Cum sa iti recuceresti fostul iubit

Inainte  sa treci la actiune, trebuie sa te gandesti bine de ce il vrei pe fostul iubit din nou in viata ta. Pentru ca il iubesti sau doar pentru ca nu il poti avea? Sau poate pur si simplu pentru ca nu vrei sa fii singura? V-ati despartit pentru ca va certati mereu, era agresiv si te jignea? Ar trebui sa cantaresti toate aspectele si sa te hotarasti daca merita cu adevarat sa te impaci cu el.
Cum sa iti recuceresti fostul iubit

Daca v-ati despartit de curand, nu il hartui!
Daca relatia voastra s-a incheiat doar de putin timp, ar trebui sa il lasi de tot in pace. Daca il urmaresti, il bombardezi cu mesaje sau mailuri si ii scrii pe wall-ul de pe Facebook, nu vei face decat sa il enervezi.

Acest tip de abordare depinde totusi si de ce fel de persoana este ex-ul tau. Daca el crede ca “disparitia” ta este un semn ca nu iti este deloc dor de el sau ca nu ii simti lipsa, atunci sa “dispari” complet nu este cea mai buna solutie.

Trebuie sa redevii acea persoana de care ex-ul tau s-a indragostit
Nu uita ca ex-ul tau s-a indragostit de tine pentru ca se simtea bine in compania ta. Gandeste-te ce s-a schimbat pe parcursul relatiei voastre si adu-ti aminte ce aprecia el mai mult la tine.  Scapa de obiceiurile proaste pe care le-ai capatat pe parcursul relatiei. Fii vesela si prietenoasa. Daca iti vrei ex-ul inapoi, iti trebuie multa energie pozitiva.

Alege-ti cuvintele cu atentie
Nu incerca sa il recuceresti cu o atitudine de persoana disperata. Disperarea nu duce la nimic bun. Trebuie sa intelegi ca, desi a vrut sa va despartiti, ex-ul tau inca mai are sentimente pentru tine. Este foarte important sa iti alegi bine cuvintele in discutia cu el.

Nu fi disperata si fii increzatoare in fortele tale. Daca aveti un limbaj al vostru, cu expresii pe care le foloseati pe vremea cand erati impreuna, acum este momentul sa le folosesti din nou. In felul acesta ii dai de inteles fostului ca intre voi este o legatura speciala si o comunicare deosebita.

Pastreaza legatura cu el

Gandeste-te bine inainte sa stergi numerele lui de telefon, sa ii dai “delete” de pe messenger si facebook. S-ar putea sa ai totusi nevoie de contactele lui. Dupa ce durerea si tristetea trec, poate iti doresti sa mai iesi cu el la o intalnire amicala.

Ingrijeste-te

Daca ai observat ca ti-ai cam neglijat lookul de cand v-ati despartit, atunci ia masuri repede. Barbatilor nu le plac femeile neingijite. Trebuie sa arati bine si sa il faci sa te regrete.

Lasa-l pe el sa vina la tine!
Nu te arunca in bratele lui in cazul in care iti da semne de impacare. Daca respecti sfaturile de mai sus, va veni el singur la tine. Oamenii veseli, increzatori, ingrijiti si optimisti nu au cum sa nu reuseasca.
 

paola (2018-01-27 18:45:33)
nu pot face asta pt ca nu mai pot fara el il iubesc si ne am despartit de 3 zile si na.....
sandra (2017-12-01 23:04:21)
am nevoie de el de partea mea pentru totdeauna, eu îl iubesc şi nu vreau să-l piardă. El este mare chuby un solutionist, ajutor. Doar încercaţi-l şi va depune mărturie promit. Mai jos sunt detaliile sale e-mail: Chubygreat**********
Laura (2017-10-31 21:51:31)
Vreau să-i mulțumesc lui DR ZAMA pentru că m-a ajutat să-mi recuperez ex-ul după despărțire. Marele DR ZAMA poate rezolva de asemenea multe probleme maritale și multe altele. Trimiteți-l prin e-mail prin zamaspelltemple(AT)gmail(DOT)com
Luis Roland (2017-10-05 20:09:08)
Numele meu este Luis Roland. Sunt aici să împărtășesc mărturia mea despre un adevărat vrăjitor care mi-a adus soția și copiii înapoi la mine și mi-a restabilit familia. Soția mea și cu mine am fost despărțiți acum 2 luni. Am avut doi fii, iar soția mea a primit custodia lor. Soția mea a plecat cu copiii în Franța. Am fost complet devastat și confuz. Într-o zi, un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre o vrăjitoare pe internet numită DR ODUMA HERBAL HOME. El mi-a spus cum Dr. Oduma a ajutat oamenii cu relația lor și problemele de căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit de existența unui astfel de lucru. Apoi l-am contactat, mi-a spus că totul va fi bine ca familia mea să se întoarcă la mine. El ma ajutat să arunc o vrajă și în 72 de ore, soția mea sa întors cu cei doi fii care ne-au cerut scuze. Astăzi, trăim împreună fericit cu cei doi fii ai noștri. ACESTE SUNT DREPTURILE DR ODUMA POT FI CURATE: Gonoreea, cancerul, HIV / SIDA, diabetul zaharat, scăderea numărului de spermatozoizi, problema sarcinii, virusul herpesului, accidentul vascular cerebral, aducerea ex-amantă, boala Alzheimer, vraja de loterie. Deci, dragi prieteni, îl puteți trimite prin e-mail prin e-mailul său: drodumaherbalhome**********
janet (2017-06-12 13:21:43)
Sunt aici să împărtășesc experiența mea cu voi toți. Despre cum mi-am întors soțul, ne-am căsătorit de peste 9 ani și am doi copii. A mers bine cu noi și suntem întotdeauna fericiți. Până într-o zi, soțul meu a început să se comporte într-un mod pe care nu-l putea înțelege, eram foarte confuz de modul în care mă trata cu mine și cu copiii. Mai târziu în aceeași lună nu a venit acasă și mi-a spus că vrea un divorț, am întrebat ce am făcut greșit să merit asta de la el, tot ce spune că vrea un divorț care mă urăște și nu vrea să mă vadă din nou Viața lui, am fost nebun și, de asemenea, frustrat Nu știu ce să fac, am fost bolnav de mai mult de 2 săptămâni din cauza divorțului. Îl iubesc atât de mult încât el a fost totul pentru mine fără el, viața mea este incompletă. I-am spus surorii mele despre starea mea actuală și mi-a povestit despre camera doctorului, l-am contactat pentru întoarcerea soțului meu înapoi la mine, mi-a spus că soțul meu a fost luat de o altă femeie, că Soția ia spus, de aceea Mă urăște și vrea să obținem divorțul. Apoi mi-a dat asigurări că, în următoarele 48 de ore, soțul meu se va întoarce la mine și la copii, după ce a terminat vărsarea în următoarele 48 de ore, soțul meu mi-a spus o scuză la telefon și A spus că încă mai iubește Atât de mult nu știe ce i sa întâmplat. Dar astăzi soțul meu și toată familia mea sunt din nou fericite. Mulțumesc Dr.chamberc pentru ceea ce ai făcut. N-ar fi fost nimic astăzi decât pentru ajutorul tău. Contactați-l prin e-mail camerac564********** (1) doriți să vă întoarceți înapoi. (2) Ai întotdeauna coșmaruri. (3) Să fie promovat în biroul dvs. (4) Vrei un copil. (5) Vrei să fii bogat. (6) vrei să-ți ții soțul și soția numai pentru tine pentru totdeauna. (7) nevoia de asistență financiară. 8) Vrei să fii în controlul acestei căsătorii 9) Vrei să fii atras de oameni 10) Lipsa copiilor 11) are nevoie de soț / soție 13) CUM SĂ LUAȚI LOTERIA 14) SPELL PROMOTIONAL 15) PROTECȚIA SPELLULUI 16) BUSINESS SPELL564 @ 17) BUCUREȘTI HECHIZO 18) vindeca pentru orice boală. (19) Rezoluția cazului E.T.C Contactați-i în templul dvs. de e-mail chamberc564********** și rezolvați toate problemele.
Laura (2017-05-19 21:09:36)
Salut, numele meu este Laura Woods, trec printr-un articol și am aflat despre un bărbat numit Doctor Akpabio. Am suferit de probleme legate de relații cu alți bărbați de-a lungul anilor. Trebuia să contactez vrăjitorul. Soțul meu, Steve urma să mă lase cu o altă femeie. Dar am rămas pozitiv și am crezut că îl pot întoarce și îl pot face să rămână. Iată și dr. Akpabio ma ajutat. Steve și cu mine suntem din nou împreună. Doctorul Akpabio este un om atât de frumos, de asemenea, el ma ajutat cu problemele mele de sănătate. Mulțumită lui și datorită lui Dumnezeu pentru darul dat. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l pe acest e-mail: drakpabioosulalaspells********** Puteți contacta Dr. Akpabio pentru următoarele: (1) Dacă doriți să vă întoarceți înapoi. {2} Dacă căutați un loc de muncă. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine. (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) doriți să obțineți vrăji de căsătorie. (8) Îndepărtați boala din vrăjile corpului. (9) Vraja de afaceri. (10) Numerele câștigătoare la loterie (11) Adu-ți înapoi Dragostea și multe altele Puteți să-l contactați prin e-mailul său: drakpabioosulalaspells********** sau ce-l puteți adresa: +234 906 167 0869
Laura (2017-05-18 19:20:31)
Salut, numele meu este Laura Woods, trec printr-un articol și am aflat despre un bărbat numit Doctor Akpabio. Am suferit de probleme legate de relații cu diferiți băieți. Trebuia să contactez vrăjitorul. Steve era pe punctul de a mă lăsa pentru o altă femeie. Dar am rămas pozitiv și am crezut că îl pot întoarce și îl pot face să rămână. Iată și dr. Akpabio ma ajutat. Steve și cu mine suntem din nou împreună. Doctorul Akpabio este un om atât de frumos, de asemenea, el ma ajutat cu problemele mele de sănătate. Mulțumită lui și datorită lui Dumnezeu pentru darul dat. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l pe acest e-mail: drakpabioosulalaspells********** Puteți contacta Dr. Akpabio pentru următoarele: (1) Dacă doriți să vă întoarceți înapoi. {2} Dacă căutați un loc de muncă. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine. (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) doriți să obțineți vrăji de căsătorie. (8) Îndepărtați boala din vrăjile corpului. (9) Vraja de afaceri. (10) Numerele câștigătoare la loterie. (11) Adu-ți înapoi Dragostea și multe altele. Puteți să-l contactați prin e-mailul său: drakpabioosulalaspells********** sau ce-l puteți adresa: +234 906 167 0869
laura (2017-05-11 14:58:20)
Bună, numele meu este Laura Woods, trec printr-un articol și am aflat despre un bărbat numit Dr Akpabio. Am suferit probleme de despartire cu baieti diferiti. A trebuit să contactez vrăjitorul. Steve urma să mă lase cu o altă femeie. Dar am rămas pozitiv și am crezut că îl voi putea întoarce și-l voi face să rămână. Iată și dr. Akpabio ma ajutat. Steve și cu mine suntem din nou împreună. Dr Akpabio este un om atat de frumos, el ma ajutat si eu cu problemele mele de sanatate. Mulțumită lui și datorită lui Dumnezeu pentru darul dat. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l pe acest e-mail: drakpabioosulalaspells********** Puteți contacta Dr. Akpabio pentru următoarele: (1) Dacă doriți să vă întoarceți înapoi. {2} Dacă căutați un loc de muncă. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine. (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) doriți să obțineți vrăji de căsătorie. (8) Îndepărtați boala din vrăjile corpului. (9) Vraja de afaceri. (10) Numerele câștigătoare la loterie. (11) Adu-ți înapoi Lost Love și multe altele Îl puteți contacta prin e-mailul său: drakpabioosulalaspells********** sau ce-l puteți scrie: +234 906 167 0869
Laura Woods (2017-05-11 14:53:59)
Bună, numele meu este Laura Woods, trec printr-un articol și am aflat despre un bărbat numit Dr Akpabio. Am suferit probleme de despartire cu baieti diferiti. A trebuit să contactez vrăjitorul. Steve urma să mă lase cu o altă femeie. Dar am rămas pozitiv și am crezut că îl voi putea întoarce și-l voi face să rămână. Iată și dr. Akpabio ma ajutat. Steve și cu mine suntem din nou împreună. Dr Akpabio este un om atat de frumos, el ma ajutat si eu cu problemele mele de sanatate. Mulțumită lui și datorită lui Dumnezeu pentru darul dat. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l pe acest e-mail: drakpabioosulalaspells********** Puteți contacta Dr. Akpabio pentru următoarele: (1) Dacă doriți să vă întoarceți înapoi. {2} Dacă căutați un loc de muncă. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine. (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) doriți să obțineți vrăji de căsătorie. (8) Îndepărtați boala din vrăjile corpului. (9) Vraja de afaceri. (10) Numerele câștigătoare la loterie. (11) Adu-ți înapoi Lost Love și multe altele. Îl puteți contacta prin e-mailul său: drakpabioosulalaspells********** sau ce-l puteți scrie: +234 906 167 0869
LAURA (2017-04-30 23:31:08)
Bună, numele meu este Laura Woods, trec printr-un articol și am aflat despre un bărbat numit Dr Akpabio. Am suferit de probleme de rupere cu diferiți băieți. A trebuit să contactez vrăjitorul. Steve era pe punctul de a mă lăsa pentru o altă femeie. Dar am rămas pozitiv și am crezut că îl voi putea întoarce și-l voi face să rămână. Iată și dr. Akpabio ma ajutat. Steve și cu mine suntem din nou împreună. Dr Akpabio este un om atat de frumos, el ma ajutat si eu cu problemele de sanatate. Mulțumită lui și datorită lui Dumnezeu pentru darul dat. Dacă aveți orice problemă, contactați-l pe acest e-mail: drakpabioosulalaspells********** Puteți contacta Dr. Akpabio pentru următoarele: (1) Dacă doriți ex-spate. {2} Dacă căutați un loc de muncă. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine. (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) doriți să obțineți vrăji de căsătorie. (8) Îndepărtați boala din vrăjile corpului. (9) Vraja de afaceri. (10) Numerele câștigătoare la loterie. (11) Adu-ți înapoi Dragostea și multe altele. Îl puteți contacta prin e-mailul său: drakpabioosulalaspells********** sau ce-l puteți scrie: +234 906 167 0869
Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a discutat aproape o oră cu Liviu Dragnea, la Parlament
Recomandari