Cum sa iti recuceresti fostul iubit

Inainte  sa treci la actiune, trebuie sa te gandesti bine de ce il vrei pe fostul iubit din nou in viata ta. Pentru ca il iubesti sau doar pentru ca nu il poti avea? Sau poate pur si simplu pentru ca nu vrei sa fii singura? V-ati despartit pentru ca va certati mereu, era agresiv si te jignea? Ar trebui sa cantaresti toate aspectele si sa te hotarasti daca merita cu adevarat sa te impaci cu el.
Cum sa iti recuceresti fostul iubit

Daca v-ati despartit de curand, nu il hartui!
Daca relatia voastra s-a incheiat doar de putin timp, ar trebui sa il lasi de tot in pace. Daca il urmaresti, il bombardezi cu mesaje sau mailuri si ii scrii pe wall-ul de pe Facebook, nu vei face decat sa il enervezi.

Acest tip de abordare depinde totusi si de ce fel de persoana este ex-ul tau. Daca el crede ca “disparitia” ta este un semn ca nu iti este deloc dor de el sau ca nu ii simti lipsa, atunci sa “dispari” complet nu este cea mai buna solutie.

Trebuie sa redevii acea persoana de care ex-ul tau s-a indragostit
Nu uita ca ex-ul tau s-a indragostit de tine pentru ca se simtea bine in compania ta. Gandeste-te ce s-a schimbat pe parcursul relatiei voastre si adu-ti aminte ce aprecia el mai mult la tine.  Scapa de obiceiurile proaste pe care le-ai capatat pe parcursul relatiei. Fii vesela si prietenoasa. Daca iti vrei ex-ul inapoi, iti trebuie multa energie pozitiva.

Alege-ti cuvintele cu atentie
Nu incerca sa il recuceresti cu o atitudine de persoana disperata. Disperarea nu duce la nimic bun. Trebuie sa intelegi ca, desi a vrut sa va despartiti, ex-ul tau inca mai are sentimente pentru tine. Este foarte important sa iti alegi bine cuvintele in discutia cu el.

Nu fi disperata si fii increzatoare in fortele tale. Daca aveti un limbaj al vostru, cu expresii pe care le foloseati pe vremea cand erati impreuna, acum este momentul sa le folosesti din nou. In felul acesta ii dai de inteles fostului ca intre voi este o legatura speciala si o comunicare deosebita.

Pastreaza legatura cu el

Gandeste-te bine inainte sa stergi numerele lui de telefon, sa ii dai “delete” de pe messenger si facebook. S-ar putea sa ai totusi nevoie de contactele lui. Dupa ce durerea si tristetea trec, poate iti doresti sa mai iesi cu el la o intalnire amicala.

Ingrijeste-te

Daca ai observat ca ti-ai cam neglijat lookul de cand v-ati despartit, atunci ia masuri repede. Barbatilor nu le plac femeile neingijite. Trebuie sa arati bine si sa il faci sa te regrete.

Lasa-l pe el sa vina la tine!
Nu te arunca in bratele lui in cazul in care iti da semne de impacare. Daca respecti sfaturile de mai sus, va veni el singur la tine. Oamenii veseli, increzatori, ingrijiti si optimisti nu au cum sa nu reuseasca.
 

Gabriel (2015-10-09 15:31:04)
Extra lucru la domiciliu, acum! Avem urgent nevoie de colaboratori pentru activitate usoara la domiciliu! Se lucreaza in timpul liber, part-time, circa 2 sau 3 ore pe zi. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word si cel putin studii medii. Cereti acum detalii mai multe la adresa de email: gabi.vali.ebook**********
christiana james (2015-10-02 13:54:15)
Când iubitul meu care iubesc atât de mult sa despărțit de mine, lumea mea sa prăbușit. M-am dus la mai multe Role vraja și am nici un rezultat. Am găsit o soluție fericită centru și a dat un alt încerca să recupereze iubitul meu și de a restabili relația pasională am avut-o cu el. Mă bucur că am făcut și încredere în el. el a efectuat o purificare spirituală a alunga energiile negative și o vrajă de dragoste pe iubita mea. După 2 săptămâni, iubitul meu care am ratat foarte mult venit înapoi la mine și mi-a spus acum câteva zile că încă mă iubește și vrea să încerce again.Dr Akoma mare rolă vraja aruncă multe vrăji și de a administra medicamente pe bază de plante împotriva barreness.contact el acum prin drakomaspiritualtemple**********
jessica williams (2015-10-01 03:47:29)
When I was crushed three years left of my lover to be with Another Woman. I Cried and sobbed Every day, until it got so bad that I Reached out to the Internet for help. I wasted so much time and effort trying to get Him back until I hit on the real thing. And That is you, ultimate spell. You Were different from all the rest - you have the diamond in the rough. Thank you from the depths of my soul! I am extremely happy now. I hope God blesses you as much as you have to help me get my love back, visit Him on (Alimanduspiritualtemple**********) HE CAN BE a great help to you all.
anonim (2015-08-30 16:32:26)
Am nevoie de sfaturile voastre de aceia o sa incep sa povestesc desre relatia mea cu fostul meu prieten sper sa ma ajutati ......La inceput eram indragostita de el lulea dar pe parcursul a citorva luni sentimentele au inceput sa dispara el era foarte timid numi spunea niciodata cee corect ce nu numi spunea nimic daca vorbeam cu un alt baiat la telefon absolut nici o pretentie si din cauza asta iam dat papucii esind cu un alt baiat el a aflat asta peste ceva timp a plecat peste hotare eu la fel doar ca in tari diferite mie mi sa facut dor de el si am inceput sai scriu sa intreb cum la el si mia spus ca totul e ok am inceput sai spun cami pare rau ca neam despartit el spunindumi cica a fost alegerea mea am ajuns la faptul ca cind venim ambii de peste hotare ne vom vedea si vom decide a venit ziua cind neam vazut totul a fost bn in seara aceia dar a doua zi nu mai vroiam din nou sa fiu cu el si am esit cu al baiat a aflat acum are alta si n u stiu cum sa procedez mai departe ca abia acum am inteles de ce am nevoie de el pentruca il iubesc....astept sfaturi mersi mult
kelly nakisha (2015-08-04 00:50:05)
Am aproape a luat viata mea, din cauza fostul meu care mi-a lăsat și opri cules meu solicită. El a spus nu mai ai încredere în mine, am încercat să-l conving, dar el nu mă va crede până când ne-am certat și s-au despărțit pentru 10 luni, după atunci îmi dau seama că nu pot trăi fără el din cauza iubirii am pentru l. Am încercat tot posibilul să-l înapoi, dar nu a lucrat pentru mine, unele Role vraja false mine scammed și a plecat cu banii mei, până când am venit peste acest om numit dr.Ogodo, el o vrajă pentru mine și iată ex meu s-au întors după 5 ore, implorându-mă pentru iertare, am fost atât de surprins că rolă vraja ca dr. Ogodo Mike încă există. Dacă cineva are nevoie de aici unele Ajutor, cu toată sinceritatea, contactați dr.Ogodo prin sa e-mail: ogodomikespells**********
daniella (2015-07-19 09:05:39)
Numele meu este Daniella si eu bazeze în Statele Unite ale Americii ... "Viața mea este din nou !!! După 1 ani de căsnicie rupte, soțul meu mi-a lăsat doi copii. M-am simțit ca și cum viața mea a fost pe cale de a pune capăt i sinucidere aproape comis, am fost emoțional în jos pentru un timp foarte lung. Datorită unei caster vraja numita Mare Preot Dr. EHIS care m-am întâlnit on-line. Pe de-o zi credincios, așa cum am fost de navigare pe internet, am dat peste o multime de marturii despre acest rolă vraja particular. Unii oameni a mărturisit că el a adus iubitul lor Ex înapoi, unii mărturisit că el reface pântecele, cancer vindeca si alte boli, unele mărturisit că el poate arunca o vraja pentru a opri divorț și așa mai departe. Am, de asemenea, veni peste un anumit mărturie, a fost despre o femeie numita Lynette, ea a mărturisit despre cum a readus iubitul ei Ex în mai puțin de 7 zile, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a scăzut Preot Dr. EHIS adresa de e-mail. Dupa ce a citit toate acestea, am decis să-i dea un try. L-am contactat prin e-mail și a explicat problema mea cu el. În doar trei zile, soțul meu a venit înapoi la mine. Am rezolvat problemele noastre, iar noi suntem chiar mai fericiți decât înainte. Marele Preot Dr. EHIS este de fapt un om talentat și nu se va opri publicarea el, deoarece el este un om minunat ... Dacă aveți o problemă aici este e-mail pentru a ajunge el: thebrotherhoodtemple********** Tu va fi pentru totdeauna bucuros ai facut. Încercați-l. Mulțumesc-mă mai târziu.
isabel (2015-07-04 16:05:18)
Prietenul meu a avut această fată care a fost ruinarea relațiile săi ani, a rupt-o cu ea în urmă cu trei ani, dar ea încă îl controlează și distruge majoritatea relatiilor sale. Am fost acum o victimă. Ea a venit din nou să-l ia de la mine, a încercat tot ce putea, dar am păstrat credința mea puternică și a rămas cu prietenul meu, fără a permite o mai mult în el. Ea mi-a confruntat, de asemenea, mi-a spus că nu este nimic, voi face să-i l lase în pace; ea a avertizat serios că am pune în pericol viața și ea va acționa în ***ând mai puternică decât oricând. Mi-era teamă și am început cu o îndoială în puterea mea, deoarece prietenul meu a început deja văd ei; orice speranță era aproape pierdut, nu știu cum această doamnă rău îl controlează din ziua acolo a avut o pauză dramatică în sus. Am decis pentru a ajuta la salvarea omului iubesc chiar dacă nu vom fi din nou împreună. M-am dus cu prietenii pentru consiliere și vizitate bloguri prea. Am găsit mărturii despre Dr. Owolabi Dragoste Spell și alții, dar spiritul meu la ales. Am prins curaj și l prin e-mail și viața mea sa schimbat de atunci. Puterea răului doamnei peste prietenul meu a fost distrus, iar ea nu are nici o conectare spirituală din nou cu el. Prietenul meu sa schimbat; el se simte atât de ușurată și sănătos acum decât înainte. De asemenea, el prin e-mail să-i mulțumesc Dr. Owolabi pentru vraja dragoste și ma încurajat să împărtășească și propria noastră mărturie pe bloguri. Suntem recunoscatori pentru ceea ce ai făcut. E-mail-l și de a primi propriul miracol prin e-mail lui: owolabispellcasters********** sau Directline său: +2349037478762.
Mrs Sonia Maja (2015-06-24 13:55:55)
Zi buna tuturor, numele meu este Wilson Maja Sonia, vreau doar să folosească acest mediu să îmi exprim recunoștința profundă Dr. Norlla, un puternic și eficient de fugă vraja l-am întâlnit pe NORLLASPELLNG**********, care a ajutat mi-a adus fostul meu soț înapoi, după ce am încercat atât de multe role vraja, dar fără nici un rezultat, până când am citit prin intermediul unui blog și am văzut cum a ajutat atât de multe persoane, am decis să-l contacteze pe email lui, datorită el a folosit în cele din urmă puterea de a aduce fostul soț înapoi, trăim fericiți acum cu copiii noștri, vă rugăm să pentru cei care sunt în căutarea pentru veritabile caster vraja, deoarece există multe Role vraja acolo, care sunt întrerupătoare de inima, asa ca fiti atenti. El este specializat în dragoste vraja, vraja reconciliere Oprire Depresie, opriți divorț, vrajă de protecție / de munca, scrie bani, vraja loto, vindecare / vraja de vindecare și vraja frumusete a spus el crede nu există nici o problemă fără soluție. Datorită Dr. Norlla din India el este un tată în faptă Sunt o mărturie vie
cynthia (2015-05-30 09:39:24)
Dacă mă ajute vă rugăm să-i mulțumesc atotputernică a lui Dumnezeu DE UTILIZARE profetul Mare, pentru a aduce zâmbete înapoi la fata mea .. Numele meu este doamna Cynthia, eu sunt din Mexic, este atât de real, atunci când l-am încercat și atât de adevărat. Nu pot să cred că viața mea se poate schimba pentru mai bine. Eu chiar vreau să utilizeze acest mediu pentru a aprecia munca minunat pe care Domnul a folosit profetul Moise a face în mea viață. Eu și soțul meu să trăiască fericiți, împreună cu fiul nostru, până când diavolul a trebuit să aducă o femeie între .. My Soțul schimbat brusc. A început păstrarea târzii nopți și din nou, el nici măcar nu va veni acasă timp de 5 zile. Am încercat să aflu ce a mers prost, dar el îmi spune mereu nimic. Acest lucru a continuat până în mine și fiul nostru a plecat în cele din urmă pentru o altă femeie .. Am încercat tot ce am putut să-l înapoi, am vizitat multe case spirituale, dar nu a fost în stare să mă ajute. A zi am fost de gând prin intermediul Internet pentru a căuta loc de muncă, am văzut diferite mărturii despre modul în care un profet le-au ajutat cu problemele lor. Unul dintre ei a spus că a ajutat vindeca boala sa, celălalt a spus că l-au ajutat să devină gravidă după 11 ani de ființe fără copii și am văzut un alt care a spus că a ajutat salvat căsătoria sa și a obține un loc de muncă bun, ea a scăzut Email profet, așa că am decis să dea omul un proces și l-am contactat pe e-mail lui: ***** Am contactat acest om al lui Dumnezeu si ia spus problemele mele și el a fost capabil de a ajuta pe soțul meu să mă ducă la cer scuze pentru mine și fiul nostru, eu sunt, de asemenea, un loc de muncă bun, iar acum mergem mai fericit ca niciodată. El nu a primit niciodată nici un bani de la mine, am avut doar pentru a planta o sămânță (de alimentare) pentru a sprijini lucrarea lui Dumnezeu. Ohh mulțumim lui Dumnezeu pentru a trimite un mare profet Ca Moise Profetul a ajuta oamenii lumii cu problemele lor, multumesc mare profet. Voi continua să vorbesc vă faptele bune din lume. Puteți, de asemenea, să-l contactați astăzi pe Email lui: ***** Profetul Moise a mai spus că putea să-l contacteze pe una dintre următoarele probleme: (1) vreau ex-vă înapoi. (2) Încă mai ai coșmaruri. (3) Pentru a fi promovat la birou (4) Vrei un copil. (5) pe care doriți să fie bogat. (Devil) doriți să păstrați soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna singur. (7) au nevoie financiară. 8) Nu vrei să fie în control de tine nunta 9) Vrei te-a atras la oameni 10) Infertilitate 11) NEVOIE DE UN soț / soție 12) vindeca pentru orice boala. Contactați acest om mare astăzi și veți fi bucur ca ai facut .. Email: *****
Diana (2015-04-17 14:51:37)
Multumesc pentru sfaturi !!! chiar au functionat , mi l-au adus inapoi imediat..dar acum iar ne-am despartit si nu stiu daca vor mai functiona ..
Avioane rusesti au lovit o baza a rebelilor antrenati de SUA. Cum ii ajuta indirect atacurile pe jihadistii Statului Islamic
Recomandari