SMS-uri de "noapte buna". Ce mesaje sa ii trimiti iubitului ca sa-l topesti. Idei simpatice pentru orice femeie

Un SMS primit inainte de culcare poate aduce zambetul pe buze oricui. Iar daca esti in pana de idei, venim noi cu cateva sugestii care il vor incanta cu siguranta pe iubitul tau:
SMS-uri de  noapte buna . Ce mesaje sa ii trimiti iubitului ca sa-l topesti. Idei simpatice pentru orice femeie

- Nu puteam sa adorm fara sa-ti spun cat imi lipsesti. Te iubesc, noapte buna!

-  Ti-am mai zis cat esti de dulce? Te iubesc.

- Am avut o zi nebuna, haotica si mi-as fi dorit mult sa te vad. Daca nu am reusit, macar profit de ocazie si ma gandesc la tine acum, inainte de culcare. Noapte buna, somn usor!

- Te pastrez doar pe tine in inima mea. Vise placute!

- Mi-as fi dorit sa adorm in bratele tale. Te pup, noapte buna <3

- Nu stiu cum se face, dar in fiecare zi imi dai motive in plus sa ma indragostesc de tine. O sa adorm gandindu-ma cum sa fac sa te indragosesti si tu mai tare de mine. Noapte buna!

- Nu stiu ce m-as face fara tine. Esti totul meu.

- Am incercat sa numar motivele pentru care te iubesc, dar sunt atat de multe incat am pierdut sirul. Somn usor, sa stii ca ma gandesc la tine!

- Somn usor, iubitule! Este barbatul visurilor mele, sper ca stii asta.

- Te iubesc, te iubesc, te iubesc.

Lucru la domiciliu!! (2016-03-19 19:14:23)
Vrei sa castigi bani? Noi venim acum cu ceva nou si de viitor. Oferim contract care garanteaza plata rezultatelor. Activitate practica si profitabila pentru oricine. Te asteptam cat mai repede in echipa noastra! Cere chiar acum mai multe detalii, la adresa de email: popa_george_alexandru*********
Marius (2016-03-13 14:41:09)
Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: mariusrada97**********
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari