Intrebari pe care barbatii isi doresc ca femeile sa aiba curajul sa le puna in relatie... dar ele nu o fac

Mai ales la inceput de relatie, doamnele si domnisoarele se tem sa le adreseze iubitilor anumite intrebari. Teama de a se face de ras sau a-l speria le impiedica sa fie 100% sincere si indraznete. De aceea, barbatii intervin si spun deschis care sunt intrebarile pe care femeile ar trebui sa aiba curajul sa le puna. Iata perspectiva unui editor EliteDaily.
Intrebari pe care barbatii isi doresc ca femeile sa aiba curajul sa le puna in relatie... dar ele nu o fac

Incotro ne indreptam?

In primele doua-trei luni de relatie ar putea fi ciudat sa adresezi aceasta intrebare. Chiar si asa, daca vezi ca lucrurile "scartaie", poti intreba ce se intampla intre voi si daca are sau nu rost sa continuati. Daca ezita sau iti dau un raspuns neconvingator, e mai bine sa stii cum stau lucrurile de la inceput decat sa te atasezi si sa suferi mai tarziu.


Poti sa mai faci _______, te rog? Imi place

Nu e vorba doar de gesturi intime sau sexuale, ci in general. Barbatii au nevoie de feedback, iar daca vrei sa stabilesti inca de la inceput o legatura bazata pe sinceritate si incredere, trebuie sa-ti faci curaj si sa-i spui care sunt lucrurile pe care le face si care-ti plac.


Poti sa nu mai faci _______, te rog? Nu imi place

Trebuie sa retii ca barbatii nu pot sa citeasca gandurile unei femei si ca, de multe ori, nu reusesc deloc sa le inteleaga pe acestea. De aceea, cand nu esti de acord cu un anumit lucru, atrage-i iubitului tau atentia si explica-i de ce nu e in regula sa procedeze astfel. 


Vrei sa ai copii?

E o intrebare care il va speria, mai ales in primele luni de relatie. Chiar si asa, la un moment trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa vezi daca sunteti pe aceeasi lungime de unda cand vine vorba despre intemeierea unei familii. Cu cat vorbiti mai repede despre astfel de lucruri serioase, cu atat mai benefic pentru viitorul relatiei voastre.


Ma iubesti?

Ai minti daca ai spune ca nu iti pui tie insati aceasta intrebare. Vrei sa stii ce simte pentru tine si, mai ales daca esti indragostita, ai nevoie de o confirmare din partea lui pentru a te simti in siguranta in relatie. Tine minte ca barbatii sunt lasi insa si ca exista posibilitatea ca el sa nu faca niciodata primul pas din acest punct de vedere. Asa ca, daca simti ca nu ii esti indiferenta, da cartile pe fata si spune-i ca-l iubesti. Procedand astfel, il vei determina si pe el sa-ti faca o declaratie.

Mii de oameni au protestat în București și în țară. Manifestanții au cerut demisia lui Liviu Dragnea
Recomandari