Mituri despre relatii despre care trebuie sa uiti

Fie ca ti-au spus rudele sau au citit in diverse reviste, fiecare dintre noi si-a creat o serie de idei preconcepute despre relatii, iar de o parte dintre ele chiar ar trebui sa te "desparti".
Mituri despre relatii despre care trebuie sa uiti

Ar trebui sa inveti sa iubesti defectele partenerului - Dragostea este un cuvant puternic, mai ales atunci cand vine vorba despre cateva lucruri care-l privesc pe partenerul de viata pe care pur si simplu nu le intelegi. Fara sa il fortezi, incearca sa-i explici lucrurile care te deranjeaza la el, iar pe unele sa le accepti.

Sa nu mergeti niciodata certati la culcare - Pe cat de minunat ar fi sa rezolvati problemele inainte de somn, pe atat de periculos poate fi, deoarece unele discutii nu se pot rezolva in cateva minute sau ore, ci poate dura o zi, doua sau mai multe pentru a avea rezultatele dorite.

In relatiile puternice nu este nevoie de munca - Daca nu sunteti roboti, in fiecare relatie este nevoie de ceva efort din partea fiecarui partener.

Trebuie sa faceti sex de "x" ori pe saptamana - Sa-ti stabilesti un numar doar pe baza unor statistici sau a ceea ce ai auzit de la prieteni, este total gresit. Fiecare cuplu are nevoile sale si trebuie sa vi le stabiliti impreuna.

Partenerul tau trebuie sa stie de ce ai nevoie si cum te simti - Doar daca nu esti cuplata cu un mentalist, atunci sansele ca asta sa se intample sunt destul de mici. Oricat de atent si romantic ar fi partenerul tau, are nevoie de ajutor cand vine vorba despre sentimentele tale si de ceea ce ti-ai dori.

FULLSCREEN
Mituri despre relatii despre care trebuie sa uiti
  • /
Efectele controversatelor prevederi ale Codului de Procedură Penală. Ce se va schimba
Recomandari