Semne ca fostul tau iubit inca te mai iubeste. Cum iti dai seama ca te vrea, chiar daca nu mai sunteti impreuna

Daca il intreaba cineva, spune clar si raspicat ca nu te mai iubeste si nu te mai vrea in viata lui. Gesturile pe care le face insa spun altceva. Uite cum sa-ti dai seama ca, in sinea lui, nu a trecut peste relatia voastra.
Semne ca fostul tau iubit inca te mai iubeste. Cum iti dai seama ca te vrea, chiar daca nu mai sunteti impreuna

1. Te suna sau iti scrie cand e beat. Exista un proverb latin care spune ca "In vino veritas" - adica in vin sta adevarul. O persoana aflata sub influenta alcoolului renunta la inhibitii, rusine sau masti si incepe sa spuna lucrurilor pe nume. Sunt sanse foarte mari ca adevaratele lui sentimente fata de tine sa iasa la suprafata cand e putin... "ametit".

2. E cand rece, cand afectuos. Ti s-a intamplat sa te contacteze in fiecare zi timp de o saptamana si mai apoi sa nu mai dea niciun semn? Procedeaza asa pentru ca este confuz si nici el nu stie exact ce vrea. Probabil ca intre mintea si inima lui se da o batalie fiindca inca se mai gandeste la tine, chiar daca nu mai formati un cuplu.

3. Incearca sa te faca geloasa. Se lauda cu noua lui cucerire si simti ca posteaza lucruri legate de ea pe Facebook parca dinadins sa-ti atraga atentia. Daca depune acest efort pentru a-ti trezi sentimente de gelozie, in mod evident nu te-a uitat complet.

4. Te contacteaza chiar daca i-ai spus ca nu vrei sa mai vorbiti. Se spune ca una dintre cele mai bune strategii la care poti apela dupa o despartire este sa rupi orice legatura cu fostul. E indicat sa procedezi astfel ca sa eviti confuzia si sa treci peste. Daca ii ceri sa te lase in pace, dar el continua sa dea semne, e clar ca te iubeste.

5. Are reactii puternice cand vine vorba de tine. Daca i-ai fi indiferenta, nu ar reactiona in niciun fel. Dar cand face un gest mare sau spune anumite lucruri care se leaga de tine, e clar ca sentimentele lui sunt neschimbate.

Cort.As/HBYe********** (2016-02-21 05:25:10)
Cort.As/HBYu | | | Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti fac e cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Cort.As/HBYe (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri AICI: Cort.As/HBYu
Printul Filip, interviu exclusiv pentru John Florescu: "A cunoscut-o pe Ana la nunta mea. Nu ştiam ce se înfiripă între ei"
Recomandari