Sarutul perfect, in viziunea barbatilor. Ce trebuie sa faci ca sa ii innebunesti de placere. Stiai?

Care sunt ingredientele unui sarut sexy si incitant? Ne spun chiar barbatii! Sa aflam cum le place sa fie sarutati:
Tag-uri:

#sarut

#sfaturi

Sarutul perfect, in viziunea barbatilor. Ce trebuie sa faci ca sa ii innebunesti de placere. Stiai?

1. Lasa-l pe el sa initieze

Cand vine vorba de sarut, barbatii sunt mai ...traditionalisti. Le place sa fie ei cei care initiaza lucrurile, cei care detin controlul. "O femeie poate sa initieze un sarut, dar nu PRIMUL sarut", spune Ionut, de 26 de ani.

2. Tine ochii inchisi

"Daca e un sarut adevarat, pasional, ochii trebuie sa fie inchisi", spune Mihai, insa Andrei spune ca i s-a parut incitant si momentul in care fata pe care o saruta a deschis pentru o secunda ochii si apoi i-a inchis imediat la loc :)

3. Nici prea multa saliva, dar nici prea...uscat

Toata lumea a cazut de acord ca sarutul cu gura deschisa este, de obicei, cel mai senzual. Insa e important sa nu il umpli pe partener de saliva. In acelasi timp nicin un sarut prea "uscat" nu este placut.

4. Foloseste-ti mainile

Orice expert in sarut stie ca e nevoie mai mult decat de buze si limba pentru a crea sesiunea perfecta de sarutat. "Imi place cand o femeie ma ia in brate cand ne sarutam sau cand isi plimba mainile prin parul meu", spune Paul. "Mie imi place sa ma mangaie pe picior sau pe spate", spune si Alex.

5. Poti fi un pic...kinky ;)

Pentru cei mai "indrazneti" si aventurosi, exista cateva trucuri pentru si mai multa placere. In functie de stadiul la care ati ajuns, iti poti plimba mainile prin locuri mai ...intime, in timp ce il saruti.

6. Foloseste un strigurel de buze

Niste buze crapate sau uscate pot transforma un sarut intr-un adevarat dezastru.

"Imi place sa aiba buzele frumoase, sexy. Sa nu fie crapate. Sa se dea cu un ruj sau cu un balsam de buze inainte", spune Carol.

7. Nu planui momentul

Spontaneitatea este elementul care face ca un sarut sa fie sexy si incitant. Nu planui momentul dinainte. Lasa lucrurile sa evolueze de la sine. 

8. Ce sa nu faci in timpul unui sarut

Cand au fost intrebati despre cele mai nereusite saruturi din viata lor, baietii cazut de acord ca:

- fetele n-ar trebui sa aiba respiratia urat mirositoare: n-ar trebui sa miroasa a fum, a usturoi sai alt miros deranjant

- fetele ar trebui sa fie active. "O femeie pasiva in timpul sarutului e moartea pasiunii", spune Bogdan.

FULLSCREEN
Sarutul perfect, in viziunea barbatilor. Ce trebuie sa faci ca sa ii innebunesti de placere
  • /
aura (2017-02-20 19:47:10)
Oferta imbatabila: castiguri part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: aura1dia**********
stefy (2016-03-19 16:11:27)
Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: *****
Daniel (2016-03-19 15:22:57)
Colaborare sigură pentru cei interesati de castiguri suplimentare! Incepeti rapid si fara riscuri, in asa fel incat sa castigati intr-un mod garantat bani mai multi. Oferim contract si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate relaxanta si de incredere maxima. Pentru mai multe informatii, contactati-ma la adresa de email: danyelp**********
Recomandari