Nu te intalni cu un barbat daca iti face asta. Semne la care trebuie sa fii atenta si pentru care sa renunti la el

Esti indragostita si ti se pare ca ai gasit barbatul viselor? Bucura-te de aceasta perioada, insa ai grija sa ramai cu picioarele pe pamant si sa nu treci cu vederea peste niciun comportament inadecvat fata de tine. 
Nu te intalni cu un barbat daca iti face asta. Semne la care trebuie sa fii atenta si pentru care sa renunti la el

Se foloseste de tine doar pentru placerile sexuale - Nu esti un obiect sexual. Nu-l lasa sa te convinga ca merita sa te aiba oricum si oricand, doar pentru ca platit cina sau ti-a cumparat un cadou dragut. 

Te insala - Nu conteaza ca s-a intamplat o data, ca si-a cerut scuze si ca ti-a promis ca nu mai face. Ar trebui sa fii singura persoana din viata lui.

Iti impune cum sa te comporti - Nu esti obiectul nimanui si esti libera sa traiesti cum vrei. Nu accepta ca un barbat sa-ti spuna cat sa mananci, cum sa te imbraci sau ce si cand sa vorbesti.

Te minte - Minciunile nu ar trebui sa existe intr-o relatie. Nu este indicat sa te intalnesti cu cineva care te priveste in fata si te minte fara probleme. 

Iti controleaza telefonul si laptopul - Daca nu are suficient de multa incredere in tine si se uita sa vada ce faci si cu cine vorbesti, atunci nu merita sa-ti pierzi timpul.

Te loveste - Niciun barbat nu ar trebui sa loveasca o femeie pentru nimic in lume. 

Te jigneste si rade de felul in care arati - Nu, nu este ok sa faca misto de tine si de corpul tau. Chiar daca nu ai fizic de fotomodel, exista variante frumoase prin care sa-ti sugereze asta, desi ar fi de preferat sa nu faca asta deloc. 

Cort.As/HBYe********** (2016-02-21 05:26:11)
Cort.As/HBYu | | | Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Cort.As/HBYe (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri AICI: Cort.As/HBYu
Concluziile îngrijorătoare ale FMI după vizita în România. Avertismentul transmis
Recomandari