Greseli in dragoste pe care le-ai facut la 20 de ani si pe care nu trebuie sa le mai repeti niciodata

La 20 de ani, fiecare dintre noi traieste cu intensitate primele povesti de dragoste si nu de putine ori avem tendinta de a ignora anumite aspecte negative si de a face greseli pe care in conditii normale nu le-am face.
Tag-uri:
Greseli in dragoste pe care le-ai facut la 20 de ani si pe care nu trebuie sa le mai repeti niciodata

Ai ignorat baietii draguti - Femeile au tendinta de a nu ii baga in seama pe baietii simpatici, mai ales atunci cand nu au o parere buna despre ele. In aceste momente, nu ne dorim langa noi barbati care nu fac decat sa ne intareasca aceasta convingere. 

Ai dezvaluit rapid totul despre tine - O relatie sanatoasa se bazeaza pe sinceritate, dar atunci cand te aflii la inceput si nu esti convinsa ca e persoana potrivita pentru tine, este indicat sa pastrezi o parte dintre secretele personale pentru tine. Cel putin pentru o perioada.

Ai tolerat lipsa de respect - Din dorinta de a parea cat mai tolenta, esti dispusa sa accepti un comportament necivilizat al partenerului.

Ai renuntat la tine pentru el - Cand te indragosteti, ai tendinta sa faci orice si sa renunti la tine pentru a fi pe plan iubitului, ceea ce este in totalitate gresit.    

Klaus Iohannis: PSD-ul nu doar că încearcă să amputeze puterile președintelui, ci încearcă să amputeze și puterile justiției
Recomandari