Cum sa-l seduci...la prima vedere. Tehnicile de seductie care il vor face sa te doreasca inca de la prima intalnire

Tocmai ai intalnit un tip care iti place super mult si vrei sa fii sigura ca il vei vedea si a doua oara? Atunci scoate "armele" la atac. Trebuie sa ii dai senzatia ca esti interesata, insa fara sa fii disperata. Flirteaza, dar nu o face intr-un mod evident :) Pare complicat, dar s-ar putea sa iti placa acest joc al seductiei. Iata cateva "trucuri" care te vor ajuta sa il faci sa te urmareasca precum un catelus inca de la prima intalnire...sau chiar inainte de ea!
Cum sa-l seduci...la prima vedere. Tehnicile de seductie care il vor face sa te doreasca inca de la prima intalnire

1. Flirteaza cu el, dar fa-o intr-un mod subtil

Nu vrei sa pari prea evidenta sau chiar disperata. Sugereaza-i ca ai putea fi interesata, insa lasa o nota de mister in aer. La finalul conversatiei se va gandi la tine, incercand sa iti desluseasca adevaratele intentii.

2. Accentueaza-ti cele mai de pret atuuri fizice

Daca deja te-a invitat la prima voastra intalnire, mare atentie la vestimentatie. Poarta ceva care sa iti scoata in evidenta cel mai de pret atu fizic, fara sa fii prea indecenta. Picioare lungi si suple? Atunci rochie mini sa fie! Bust generos? N-ar strica un decolteu sexy! Ochi albastri? Un machiaj cu accentul pe ochi ar fi senzational.

3. Tachineaza-l

...dar fara sa fii nepoliticoasa. Barbatilor le place acest joc. Atata vreme cat glumitele tale sunt inteligente, te va aprecia si isi va dori si o a doua intalnire.

4. Zambeste mult

Pare un sfat banal, insa zambetul este cat se poate de important. Daca vei avea o atitudine prea serioasa, s-ar putea sa nu iti indeplinesti scopul. Asa ca ZAMBESTE - astfel ii arati ca iti place compania lui si il incurajezi sa continue conversatia.

5. Atinge-l...la momentul potrivit

Cand un barbat e interesat de o femeie, isi doreste sa se apropie de ea. Asa ca, daca il doresti cu adevarat, este momentul sa reduci distanta. Cand conversatia o permite, il poti atinge gentil pe umar sau pe picior. 

6. Fa-l pe el sa te urmareasca pe tine

Acest lucru este extrem de important in "economia jocului". Odata ce i-ai sugerat ca esti interesata, este de datoria lui sa te abordeze si sa incerce sa te cucereasca. Nu il "fugari" tu. 

7. Ce complimente ii poti face la prima vedere

Nu te "arunca" la declaratii "cu greutate" inca de la prima vedere. Poti sa ii spui ca iti plac ochii lui, ca e un tip "puternic", ca ti-ar placea sa-l mai vezi si cu alte ocazii. Dar nu ii spune clar ca iti place de EL. Nu vrei sa fii o prada usoara!

Washington Post: Casa Albă se teme că anunțul lui Kim Jong-un este de fapt o capcană
Recomandari