Iubitul tau vrea doar o relatie pasagera? Cum il faci sa te doreasca pe termen lung

Nu stii cum sa-l faci pe iubitul tau sa te doreasca pe termen lung? Avem 3 sfaturi care s-au dovedit foarte utile de-a lungul timpului pentru femei care s-au confruntat cu aceeasi problema.
Iubitul tau vrea doar o relatie pasagera? Cum il faci sa te doreasca pe termen lung

1. Fii cat poti de atragatoare

Bineinteles ca un barbat trebuie sa te aprecieze pentru felul tau de a fi, insa nu strica niciodata un plus de atentie la trasaturile fizice. Nu sugeram sa te transformi complet prin coafura, machiaj, sport sau dieta, ci sa-ti pui in valoare frumusetea naturala, astfel incat sa arati si sa te simti bine in propria piele. Procedand astfel, vei capata un plus de incredere. Aceasta se va rasfrange si in relatia cu partenerul si va fi benefica pentru voi pe termen lung.

2. Ofera-i sprijinul tau si fii alaturi de el

Daca vrei sa se ataseze de tine, trebuie sa-l faci sa simta ca jucati in aceeasi echipa: ca poate conta pe tine indiferent de situatie si ca are un partener de nadejde atunci cand are nevoie de sprijin. Desi pare greu de crezut, barbatii au nevoie de confirmare si de cineva care sa creada in ei, deci te sfatuim sa ii demonstrezi loialitatea de fiecare data cand ai ocazia.

3. Nu-ti dori doar un "titlu"

E important sa-ti doresti sa-i fii iubita pe termen lung nu doar pentru statut, ci pentru ca tii cu adevarat la el si iti doresti ca sentimentele sa fie reciproce. Nu-ti pune doar o ambitie. Daca fortezi relatia, gesturile tale se vor rasfrange in mod negativ si ai putea obtine efectul invers celui pe care-l astepti: in loc sa-l faci sa te doreasca, l-ai putea determina sa te indeparteze.

Recomandari