Semne ca n-ar trebui sa-l lasi sa scape. Lucrurile la care expertii te indeamna sa fii atenta ca sa stii ca el e alesul

Sunteti intr-o relatie, dar nu stii daca sunteti pregatiti sa treceti la urmatorul pas? Iata ce spun expertii:
Semne ca n-ar trebui sa-l lasi sa scape. Lucrurile la care expertii te indeamna sa fii atenta ca sa stii ca el e alesul

1. Certurile nu sunt in zadar: tinenti cont de cerintele celuilalt si incercati sa indreptati lucrurile

Nu este de bine daca va certati din orice. Dar daca atunci cand aveti o cearta serioasa, amandoi va purtati ca si cum ati invatat ceva din asta si ca disputa nu a fost in zadar, expertii spun ca sunteti pregatiti sa treceti la urmatorul nivel al relatiei voastre. Atata vreme cat sunteti deschisi si dornici sa faceti lucrurile sa mearga mai bine, iar cearta a fost una constructiva, nu distructiva, inseamna ca sunteti un cuplu matur, care se iubeste.

2. Va faceti sa radeti unul pe celalalt

Stiti cum se spune, "rasul este cel mai bun medicament". Expertii sunt ca rasul poate vindeca ranile unei relatii. Daca va simtiti bine unul in compania celuilalt si va faceti sa radeti, inseamna ca n-ar trebui sa mai ezistati - puteti face marele pas. Cel putin asta este parerea psihologului Roudabeh Rahbar.

3. Relatia voastra a trecut - cu succes - peste obstacole

La inceputul unei relatii, cand totul este nou, interesant, cand simti fluturasi in stomac, poti avea impresia ca veti ajunge in fata altarului. Ti se pare ca e relatia ideala. Insa mai tarziu apar si problemele. Cuplurile mai vechi trec prin tot felul de situatii dificile, care le testeaza dragostea si compatibilitatea.Dezamagiri, suferinte, tradari. Daca ati trecut cu bine peste toate astea, inseamna ca nu mai ramane decat sa va casatoriti, spune Rhonda Richards-Smith, expert in relatii.

4. Va simtiti in largul vostru cand sunteti impreuna

"Cand cineva se simte in largul sau cand se afla in compania partenerului, inseamna ca se simte in siguranta, onorata si respectata", spune Janelle Alex, consiler in relatii.

5. Aveti scopuri comune in viata

In mod sigur nu ar trebui sa te castoresti cu cineva care vede lucrurile total diferit fata de tine. Daca insa aveti aceleasi teluri in viata, puteti sa va construiti viata impreuna, spun expertii. Doi oameni pot sa aiba o relatie fara sa aiba lucruri in comun, insa cand vine vorba despre castorie lucrurile stau diferit. Partenerul vrea copii? Cati? Care este parerea lui despre impartirea veniturilor in familie? La unele capitole chiar trebuie sa va puneti de acord daca vreti sa treceti la urmatorul nivel.

Strategia PSD pentru eventuala promulgare de urgență a legilor justiției. ”Utilizăm toate căile legale”
Recomandari