Numarul impresionant de bacterii care se pot transmite in timpul unui sarut de doar 10 secunde. Sigur nu stiai asta

De la un sarut pot porni o multime de lucruri: o partida de amor sau, dimpotriva, realizarea faptului ca ar trebui incheiata relatia cu partenerul de viata. Nu despre asta vrem sa-ti vorbim insa, ci despre cate se pot transmite de la o persoana la alta in numai 10 secunde.
Numarul impresionant de bacterii care se pot transmite in timpul unui sarut de doar 10 secunde. Sigur nu stiai asta

Sarutul are un rol important in viata noastra, deci este recomandat sa stim cat mai multe lucruri despre el. Iata ce trebuie sa stii despre acest element al relatiei de iubire. Atentie, informatiile nu trebuie sa sperie, ci doar sa te ajute sa fii cat mai informata.

De pilda, un studiu recent publicat in jurnalul stiintific Microbiome a dezvaluit faptul ca in timpul unui sarut de numai 10 secunde, intre doi oameni se face schimb nu doar de saliva, ci si de bacterii. Opt milioane de bacterii, mai exact! Nu inseamna ca acestea sunt daunatoare, ci ca pur si simplu se transmit de la un partener la altul.

Cercetatorii olandezi au descoperit chiar ca barbatii si femeile care au relatii stabile si de lunga durata impartasesc deja acelasi tip de bacterii. Ti se pare interesant? Iata alte 5 lucruri interesante pe care probabil nu le stiai despre sarut:

- Barbatii care cred despre ei ca arata bine, saruta extraordinar. Increderea de sine este un lucru care conteaza foarte mult cand vine vorba de sarut. 

- Sarutul este si un test de respiratie si de miros. Femeile se simt mult mai atrase de barbatii care au un cod genetic diferit de al lor. 

- O buna chimie atunci cand saruti pe cineva poate insemna de asemenea ca ai o respiratie sanatoasa.

- Unele femei emana un miros specific atunci cand sunt la ovulatie pe care barbatii il simt atunci cand saruta.

- Cuplurile care profita de darul sarutului au o relatie de cuplu mai profunda si mai stabila. 

Negocieri dure în PSD, LIVE TEXT. Organizaţia Caraş-Severin cere "fără echivoc" schimbarea lui Dragnea
Recomandari