Cum sa scapi de un tip insistent care iti face avansuri. Trucuri care nu dau gres

Gasesti pe internet o multime de articole care te invata cum sa-l cuceresti pe tipul pe care-l placi. Cum procedezi insa in momentul in care un barbat insistent iti face avansuri, iar tu nu te simti atrasa de el si nici nu-ti doresti o relatie? Iti spunem noi.
Cum sa scapi de un tip insistent care iti face avansuri. Trucuri care nu dau gres

1. Nu-i mai raspunde la mesaje. Daca ii acorzi prea multa atentie, ii poti transmite un mesaj gresit: acela ca esti si tu interesata de el. Nu-i mai raspunde imediat la mesaje sau telefoane si, la un moment dat, ar trebui sa inteleaga ca nu ii impartasesti sentimentele.

2. Vorbeste-i despre un alt tip pe care-l placi. E o metoda destul de copilareasca, dar ii poti povesti despre un alt baiat pe care-l placi pentru a-i da de inteles ca nu esti interesata de o intalnire sau o relatie cu el. Ai grija insa! Nu il face sa se simta prost si nu scoate prea mult in evidenta calitatile celuilalt baiat, mai ales daca el nu le are.

3. Incearca sa-i prezinti pe altcineva. Daca ai o prietena cu care crezi ca s-ar potrivi sau o prietena pe care ai auzit-o vorbind frumos despre el, incearca sa le faci cunostinta. Poate ca se vor intelege bine si isi vor da seama ca sunt facuti unul pentru celalalt.

4. Nu iesi niciodata doar cu el. Daca propune sa va vedeti, refuza-l politicos. Ai grija ca, in momentul in care va vedeti, sa fiti insotiti si de alte persoane, carora sa le acorzi atentia ta. In acest fel, ii vei da de inteles ca el nu se bucura de vreun tratament special din partea ta, ci face parte din "multime".

5. Nu flirta cu el. Chiar daca esti tentata si poate, uneori, iti place atentia pe care ti-o acorda, nu flirta cu el. Nu e corect fata de niciunul dintre voi sa-l faci sa creada ca inseamna ceva pentru tine daca adevarul este cu totul altul.

6. Spune-i adevarul. Aceasta este, de fapt, cea mai buna metoda. Fii matura si ridica problema intr-un mod elegant. Intreaba-l care sunt intentiile lui si explica-i ca, din pacate, nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Propune-i sa ramaneti prieteni in continuare si, daca accepta, comporta-te normal cu el. Daca nu, respecta-i decizia si ajuta-l sa te uite: adica nu-i mai da semne pentru o vreme.

Dragnea, primele declarații după ce a fost condamnat. ”Am asistat la o execuție în masă”. Atac la Iohannis și la SRI
Recomandari