Motivul pentru care femeile aleg "barbatul gresit" atunci cand vor sa inceapa o relatie serioasa

Nu de putine ori ni s-a intamplat sa gandim ca unele persoane nu sunt, pur si simplu, potrivite pentru noi, iar asta se intampla si atunci cand incercam sa ne gasim un partener sentimental stabil. Fie ca este vorbva de experiente neplacute din trecut, sau de povesti auzite la prietene, fiecare dintre noi ne ferim de "barbatul gresit", care ne poate conduce spre o relatie toxica. Citeste mai jos care sunt motivele pentru care ne implicam totusi in relatii cu barbati nepotriviti pentru noi.
Motivul pentru care femeile aleg  barbatul gresit  atunci cand vor sa inceapa o relatie serioasa

1. Ai avut un exemplu nepotrivit

Foe ca este vorba despre o ruda sau despre o relatie pe care ai admirat-o, de undeva ai capatat un exemplu ne potrivit. Asta te face sa alegi intotdeauna un singur tip de barbat, chiar daca probabil ti s-a dovedit deja ca nu este ceea ce ai nevoie.

 

2. Esti o persoana "fixista"

Adica ti se pune pata pe ceva si nu vrei deloc sa renunti la ideile tale. Chiar daca stii deja ca "baiatul rau" nu te va face fericita sau ca "baiatul bun" va ajunge sa te plictiseasca, daca ai ales deja o tabara si nu vrei sa renunti la ea, este clar ca vei mai avea parte de neplaceri in ceea ce priveste viata ta amoroasa.

 

3. Cauti calitatile nepotrivite

Adica vrei ca iubitul tau sa fie intr-un fel bine stabilit, pentru ca "asa scrie la carte", dar pierzi din vedere faptul ca acele calitatile pe care le cauti pur si simplu nu se potrivesc cu cele pe care le ai tu. Ori asta, ori atrag dupa sine si niste defecte carora nu le veti putea face fata.

Recomandari