Semne ca cel mai bun prieten al tau te considera...mai mult decat o prietena. Cum iti dai seama ca e indragostit de tine

Semne ca cel mai bun prieten al tau te considera...mai mult decat o prietena. Cum iti dai seama ca e indragostit de tine

1. Intotdeauna vrea sa faca parte din echipa ta la job sau la cursuri

N-ai observat cum atunci cand se fac echipele penru un proiect nou, hop-top el este imediat langa tine?! Faptul ca vrea intotdeauna sa fie in preajma ta ar trebui sa iti dea de banuit. 

2. Iti face mereu propuneri sa petreceti timpul impreuna

Nu este nimic iesit din comun daca unul dintre amicii tai iti propune sa faceti ceva impreuna, dar daca o face des, este un semn! Te scoate la un film pentru ca "nu are cu cine sa-l vada", te duce sa testezi cea mai buna pizza din oras sau iti propune sa faceti jogging impreuna? S-ar putea sa te placa!

3. Te tachineaza

Stiti cum era pe vremea cand eram mici, cand daca un baiat ne placea era rautacios cu noi? Ei bine, lucrurile nu se schimba prea tare nici la maturitate, in sensul ca "rautatile" se transforma in "tachinari".

4. Il surprinzi "holbandu-se" la tine

Daca il surprinzi cu privirea "pierduta" cum te contempleaza, e un semn ca te place :)

5. Intotdeauna se aseaza la masa langa tine, cat mai aproape posibil

Ai observat ca atunci cand iesiti cu gasca in oras el se aseaza intotdeauna langa tine si lasa un spatiu aproape inexistent intre voi?

6. Iti cere ajutorul

Un lucru este stiut despre barbati: NU le place sa ceara ajutor! Daca te suna constant sa il ajuti cu ceva sau iti cere sfatul in legatura cu diverse probleme, e posibil sa te placa!

7. Te face sa razi

Brabatilor le place sa le faca pe femei sa rada. Deci daca ti se pare ca incearca mereu sa te binedispuna, s-ar putea sa fie un semn ca e indragostit de tine.

8. E protectiv cu tine

Iti ofera umbrela cand ploua, iti deschide portiera la masina, iti da haina lui cand e frig, te tine de mana la un film de groaza...

9. Observa lucrurile marunte

Ca ti-ai schimbat coafura, ca ai o bluza noua, ca ai mai slabit...

mihai (2016-02-27 18:17:03)
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: grebenisan.mihai90**********
Mizerie care costă milioane de euro, în spitalele de stat. Spitalul Județean Constanța, tabloul perfect al jafului
Recomandari