lui: zubairespiritualtemplo**********
richard (2016-10-25 13:59:52)
I am here to bear witness to a great magician that help me.for 2 years I and my wife was taking misunderstanding and she left are confused and did not know what to do with his mother called me names that I could not got his duaghter pregnate and at that time had of this great temple of doctor ogbeide so I contacted , gave him my problem and told me that it is a smallthing so I followed the prociduce and help me and my wife is back and he also caste a spell of pregnancy and now I am a father with two and me and my family is happy together now all this was with the help of this great Doctor.incase you need your help you can contact him Ogbeidespelltemple********** or +2347030392825 whatsapp
gloria john (2016-10-22 05:29:01)
QUIERO COMPARTIR MI VIDA experiencias sobre cómo llegué curado de VIH por Herbal MEDICINA. Puede sonar extraño! Durante los últimos 9 años he pasado un montón de dinero en la compra de medicamentos anti-retrovirales para fortalecer mi sistema inmunológico y mantenerme sano, hasta que leí un artículo en internet sobre un herbolario África que utiliza hierbas y raíces para curar la AID y el VIH todo tipo de enfermedades como la ELA VIRUS, la hepatitis B, el virus del herpes, VPH, CANCER.but i nunca creyó él puede curar el VIH, pero decidí darle una oportunidad porque yo estaba tan desesperado por conseguir esta enfermedad fuera de mi cuerpo. Después nos envié un mensaje a él, y él me dijo qué hacer, se preparó una medicamentos a base de hierbas y enviarlo a mí a través de los servicios de UPS entrega, con mi dirección de su casa lleno de que envíe a él, y me tomó como instruyó. 7 días después de terminar los medicamentos, fui al hospital para hacer un chequeo, el resultado salió y me dio negativo. Estoy compartiendo esto con ustedes, porque creo que hay alguien por ahí que también el deseo de tener esta cura. sentirse libre y en contacto con el Dr. Oboite, si usted tiene el mismo problema que la mina le ponerse en contacto con esta dirección de correo electrónico. droboiteherbalcurehome********** o llamarlo a su teléfono +2348054265852
vera (2016-10-20 12:29:45)
Soția mea și cu mine am fost căsătorit timp de aproximativ 7 ani acum. Am fost fericit căsătorit cu doi copii, un băiat și o fată. 3 luni în urmă, am început să observ un comportament ciudat de la ea și de câteva săptămâni mai târziu am aflat că soția mea este de a vedea pe cineva. El a început să vină acasă târziu de la locul de muncă, el nu prea mai pasă de mine sau copiii, uneori el iese și nici măcar nu se întoarce acasă, timp de aproximativ 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar toate fără nici un rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și avea nevoie de ajutor. Așa cum am fost de navigare prin internet într-o zi, am dat peste un site care a sugerat ca Dr. Goko poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, restaurarea relațiilor rupte și așa mai departe. Așa că, m-am simțit că ar trebui să-i dea un try. L-am contactat și a făcut o vrajă pentru mine. Trei zile mai târziu, soția mea a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe ea a făcut și promit să nu o fac din nou. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea locuiesc împreună din nou fericit .. Toate mulțumită Dr Goko. În cazul în care aveți nevoie de un aparat de turnare vraja pe care se poate arunca o vraja, care funcționează cu adevărat, vă sugerez să-l contactați. El nu te va dezamăgi. Acesta este său de e-mail: dr.gokosspiritualcaster********** WhatsApp l +2348056398964
TAMINA (2016-10-16 21:02:51)
Vreau să spun lumii despre un om mare numit DR EHIS cel mare care aduc bucurie căsnicia mea după 2 ani de divorț de soțul meu și 4 copii, am făcut tot posibilul să-l aducă înapoi în viața mea, pentru că îl iubesc atât de de mult, astfel încât un prieten mi-a prezentat-o luna trecută că magician făcut toate lucrurile spiritual și să-l aducă înapoi în termen de 48 de ore, suntem acum impreuna fericiti, chiar mai mult decât oricând înainte. Puteți contacta această fugă vraja mare pentru a rezolva propria relație prin e-mail probleme așa cum am făcut-o: thebrotherhoodtemple**********
jossy (2016-10-16 01:03:14)
Numele meu este doamna Jossy, am fost căsătorită cu soțul meu pentru doisprezece ani și am fost amândoi binecuvânta cu doi copii, trăind împreună ca o iubire, până în 2015, când lucrurile nu mai era așa cum a fost [atunci când și-a pierdut locul de muncă]. Dar, mai târziu, când el devine un nou loc de muncă după 9 luni, el a declarat dormit in afara casei noastre matrimoniale. Numai pentru mine să aflu că el avea o aventură cu doamna care ia dat locul de muncă. din acea zi, atunci când l-am sunat, el nu se mai ridica apelurile mele și nimic de când să iasă bine. Cu toate acestea, soții mei doar să continui să văd noua fată prieten pana Dr.Akwuke arunca o vraja pentru mine, acum este cu mine și numai pe mine și eu sunt fericit cu familia mea de e-mail lui este victoryspiritualtemple**********
Ancheta interna la o mare companie farmaceutica. Medicii din Romania ar fi fost mituiti pentru a prescrie medicamente
Recomandari