Sfaturi pentru un sarut perfect. Ce trebuie sa faci pentru a obtine un maximum de placere

Chiar daca la prima vedere sarutul pare o simpla actiune pe care o fac doi oameni indragostiti, studiile demonstreaza ca acesta are o importanta vitala in viata de cuplu. 
Sfaturi pentru un sarut perfect. Ce trebuie sa faci pentru a obtine un maximum de placere

O serie de cercetari arata ca frecventa cu care doua persoane se saruta are legatura cu gradul de satisfacere intr-o relatie, raportul fiind direct proportioanl. In urma unui studiu realizat de cercetatorii americani, citat de time.com, 59% dintre barbati si 66% dintre femei au pus capat unei relatii din cauza calitatii saruturilor.

Psihologul John Bohannon de la Universitatea Butler a explicat ca peste 90% dintre oameni isi amintesc mult mai in detaliu primul sarut decat prima noapte de dragoste. 

Potrivit aceluiasi studiu s-a descoperit ca: 

- Sarutul este mult mai important pentru femei decat pentru barbati

- Femeile sunt foarte concentrate pe dintii barbatilor 

- Barbatii vad sarutul ca pe un pas normal spre o noapte de sex

In acelasi material, autorul cartii The Art of Kissing, William Cane, a oferit si cateva sfaturi pentru un sarut ideal, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

FEMEI

- Sa deschida gura mai mult

- Sa aiba intitiativa

- Sa fie mai agresive cu limba

BARBATI 

- Sa "asculte" felul in care saruta partenera

- Nu fi prea entuziast atunci cand o saruti

- Fii atent la felul in care respira

FULLSCREEN
Sarut
  • /
onisii elena (2015-01-22 18:40:28)
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: onisiielena**********
Gabriela Firea anunță cumpărarea a 400 de autobuze noi, la ”standarde moderne”, pentru București
Recomandari