Cum sa iti recuceresti fostul iubit

Inainte  sa treci la actiune, trebuie sa te gandesti bine de ce il vrei pe fostul iubit din nou in viata ta. Pentru ca il iubesti sau doar pentru ca nu il poti avea? Sau poate pur si simplu pentru ca nu vrei sa fii singura? V-ati despartit pentru ca va certati mereu, era agresiv si te jignea? Ar trebui sa cantaresti toate aspectele si sa te hotarasti daca merita cu adevarat sa te impaci cu el.
Cum sa iti recuceresti fostul iubit

Daca v-ati despartit de curand, nu il hartui!
Daca relatia voastra s-a incheiat doar de putin timp, ar trebui sa il lasi de tot in pace. Daca il urmaresti, il bombardezi cu mesaje sau mailuri si ii scrii pe wall-ul de pe Facebook, nu vei face decat sa il enervezi.

Acest tip de abordare depinde totusi si de ce fel de persoana este ex-ul tau. Daca el crede ca “disparitia” ta este un semn ca nu iti este deloc dor de el sau ca nu ii simti lipsa, atunci sa “dispari” complet nu este cea mai buna solutie.

Trebuie sa redevii acea persoana de care ex-ul tau s-a indragostit
Nu uita ca ex-ul tau s-a indragostit de tine pentru ca se simtea bine in compania ta. Gandeste-te ce s-a schimbat pe parcursul relatiei voastre si adu-ti aminte ce aprecia el mai mult la tine.  Scapa de obiceiurile proaste pe care le-ai capatat pe parcursul relatiei. Fii vesela si prietenoasa. Daca iti vrei ex-ul inapoi, iti trebuie multa energie pozitiva.

Alege-ti cuvintele cu atentie
Nu incerca sa il recuceresti cu o atitudine de persoana disperata. Disperarea nu duce la nimic bun. Trebuie sa intelegi ca, desi a vrut sa va despartiti, ex-ul tau inca mai are sentimente pentru tine. Este foarte important sa iti alegi bine cuvintele in discutia cu el.

Nu fi disperata si fii increzatoare in fortele tale. Daca aveti un limbaj al vostru, cu expresii pe care le foloseati pe vremea cand erati impreuna, acum este momentul sa le folosesti din nou. In felul acesta ii dai de inteles fostului ca intre voi este o legatura speciala si o comunicare deosebita.

Pastreaza legatura cu el

Gandeste-te bine inainte sa stergi numerele lui de telefon, sa ii dai “delete” de pe messenger si facebook. S-ar putea sa ai totusi nevoie de contactele lui. Dupa ce durerea si tristetea trec, poate iti doresti sa mai iesi cu el la o intalnire amicala.

Ingrijeste-te

Daca ai observat ca ti-ai cam neglijat lookul de cand v-ati despartit, atunci ia masuri repede. Barbatilor nu le plac femeile neingijite. Trebuie sa arati bine si sa il faci sa te regrete.

Lasa-l pe el sa vina la tine!
Nu te arunca in bratele lui in cazul in care iti da semne de impacare. Daca respecti sfaturile de mai sus, va veni el singur la tine. Oamenii veseli, increzatori, ingrijiti si optimisti nu au cum sa nu reuseasca.
 

Mrs Sonia Maja (2015-06-24 13:55:55)
Zi buna tuturor, numele meu este Wilson Maja Sonia, vreau doar să folosească acest mediu să îmi exprim recunoștința profundă Dr. Norlla, un puternic și eficient de fugă vraja l-am întâlnit pe NORLLASPELLNG**********, care a ajutat mi-a adus fostul meu soț înapoi, după ce am încercat atât de multe role vraja, dar fără nici un rezultat, până când am citit prin intermediul unui blog și am văzut cum a ajutat atât de multe persoane, am decis să-l contacteze pe email lui, datorită el a folosit în cele din urmă puterea de a aduce fostul soț înapoi, trăim fericiți acum cu copiii noștri, vă rugăm să pentru cei care sunt în căutarea pentru veritabile caster vraja, deoarece există multe Role vraja acolo, care sunt întrerupătoare de inima, asa ca fiti atenti. El este specializat în dragoste vraja, vraja reconciliere Oprire Depresie, opriți divorț, vrajă de protecție / de munca, scrie bani, vraja loto, vindecare / vraja de vindecare și vraja frumusete a spus el crede nu există nici o problemă fără soluție. Datorită Dr. Norlla din India el este un tată în faptă Sunt o mărturie vie
cynthia (2015-05-30 09:39:24)
Dacă mă ajute vă rugăm să-i mulțumesc atotputernică a lui Dumnezeu DE UTILIZARE profetul Mare, pentru a aduce zâmbete înapoi la fata mea .. Numele meu este doamna Cynthia, eu sunt din Mexic, este atât de real, atunci când l-am încercat și atât de adevărat. Nu pot să cred că viața mea se poate schimba pentru mai bine. Eu chiar vreau să utilizeze acest mediu pentru a aprecia munca minunat pe care Domnul a folosit profetul Moise a face în mea viață. Eu și soțul meu să trăiască fericiți, împreună cu fiul nostru, până când diavolul a trebuit să aducă o femeie între .. My Soțul schimbat brusc. A început păstrarea târzii nopți și din nou, el nici măcar nu va veni acasă timp de 5 zile. Am încercat să aflu ce a mers prost, dar el îmi spune mereu nimic. Acest lucru a continuat până în mine și fiul nostru a plecat în cele din urmă pentru o altă femeie .. Am încercat tot ce am putut să-l înapoi, am vizitat multe case spirituale, dar nu a fost în stare să mă ajute. A zi am fost de gând prin intermediul Internet pentru a căuta loc de muncă, am văzut diferite mărturii despre modul în care un profet le-au ajutat cu problemele lor. Unul dintre ei a spus că a ajutat vindeca boala sa, celălalt a spus că l-au ajutat să devină gravidă după 11 ani de ființe fără copii și am văzut un alt care a spus că a ajutat salvat căsătoria sa și a obține un loc de muncă bun, ea a scăzut Email profet, așa că am decis să dea omul un proces și l-am contactat pe e-mail lui: ***** Am contactat acest om al lui Dumnezeu si ia spus problemele mele și el a fost capabil de a ajuta pe soțul meu să mă ducă la cer scuze pentru mine și fiul nostru, eu sunt, de asemenea, un loc de muncă bun, iar acum mergem mai fericit ca niciodată. El nu a primit niciodată nici un bani de la mine, am avut doar pentru a planta o sămânță (de alimentare) pentru a sprijini lucrarea lui Dumnezeu. Ohh mulțumim lui Dumnezeu pentru a trimite un mare profet Ca Moise Profetul a ajuta oamenii lumii cu problemele lor, multumesc mare profet. Voi continua să vorbesc vă faptele bune din lume. Puteți, de asemenea, să-l contactați astăzi pe Email lui: ***** Profetul Moise a mai spus că putea să-l contacteze pe una dintre următoarele probleme: (1) vreau ex-vă înapoi. (2) Încă mai ai coșmaruri. (3) Pentru a fi promovat la birou (4) Vrei un copil. (5) pe care doriți să fie bogat. (Devil) doriți să păstrați soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna singur. (7) au nevoie financiară. 8) Nu vrei să fie în control de tine nunta 9) Vrei te-a atras la oameni 10) Infertilitate 11) NEVOIE DE UN soț / soție 12) vindeca pentru orice boala. Contactați acest om mare astăzi și veți fi bucur ca ai facut .. Email: *****
Diana (2015-04-17 14:51:37)
Multumesc pentru sfaturi !!! chiar au functionat , mi l-au adus inapoi imediat..dar acum iar ne-am despartit si nu stiu daca vor mai functiona ..
Myra (2015-04-04 03:03:34)
Si daca eu nu m-am schimbat chiar deloc si el chiar a fost si este cel mai perfect barbat din lume si totusi ne-a despartit distanta (repet: distanta, programul incartcat al meu si al lui si diferenta de limba si cultura, nu neincrederea), cum fac sa-l recuceresc?
Maruta (2015-03-04 22:36:37)
Mersi pentru sfat cred ca o sa ma ajite :)
alexandra (2015-02-27 19:56:26)
super tareeeee ,ultumesc pt sfat!!!
nancy (2015-02-23 23:58:14)
Salutări HELLO Viața mea este din nou !!! După 4 ani de căsnicie, soțul meu ma părăsit și ma lăsat cu doi copii noștri. M-am simțit ca și cum viața mea a fost pe cale să se încheie, și a fost care se încadrează în afară. Te-am contactat și după ce-am explicat problema mea. În doar 24 oră, soțul meu a venit înapoi la noi și mi-a și copiii mei multă dragoste arată și ne cerem scuze pentru toata durerea a trebui aduce familiei. Am rezolvat problemele noastre, iar noi suntem chiar mai fericiți decât înainte Dr usobo Dacă sunteți cel mai bun rolă vraja Apreciez dragostea vraja ai turnat pentru mine pentru a obține omul inapoi la viata mea i se va menține schimbul de mai multe mărturii de oameni despre munca ta bună Vă mulțumesc încă o dată (d) .incase vă aflați în orice problemă, puteți contacta această om pentru ajutor el este mereu acolo în templul său pentru a vă ajuta să rezolvați problema ta Contact Email este sau poți să-l 2348163910653 suna .. ...
Anne (2014-09-22 16:34:00)
Wow cam greu de facut usor de zis sau citit :)
Francisca Garrett (2014-07-04 01:28:13)
Numele meu este Francisca Garrett. Vreau să folosesc acest mediu pentru a spune lumii despre Doctor EZEKO care m-au ajutat în obținerea de iubitul meu înapoi cu vraja lui puternic, fosta mea și i unde au neînțelegere care a dus la despărțirea noastră, deși m-am dus să-l rog de ​​mai multe ori pentru a vă rugăm să ierte și acceptă-mă înapoi pentru că l-am jignit, dar de fiecare dată m-am dus eu simt mereu mai adânc în durere și agonie pentru că el mereu plimbare pe mine și nu ar vrea să asculte ceea ce am să-i spun, dar la 1 zi credincios ca am fost de navigare i a dat peste o mărturie a unei femei a cărei problemă a fost mai mult decât a mea și totuși Doctor EZEKO ajutat-o ​​cu vraja lui, așa că am fost fericit și, de asemenea, contactat Doctor EZEKO pentru ajutor prin e-mail și apoi i-am spus povestea mea, dar singurul lucru pe care la spus a fost că i va șterge voi rupe cu vraja mea la fel de norocos pentru mine tot ceea ce vrei și așa cum a promis, iar acum i-au luat logodnicul meu înapoi și suntem amândoi de viață fericit. nu este nimic Doctor EZEKO nu se poate face cu este vraja și la fel ca și promit sine meu i se va menține mărturisind pe internet de modul în care Doctor EZEKO ajutat me.Are problema ta mai mare decât al meu sau mai puțin vă dau 100% garanție că Doctor EZEKO va a pus capăt cu vraja lui puternic, adresați-vă medicului EZEKO pentru ajutor Via e-mail trulygifted1@hotmail.com. Ai trece pe acolo prin oricare din aceste probleme enumerate mai jos, luați legătura cu medicul EZEKO pentru a pune capăt (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi. (2), dacă aveți mereu vise rele. (3) Vrei sa fie promovat în biroul dumneavoastră. (4) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine. (5) În cazul în care doriți un copil. (6) Sau, dacă doriți să fie un fotbalist [7] a câștiga un caz în instanța de judecată (8) Vrei să fii bogat. sau ai nevoie de bani (9) Vrei pentru a lega soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna. (10) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară. (11) Cum ai fost scammed și doriți pentru a recupera banii pierdut - Poți să-l contactați prin: e-mail trulygifted1@hotmail.com
alina goszte (2014-05-25 00:04:27)
masi impaca cu el vasile d
»
ANUNT BOMBA facut despre magazinele Kaufland si Lidl din Romania
Recomandari