Cum sa iti recuceresti fostul iubit

Inainte  sa treci la actiune, trebuie sa te gandesti bine de ce il vrei pe fostul iubit din nou in viata ta. Pentru ca il iubesti sau doar pentru ca nu il poti avea? Sau poate pur si simplu pentru ca nu vrei sa fii singura? V-ati despartit pentru ca va certati mereu, era agresiv si te jignea? Ar trebui sa cantaresti toate aspectele si sa te hotarasti daca merita cu adevarat sa te impaci cu el.
Cum sa iti recuceresti fostul iubit

Daca v-ati despartit de curand, nu il hartui!
Daca relatia voastra s-a incheiat doar de putin timp, ar trebui sa il lasi de tot in pace. Daca il urmaresti, il bombardezi cu mesaje sau mailuri si ii scrii pe wall-ul de pe Facebook, nu vei face decat sa il enervezi.

Acest tip de abordare depinde totusi si de ce fel de persoana este ex-ul tau. Daca el crede ca “disparitia” ta este un semn ca nu iti este deloc dor de el sau ca nu ii simti lipsa, atunci sa “dispari” complet nu este cea mai buna solutie.

Trebuie sa redevii acea persoana de care ex-ul tau s-a indragostit
Nu uita ca ex-ul tau s-a indragostit de tine pentru ca se simtea bine in compania ta. Gandeste-te ce s-a schimbat pe parcursul relatiei voastre si adu-ti aminte ce aprecia el mai mult la tine.  Scapa de obiceiurile proaste pe care le-ai capatat pe parcursul relatiei. Fii vesela si prietenoasa. Daca iti vrei ex-ul inapoi, iti trebuie multa energie pozitiva.

Alege-ti cuvintele cu atentie
Nu incerca sa il recuceresti cu o atitudine de persoana disperata. Disperarea nu duce la nimic bun. Trebuie sa intelegi ca, desi a vrut sa va despartiti, ex-ul tau inca mai are sentimente pentru tine. Este foarte important sa iti alegi bine cuvintele in discutia cu el.

Nu fi disperata si fii increzatoare in fortele tale. Daca aveti un limbaj al vostru, cu expresii pe care le foloseati pe vremea cand erati impreuna, acum este momentul sa le folosesti din nou. In felul acesta ii dai de inteles fostului ca intre voi este o legatura speciala si o comunicare deosebita.

Pastreaza legatura cu el

Gandeste-te bine inainte sa stergi numerele lui de telefon, sa ii dai “delete” de pe messenger si facebook. S-ar putea sa ai totusi nevoie de contactele lui. Dupa ce durerea si tristetea trec, poate iti doresti sa mai iesi cu el la o intalnire amicala.

Ingrijeste-te

Daca ai observat ca ti-ai cam neglijat lookul de cand v-ati despartit, atunci ia masuri repede. Barbatilor nu le plac femeile neingijite. Trebuie sa arati bine si sa il faci sa te regrete.

Lasa-l pe el sa vina la tine!
Nu te arunca in bratele lui in cazul in care iti da semne de impacare. Daca respecti sfaturile de mai sus, va veni el singur la tine. Oamenii veseli, increzatori, ingrijiti si optimisti nu au cum sa nu reuseasca.
 

Dr Nazeem (2016-09-11 19:47:23)
Te duci printr-o perioadă grea în viața ta chiar acum și aveți nevoie de un ajutor divin într-o soluție de durată? E-mail-mă la drnazeemspelltemple********** dacă tu știi că se confruntă cu aceste soarta de mai jos; (1) Îți place fosta ta? (2) Sunt ai mereu coșmaruri? (3) Doriți să fie promovat la locul de muncă? (4) Vrei femei / bărbați aleargă după tine? (5) Vrei un copil al tău? (6) Vrei să fii bogat? (7) Vrei soțul / soției să fie a ta pentru totdeauna? (8) Aveti nevoie de ajutor financiar? (9) Doriți să recupereze banii pierdut? (10) Vrei să opriți divorțul? (11) Vrei un divorț? (12) Vrei orice dorință să fie acordat de cineva? (13) vraja a concepe un copil de sarcină nevoie? (14) Ești constatare este dificil de a câștiga un caz în instanță? (15) Vrei să opriți căsătoria sau relația ta sau pentru a rupe. (16) Vrei să se căsătorească cu partenerul dumneavoastră cât mai ***ând posibil? Din nou, adresa mea de e-mail este drnazeemspelltemple********** Contactați-mă imediat la toate problemele tale și de a rezolva situația într-o chestiune de zile. DR. Nazeem ...
jane (2016-08-28 13:15:30)
Eu am been privire pentru o vraja de dragoste pentru a aduce înapoi sotul meu după ce fost separate pentru 3ani, am încercat 3 rolă vraja diferite care le-am plătit bani şi non dintre ei a reuşit să obţină sotul meu înapoi şi acest lucru mă uit frustrat, până când un prieten de-al meu mi-a direct Mutaba rolă vraja, care a făcut ceea ce am numit face vraja de dragoste am mi-a fost în contact cu el şi după 48hours chemarea mea de soţul şi a spus El vrea sa fim impreuna si acum suntem înapoi din nou cu meu 12 ani fiica şi acolo este mai romantic în relaţia noastră, vă rugăm să dacă orice unul nevoie o vraja de dragoste adevărată sau înşelătorie înainte apoi Dr.Mutaba vraja este soluţia la problema ta relatie puteţi ajunge la el la greatmutaba********** ........
rita (2016-08-02 21:16:09)
Am avut o problemă cu prietenul meu acum 2 luni, ceea ce a condus la rupt noastre în sus. Când el sa despărțit de mine, nu am fost eu însumi din nou; am umple atat de gol in mine. Până când un prieten de-al meu mi-a spus despre o vrajă de fugă, care a ajutat-o în aceeași problemă prea. Am e-mail rolă vraja și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce a cerut de la mine, ca să taie lung poveste scurtă. Înainte să știu ce se întâmplă, nu este de până la două zile, prietenul meu mi-a dat un telefon și a venit înapoi la mine și mi-a spus că a fost rău pentru tot ce se întâmplă, eu sunt atât de recunoscatorul la această fugă vraja și nu se va opri publicarea lui numele pe net pentru munca de bun este de a face pentru mii de peopl ajutându-le să rezolve problems.I relația lor știu mulți dintre voi aveți speranță în vrac în încercarea de a găsi o vrajă de fugă adevărată, dar vreau să contactați DR Zubair, deoarece el este o adevărată vrajă de fugă eu sunt o mărturie vie pentru that.if ai nevoie de ajutorul lui, poti vizita e-mail lui: zubairespiritualtemplo**********
mariana (2016-07-29 10:10:11)
i will love to share my testimony to you all the people in the world.i got married to my husband about 2 year ago we start having problems at home like we stop sleeping on the same bed,fighting about little things he always comes home late at night,drinking too much and sleeping with other women out side.i have never love any man in my life except him.he is the father of my child and i don't want to loose him because we have worked so hard together to become what we are and have today.few month ago he now decided to live me and the kid,being a single mother can be hard sometimes and so i have nobody to turn to and i was heart broken.i called my mom and explain every thing to her,my mother told me about Dr VICTOR how he helped her solve the problem between her and my dad i was surprise about it because they have been without each other for three and a half years and it was like a miracle how they came back to each other.i was directed to Dr VICTOR on his email:drvictorericspell********** and explain everything to him,so he promise me not to worry that he will cast a spell and make things come back to how we where so much in love again and that it was another female spirit that was controlling my husband.he told me that my problem will be solved within two days if i believe i said OK.So he cast a spell for me and after two days my love came back asking me to forgive him.i Am so happy now. so that why i decided to share my experience with every body that have such problem contact Dr VICTOR the great spell caster on his email address: drvictorericspell********** HE ALSO SPECIALIZE ON THE FOLLOWING PROBLEMS (1) If you want your ex back. (2) if you always have bad dreams. (3) You want to be promoted in your office. (4) You want women/men to run after you. (5) If you want a child. (6) You want to be rich. (7) You want to tie your husband/wife to be yours forever. (8) If you need financial assistance. (9) Herbal care.
carol (2016-07-26 19:45:36)
Sunt îndrăgostit de acest tip pe care l-am cunoscut în urmă cu aproximativ două luni. El ma iubeste, dar noi nu putem data pentru că el are o altă prietenă. Noi flirta prin mesaje text, deși, schimbul de fotografii care îmi spun că e interesat de mine mai mult decât am crezut. O altă problemă a fost că el trăiește într-un alt stat cu prietena lui pe care el a fost datând de aproximativ o lună. Am suferi din cauza faptului că el nu vrea să-mi text. Știu că e on-line și pe Facebook, dar El nu mi-text. Vreau să-mi text și dau seama că eu sunt în valoare de mai mult de noua lui prietenă. El nu răspunde la întrebarea mea de a veni înapoi în orașul meu să mă vadă. Îi ia de zile pentru a răspunde la mine și cele mai multe ori eu sunt una mesaje text și de așteptare. Nu se pot concentra pe nimic, ci doar gândesc la el. Vreau ca el să se întoarcă și să trăiască în orașul meu și să mă vadă și doresc să-și petreacă timpul cu mine. Mulțumită Dr. Zubair pentru ajutorul pe care El a oferit pentru mine, permițându-el își dă seama dragostea adevărată pe care o am pentru el. El se întoarce acum în brațele mele în care a fost promis 48 de ore și noi trăim foarte fericiți și prosperă de zi cu zi ca iubitori. Persoana de contact Dr. Zubair acum pentru a revendica dragostea furat zubairespiritualtemplo**********
dana (2016-07-23 18:52:54)
Buna ziua, Sunt din română. Vreau să vă informez că tot există o vraja de fugă, care este autentică și real.I nu a crezut niciodată cu adevărat în oricare dintre aceste lucruri, dar când am fost pierdut Jackson, am nevoie de ajutor și de undeva pentru a porni prost. Am găsit consultant zubairespiritualtemplo********** și am comandat o SPELL IUBIRE. Câteva zile mai târziu, telefonul meu a sunat. Jackson a fost de sine vechi din nou și a vrut să vină înapoi la mine! Nu numai că vin înapoi, rolă vraja l-au deschis la cât de mult am iubit și avea nevoie de el. Vraja de turnătorie nu este de spălare a creierului, dar ei au deschis ochii la cât de mult trebuie să împartă împreună. Am recomanda pe cineva care este in situatia mea veche să încerc. Acesta vă va aduce surprize minunate precum și iubita înapoi la tine. Modul în care lucrurile au fost menite să fie. "Puteți contacta vraja de fugă on zubairespiritualtemplo********** că e foarte frumos și mare.
margaret (2016-07-23 04:03:13)
Numele meu este margaret Fredrick și îmi bazez în Texas, Statele Unite ale Americii. "Viața mea este din nou !!! După 1 an de căsătorie rupt, soțul meu mi-a lăsat cu doi copii. eu simtit ca viata mea a fost pe cale să i se încheie sinucidere aproape comis, am fost emoțional în jos pentru un timp foarte lung. Grație unui mare de fugă vraja numit oamen Mare Preot Dr. care i-ment on-line. Într-o zi credincios, așa cum am fost de navigare prin internet, am dat peste o mulțime de mărturii despre această fugă special vraja. Unii oameni au mărturisit că el a adus iubitul lor Ex înapoi, unii mărturisit că el restabilește uterul, vindecarea cancerului și a altor boli, unii mărturisit că el poate arunca o vraja pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am venit peste o anumită mărturie, era vorba despre o femeie numită Maria, a depus mărturie despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de 7 zile, iar la sfârșitul anului mărturia ei a abandonat adresa de e-mail Mare Preot Dr. oamen'S. După ce am citit toate acestea, am decis să-i dea un try. L-am contactat prin e-mail (drogalaspellcaster5555**********) și a explicat problema mea către el. In doar 3 zile, soțul meu mi-au revenit. Am rezolvat nostru probleme, iar noi suntem chiar mai fericiți decât înainte. Mare Preot Dr. oamen este într-adevăr un om talentat și nu se va opri să-l publicare pentru că el este un om minunat ... Dacă aveți orice problemă aici este adresa de e-mail pentru a ajunge la el. drogalaspellcaster5555********** vei fi bucuros ai făcut-o. Lucruri pe care le poate deasemenea: * Pentru a vindeca HIV / sau stări înrudite AJUTORUL * Doriți să fie promovat în biroul său. * Vrei femei / bărbați să fugi după tine. * Dacă doriți un copil. * Sunteți un antreprenor și doresc să câștige un contract * Vrei să lega soțul / sotia este al tău pentru totdeauna. * Dacă aveți nevoie de ajutor spiritual. * Oprire Divorțul * Dacă doriți să fie liber de amenințări de îngrijire a ortografiei în Africa să-l contacteze pe email*drogalaspellcaster5555*********** lui
ANGELA (2016-06-29 01:01:45)
Vreau să le mulțumesc Dr. Goko pentru a aduce înapoi fostul meu că am pierdut pentru ultimii 1 an și 4 luni, am contactat medic mare după ce a citit mărturiile el împărtășite de oamenii pe care le are de ajutor la fel de bine, să fiu sincer nu cred că dar tocmai am hotărât să-l contacteze și să-i dea o încercare, dar el dovedi mă înțelege greșit prin acordarea de dorința inimii mele, eu sunt foarte fericit că DR Goko aduc înapoi pe fostul meu pentru mine, ce mai pot spune, dar vă mulțumesc, contactați l prin adresa de e-mail: dr.gokosspiritualcaster********** sau WhatsApp l +2348056398964
nakisha (2016-06-23 19:23:18)
i se va iubi pentru a împărtăși mărturia mea pentru a vă toți oamenii din world.i sa căsătorit cu soțul meu aproximativ 2 ani în urmă începem să avem probleme acasă ca și cum ne-am opri dormit pe același pat, luptă despre lucruri mici el mereu vine acasă târziu noapte, băut prea mult și se culcă cu alte femei din side.i nu au dragoste nici un om în viața mea, cu excepția him.he este tatăl copilului meu și nu vreau să-l pierd pentru că am muncit atât de mult împreună pentru a deveni ceea ce suntem și avem o lună în urmă today.few acum el a decis să-mi și copilul trăiesc, fiind o mamă singură poate fi greu, uneori, și așa că am pe nimeni să apeleze la și i-au fost broken.i inimii sunat mama și să explice orice lucru pentru ea, mama mea mi-a spus despre Dr. Victor cum a ajutat-o ​​să rezolve problema între ea și tatăl meu am fost mirarea cu privire la aceasta, deoarece acestea au fost fără unul pe altul timp de trei ani și jumătate și a fost ca un miracol cum s-au întors pentru fiecare other.i a fost direcționată către Dr. Victor pe e-mail lui: drvictorericspell********** și să explice totul pentru el, așa că promite-mi să nu vă faceți griji că el va arunca o vraja și să facă lucrurile vin înapoi la modul în care în cazul în care atât de mult în dragoste din nou și că a fost un alt spirit de *** feminin, care a fost controlul husband.he meu mi-a spus că problema mea va fi rezolvată în termen de două zile, în cazul în care cred că am spus OK.So el arunca o vraja pentru mine și după două zile dragostea mea a venit din nou îmi cere să ierte him.i Sunt atât de fericit acum. astfel încât de ce am decis să împartă experiența mea cu fiecare organism, care au o astfel de contact problema Dr de relief mare vraja unghiului de fugă pe adresa sa de e-mail: drvictorericspell********** (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi. (2), dacă aveți întotdeauna vise rele. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei femei / bărbați să fugi după tine. (5) În cazul în care doriți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să lega soțul / soției să fie al tău pentru totdeauna. (8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară. (9) de îngrijire pe bază de plante (10) CURE HIV
isabel (2016-06-03 03:03:17)
Vreau să depun mărturie de lucru bun făcut de un Zubair DR credincios, o vrajă de fugă. în viața mea nu m-am gândit că este un lucru, cum ar fi mijlocirea spirituală. problema mea a început nouă luni în urmă, când tatăl copiilor mei au început punerea un comportament ciudat, niciodată n-am știut că are o aventura in afara casei noastre matrimoniale. l zori pe mine în acea zi 26 credincios al lui 21 iulie 02:23, când a venit la casa pentru a alege lucrurile sale, care a fost atunci când am știut că situația a scăpat de mână și apoi mi-a spus că a fost renunțarea la căsătorie, care i-au construit timp de peste cinci ani, am fost confuz și stupefiat am chemat pe familie și prieteni, dar fără nici un rezultat. la două luni după ce am început să aibă probleme cu bunăstarea copiilor mei chirie vârstă și tot de ea, chiar am trecut prin iad. până la o zi, am fost de navigare pe internet și se întâmplă să întâlnesc un aparat de turnare vraja am crezut niciodată pe asta, dar am nevoie omul meu înapoi, așa că am dat vraja de fugă problema mea la început nu l-am avut încredere, așa că am fost doar dar tu faci știu o problemă comună este pe jumătate rezolvată, după o săptămână, soțul meu ma sunat spunându-mi că el sa întors acasă și vine asta a fost tot. acum noi trăim fericiți și eu încă nu contactați DR Zubair prin e-mail lui: zubairespiritualtemplo**********
“Daca asta de la Microsoft da spaga 60 de milioane, noi sa murim de foame?” Jaful din proiectele IT ale statului roman
Recomandari