Semne ca va ramane la fel de tandru si afectuos pe tot parcursul relatiei. Cum iti dai seama de la inceput

Nimeni nu-si doreste sa se plafoneze intr-o relatie care stagneaza. Mai ales femeile vor sa simta ca partenerul le "vaneaza" si face tot posibilul sa le seduca si dupa cateva luni sau chiar dupa cativa ani de cand sunt impreuna. 
Semne ca va ramane la fel de tandru si afectuos pe tot parcursul relatiei. Cum iti dai seama de la inceput

Cum iti dai seama ca iubitul tau va ramane la fel de tandru, afectuos si implicat in relatie? Urmareste semnele de mai jos:

E un romantic incurabil. Un astfel de barbat nu va inceta niciodata sa te surprinda cu gesturi si declaratii. Indiferent ca e vorba despre un buchet de flori pe care ti-l aduce ocazional sau despre o supa pe care ti-o prepara in momentul in care esti racita, cert este ca nu inceteaza sa-ti arate cat esti de importanta pentru el.

Este devotat. Nu se rusineaza sa le spuna celor din jur ca esti prietena lui. Se lauda cu tine, iti ia apararea cand este cazul si simti ca, orice s-ar intampla, va ramane langa tine. Daca se comporta asa inca de la inceput, fii sigura ca isi va mentine atitudinea si pe masura ce va trece timpul.

Nu uita momentele importante. Isi aminteste cand v-ati cunoscut, cand e ziua ta sau a persoanelor la care tii si face un gest frumos, chiar si simbolic, cu aceste ocazii.

Vorbeste despre viitor si te include in planurile lui. In mod normal, barbatii se cam tem sa faca acest pas si evita subiectul. Daca iubitul tau vorbeste despre lucruri pe care si-ar dori sa le faceti impreuna si simti ca este serios cand deschide astfel de subiecte, e clar ca ati inceput bine.

Are o latura sensibila. Sufera alaturi de tine si nu se sfieste sa isi deschida sufletul in fata ta? Esti o norocoasa si nu ai voie sa-l lasi sa-ti scape.

E interesat de gandurile si sentimentele tale. Cand te intreaba cum a fost ziua ta, este sincer interesat si vrea sa stie mai mult decat intamplari - il intereseaza daca si cum te-au afectat anumite evenimente. Depune efort pentru a te cunoaste si intelege, iar asta este un mare plus.

Cei din jur observa cat e de indragostit de tine. Pana si prietenii tai sau ai lui isi dau seama ca este implicat in relatie? Nu exista semn mai bun de atat.

Washington Post: Casa Albă se teme că anunțul lui Kim Jong-un este de fapt o capcană
Recomandari