Esti amanta? Solutii pentru femeile cu acest statut ingrat

Il intalnesti pe barbatul vietii tale si apoi... pe superba lui sotie. Asa era un vers din „Ironic”, cantecul lui Alanis Morissettte, si exact asa se poate intampla si-n viata. Si cum cand esti indragostita nu gandesti limpede, te trezesti implicata intr-o relatie frumoasa cu un barbat care mai are o relatie frumoasa. Si nu-ti vine sa spui „barbatul altei femei” pentru ca in sufletul tau tu simti ca e al tau. Cum nu esti de una singura implicata in acest triunghi amoros, iata cum ai putea sa pui problema ca sa nu innebunesti facandu-ti planuri si procese de constiinta.
Esti amanta? Solutii pentru femeile cu acest statut ingrat

1. In primul rand, uita-te in oglinda si spune-ti „Nu sunt o persoana rea”. In ciuda faptului ca majoritatea care afla despre o astfel de situatie dau vina exclusiv pe amanta, in realitate persoana care are obligatii morale fata de sotie sau iubita oficiala este barbatul. Teoriile de tip: „O femeie i-a furat barbatul” sunt demodate si incorecte. Barbatii sunt capabili sa ia decizii pentru ei insisi, nu-i „fura” nimeni de pe strada cu sacul, ei aleg sa minta si sa insele. Ba chiar multi dintre ei incep relatii clandestine ascuzand situatia de acasa, iar partenera nici nu afla ca e amanta decat foarte tarziu.  Asadar, aminteste-ti ca nu esti femeie usoara, o stricata sau ce alte cuvinte mai folosesc cei care se grabesc sa judece doar pentru ca tu l-ai crezut ca e pe punctul de a se desparti de actuala si... despartirea intarzie sa aiba loc. 

2. Sa nu crezi tot ce spune. Daca el spune ca o va parasi pe actuala pentru ca este pur si simplu rea, nu il iubeste, il umileste, mai gandeste-te. Iti va fi mai usor sa accepti situatia crezand ca ea este personajul negativ, dar numai in desenele animate exista personaje cu trasaturi extreme. Pastreaza-ti echilibrul judecand dupa fapte, nu doar dupa vorbe: daca in continuare se duce acasa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, daca iti petrece timpul liber si cu ea, inseamna ca lucrurile nu stau chiar asa cum spune si ar trebui sa iti pui niste semne de intrebare: nu cumva se foloseste de naivitatea ta?

3. Impune-ti un deadline. Intr-adevar, despartirile sunt grele, mai ales cand un cuplu are o vechime de ani de zile si chiar si impartirea bunurilor comune (casa, masina, fier de calcat, catel) poate fi un calvar interminabil. Uneori e nevoie de luni de zile pentru o desprindere totala. Daca tu crezi in relatia voastra si nu ai niciun dubiu ca este o formalitate sa se desparta definitv de actuala, stabileste impreuna  cu el un deadline cu care sa fiti amandoi multumiti. Astfel vei evita prelungirile constante, scuzele de tip „e o perioada proasta acum, ea are probleme la serviciu, e bolnava, mai bine ii spun dupa sarbatori etc”. Stabileste data de la care este doar al tau si daca nu o respecta este evident ca nu poti sa il mai crezi si sa il mai astepti.

4. Nu este oblogatoriu sa vorbesti cu sotia / iubita lui. Ca sa ai constiinta curata, probabil simti nevoia sa ii spui celeilalte femei „intregul adevar”, versiunea ta a povestii, sa stie si ea ca l-ai iubit, ca te-a mintit, ca tu credeai ca sunt in divort sau ca pur si simplu nu vrei sa renunti la el pentru ca e iubirea vietii tale. Nu face asta. Nu e corect sa rezolvi problemele tale cu un barbat cu o persoana care nu te cunoaste si care se simte umilita de relatia ta cu el. Aminteste-ti ca el are datoria de a lamuri situatia cu ea, tu nu ai ce sa cauti la usa ei daca vrei sa eviti un moment penibil. 

5. Sigur nu vrei sa auzi asta, dar tipul nu merita. Orice ti-ar fi spus despre situatia lui cu acea femeie, daca s-a implicat intr-o relatie inainte sa-si rezolve problemele cu ea, nu merita respectul tau. O minte pe ea, probabil te minte si pe tine si, chiar daca nu simti asta acum, meriti mai mult de atat si vei gasi ceva mai bun de atat. 

nakisha (2017-02-06 10:16:47)
Buna ziua Numele meu este kelly nakisha vreau ca toți să se alăture mine să-i mulțumesc acestui om pentru restaurarea casa mea cu fostul soțul meu, care mă părăsească pentru o altă femeie timp de 5 ani ,. La început nu am crezut niciodata DR ogodo Mike va fi capabil să mă ajute să câștige înapoi SOȚ mea EX din cealaltă femeie, dar pentru că eu încă îl iubesc și au nevoie de el în viața mea .. Eu lucrez și să urmeze DR ogodo Mike și instrucțiuni mă surprinde faptul că după 3 zile de turnare vraja si de lucru cu DR ogodo Mike, sOŢUL meu EX ma chemat să-mi cer ierte și să uite tot ceea ce a făcut pentru mine că el încă mă iubești ... acum eu si sotul meu sunt smectica înapoi împreună și suntem foarte mulțumiți de noua noastră viață ... toate datorită DR ogodo Mike pentru marea lucrare care le-a făcut pentru mine .. i promit să împartă întotdeauna lucrarea lui bună pentru toată lumea largă și în cazul în care orice organism este acolo care trece prin orice dificultăți de relație ar trebui să-l rugăm să contactați prin e-mail: ogodomikespells********** sau WhatsApp +2349097050691 ES De asemenea, pe specializati următoarele probleme (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi. (2), dacă aveți întotdeauna vise rele. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei femei / bărbați să fugi după tine. (5) În cazul în care doriți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să lega soțul / soției să fie al tău pentru totdeauna. (8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară. (9) de îngrijire pe bază de plante.  contactați DR ogodo Mike prin e-mail lui pentru o soluție totală ogodomikespells**********
Caroline Webb (2017-01-13 02:16:17)
Am ceva de impartasit cu tine !!! Există o mare bucurie în inima mea pe care vreau să împărtășesc cu toată lumea. Numele meu este Caroline Webb din Statele Unite ale Americii. Am avut o neînțelegere cu iubitul meu pe care ne-a condus anul trecut, pentru a rupe și niciodată nu a vrut să audă din nou vocea. El a văzut o femeie frumoasă pe care EL o găsi mai frumos mai mult decât mine, dar trecea timpul l-am cunoscut pe Dumnezeu Baal, el este o vrajă de fugă mare. Am contactat prin El și e-mail lui a explicat totul pentru el. El a spus că nu trebuie să se îngrijoreze, care va veni iubitul meu înapoi la mine implorând iertare în genunchi în fața hours.My cea mai mare bucurie acum 24 este că el de fapt cam înapoi la mine și a căzut în genunchi implorând iertare, și astăzi, de asemenea avem fericit și El a vindecat de cancer de san sora mea. Ai vreo problema? Din cauza poate oferi nu mai face griji godbaalam soluție vraja de durată la orice probleme: Dacă doriți ex-vă înapoi. Vreți să fiți Promovat în biroul tău. În cazul în care doriți să fie vindecat de HIV, alte boli si Cancerele. Vrei să fii bogat. Vrei Soțul / soția ta să fie a ta pentru totdeauna. Dacă aveți nevoie de asistență financiară. Recupera pierdut sau banii înapoi scammed. dacă doriți să opriți divorțul sau divorțul. Sarcinii vraja pentru a ascunde copilul În cazul în care doriți să câștige cazurile tulburătoare instanță În cazul în care doriți să obțineți vindecat de HIV, si mai multe Cancerele În cazul în care doriți să câștige la loterie De contact prin e-mail godbaalam: godbaalamtemple**********
lilian nikky (2016-12-10 20:33:30)
Numele meu este lilian N.This este o zi foarte plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorul Dr.saguru a făcut pentru mine, ajutându-mă să ex-soțul meu înapoi cu magia lui și dragoste vraja. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu a fost într-adevăr mă înșela și a fost în căutarea unui divorț, dar atunci când am dat peste e-mail Dr.saguru pe internet pe modul în care el a ajutat atât de mulți oameni pentru a obține ex-lor înapoi si ajuta la fixarea relationship.and face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea să-l și apoi să caute ajutorul lui, dar spre surprinderea mea el mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată-mă acum sărbătoresc pentru că soțul meu a schimba total pentru totdeauna. El vrea mereu să fie de mine și nu pot face nimic fără a prezenta mea. Ma bucur cu adevărat căsnicia mea, ceea ce o mare sărbătoare. i se va continua pe internet, mărturisind pentru că Dr.saguru este într-adevăr o adevărată fugă vrajă. Ai nevoie de ajutor ATUNCI DE CONTACT MEDIC SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions********** sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și să te simți fericit în relationship.and tău său, de asemenea, în perfectă 1 IUBIRE SPELL 2 WIN EX BACK 3 rodul pântecelui 4 PROMOVAREA SPELL 5 PROTECȚIA SPELL SPELL 6 AFACERI 7 SPELL JOB BUN 8 LOTTERY SPELL și CURTE CASE SPELL
Jane (2016-08-10 02:03:31)
După ce a fost în relaţie cu Scott timp de şapte ani, el a rupt-o cu mine, am făcut tot posibilul să-l aducă înapoi dar tot ce a fost în Zadar, am vrut ca el înapoi atât de mult din cauza iubirii am pentru el, am rugat cu tot, am făcut promisiuni dar a refuzat. I-am explicat problema mea pentru cineva on-line şi ea a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă un rolă vraja care ar putea ajuta-mi arunca o vraja pentru a adu-l înapoi, dar eu sunt tipul care a crezut niciodată în vraja, am avut nici o alegere decât pentru a încerca-l, I mail rolă vraja, şi mi-a spus nu a existat nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile , că fostul meu va întoarce la mine înainte de trei zile, el a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, a fost de aproximativ 16:00. Fosta mea numit mi, am fost atât de surprins, I-au răspuns la apel și tot ce a spus a fost că el a fost atât de rău pentru tot ceea ce sa întâmplat, că el a vrut ca eu să se întoarcă la el, că el iubeşte-mi atât de mult. Am fost atât de fericit şi sa dus la el, că a fost cum am început să trăiesc împreună fericiti din nou. De atunci, am făcut promisiunea că nimeni ştiu că au o problemă relație, mi-ar fi de ajutor pentru astfel de persoană consultând el sau ea de rolă vraja doar real şi puternic care ma ajutat cu propria mea problemă și care este diferit de toate fals cei acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutor de rolă vraja, e-mail lui: greatmutaba********** puteţi e-mail-l dacă aveţi nevoie de asistenţă sale în relatia ta sau nimic. POATE greatmutaba********** nu opri vorbesc despre tine SIR lui adresa de E-mail CONTACT-l acum pentru soluție la toate ta problema......
DANA (2016-07-23 22:35:39)
Buna ziua, Sunt din română. Vreau să vă informez că tot există o vraja de fugă, care este autentică și real.I nu a crezut niciodată cu adevărat în oricare dintre aceste lucruri, dar când am fost pierdut Jackson, am nevoie de ajutor și de undeva pentru a porni prost. Am găsit consultant zubairespiritualtemplo********** și am comandat o SPELL IUBIRE. Câteva zile mai târziu, telefonul meu a sunat. Jackson a fost de sine vechi din nou și a vrut să vină înapoi la mine! Nu numai că vin înapoi, rolă vraja l-au deschis la cât de mult am iubit și avea nevoie de el. Vraja de turnătorie nu este de spălare a creierului, dar ei au deschis ochii la cât de mult trebuie să împartă împreună. Am recomanda pe cineva care este in situatia mea veche să încerc. Acesta vă va aduce surprize minunate precum și iubita înapoi la tine. Modul în care lucrurile au fost menite să fie. "Puteți contacta vraja de fugă on zubairespiritualtemplo**********.com că e foarte frumos și mare.
Cristy (2016-04-24 09:44:48)
Am și eu o problema grava enorm sint într-o depresie de cinci anii numai pot iubesc un bărbat însurat stau la gazda împreună cu familia lui cred e o poveste lunga dar știu ca trebuie sa pun capăt și într-una îmi zic da nu pot ma tine de cuvint
Penette (2015-12-08 03:28:26)
După 9 ani de căsătorie cu meu soţ cu 3 copii, sotul meu a început să ieşi cu alte femei si mi-a arătat dragostea rece, pe mai multe ocazii el ameninţă să divorţeze de mine dacă îndrăznesc întrebare-l despre aventura lui cu alte Doamne, am fost complet devastat şi confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre o rolă de vraja pe internet numit DR. Ojenga care ajuta oamenii cu problema lor relaţii şi căsătorie de puterile dragoste vrăji, la început m-am îndoit în cazul în care astfel de lucru vreodată există, dar a decis să-i dea un try, atunci când am contactat-l, el a ajutat-mi arunca o vraja de dragoste şi în cadrul 24 oră sotul meu a venit înapoi la mine şi a început scuze, acum a încetat să ieşi cu doamnele şi el este cu mine pentru bine şi pentru real. Această rolă mare vraja de contact pentru problema ta relatie sau de căsătorie şi tot felul de problema veţi găsi dificil de a rezolva şi el va pune o soluţie durabilă să-l. Aici este adresa de e-mail, ***** noroc să ai.
florentina (2015-11-15 20:16:24)
Saracii barbați Toți care isi fac amante sunt lasi Incapabili sa iubeasca Si cand apar astfel de femei pe locul 1ce sa faci? I_llasi ca mai e si alta treaba de facut in lume Amantelecare chiar se indragostesc sunt de compatimit Nu au un om autentic Au un mincinos ce nu face treaba buna acasa si probabil merge la vaitat Pai ...nu era asa nevassta Nu,ca atunci nu avea un mincinos Are tupeu,sa o lase daca e rea In rest e vrajeala Toti barbații care isi inseala soțiile cand ele afla sa stie ca durerea e insuportabila Ai vrea sa nu fi in locul ei Asta e cinism Daca ele nu il iubesc e simplu ALTUL Trist e cand ele isi iubesc sotii Atunci cred,asteaptasufera Dar Dumnezeu nu ramane nimanui dator!
o amanta (2015-11-07 00:58:26)
Buna seara! Va vorbesc din perspectiva unei amante; si-am sa va spun, ca nicio femeie nu-si doreste sa fie vioara a doua. Dar v-ati gandit vreodata ca s-ar putea sa fii prima vioara iar sotia cea de a doua? Daca simti ca nu poti sa fii pe locul doi, mai bine nu te implica. Daca esti foarte tanara si vrei sa-ti creezi o familie, nu te implica. Si cel mai bine incearca sa nu te implici emotional. La mine este foarte clar; eu am stiut de la inceput ca este insurat, nu am crezut nimic din ce-mi spunea si povestea despre ea/ei (doar ca sa justifice de ce o inseala). In timp (si nu mi-a trebuit prea mult sa-mi dau seama) am inteles ca daca nu sunt eu va fi alta. Asa ca, am mers mai departe. Din fericire pentru mine, relatia se bazeaza doar pe *** (desi el sustine ca simte ceva special). Stiu ca trebuie sa pun punct pentru ca vreau o relatie cu tot "tacamul", dar frateee...sexul este perfect cu el:)) Morala; dragele mele traiti-va viata la maxim! Este atat de scurtaaaa, nici nu realizati. Barbatii inseala in orice pozitie. Chiar si cei fff fideli la un moment dat. Un "clasic" in viata imi spunea candva- nu cred ca exista barbat sa nu-si fi inselat sotia macar odata in viata- si el chiar era fidel (in acea perioada). Din cauza unor prejudecati, poti rata momente remarcabile in viata. Fratilor!!! avem o singura viata, hai, naibi, s-o traim la maxim. V-o spun din experienta :) cu bine....o amanta!
Anna (2015-10-30 02:17:33)
Poate gresesc,nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar eu una nu as suporta gandul ca sunt "cealalta femeie",un satelit care gadila orgoliul unui barbat prin faptul ca accepta o relatie cu el.Ce convenabil pentru el,are nevasta,are amanta,ambele cuminti sunt de acord cu situatia,ce viata de cocos pentru el... In anumite tari poate erau mai multe femei de acord sa se si casatoreasca cu el,ce frumos,poligam omul,ce naiba,doar p***ele sunt disperate dupa el... Mai fetelor,daca acceptati statutul acesta inseamna ca stati prost cu stima de sine,cu respectul fata de voi insiva.Meritati ceva mai bun decat o bucata dintr-un barbat care se foloseste de voi pentru a-si peria orgoliul lui de macho man.Si apropo,chestiile care vi le spune:"voi divorta pentru tine,te iubesc,bla bla" sunt minciuni sfruntate.La urma urmei el va ramane macho iar voi doar catelusele,marionetele lui de care va rade mereu alaturi de prietenii lui... Ati fi mai fericite daca nu v-ati mai multumi cu "firimiturile" ce cad de la masa altei femei.Putin respect fata de voi insiva!Exista si barbati necasatoriti,divortati sau vaduvi pe planeta asta!Faceti-va o viata,disperatelor!
Atacul terorist din Londra. Imagini cu momentul in care a fost impuscat Khalid Masood. A cincea persoana a murit in spital
Recomandari