Top 4 cele mai grave lucruri pe care o femeie le poate face dupa o despartire, potrivit barbatilor. De ce se tem acestia

Despartirea nu-i niciodata usoara, indiferent de care parte a baricadei te afli. Fie ca esti cea care paraseste sau cea care e parasita, trebuie sa te porti cu tact. Poate ca barbatii nu sunt intotdeauna gentlemani cand vine vorba de astfel de lucruri, dar si femeile pot face din tantar armasar. Iata care sunt cele mai grave lucruri pe care o femeie le poate face dupa o despartire, potrivit barbatilor:
Top 4 cele mai grave lucruri pe care o femeie le poate face dupa o despartire, potrivit barbatilor. De ce se tem acestia

1. Sa imprastie diverse barfe despre el, pentru a-i strica imaginea

Nu iti da ochii peste cap, pentru ca probabil ai facut-o si tu la un moment dat!  Poate ca nu a fost cel mai bun iubit din lume, poate ca a meritat sa te desparti de el, dar daca nu a fost abuziv sau agresiv, atunci nu este drept fata de el sa il barfesti. "Nu era bun la pat", "Nu e chiar cel mai dotat barbat" - acestea sunt adesea cele mai urate lucruri pe care femeile le spun despre fostii lor, pentru a-i umili in public. Fii o lady si nu recurge la o astfel de trategie murdara, chiar daca te-a facut sa suferi. Discretia este importanta in astfel de momente.

2. Sa se cupleze cu unul dintre prietenii lor

Ce poate sa doara mai tare? Pentru unii barbati asta poate fi umilinta suprema. Ok, daca ti-ai dat seama ca tipul respectiv este iubirea vietii tale, nu conteaza ca e prieten cu fostul tau. Dar daca o faci imediat dupa despartire, doar ca sa te razbuni, nu este ok.

3. Sa se afiseze pe Facebook in ipostaze tandre alaturi de un alt barbat, imediat dupa despartire

La urma urmei e treaba ta ce postezi pe Facebook, dar atunci cand pui poze dupa poze cu tine imbratisata de un alt tip, e clar ca vrei sa il faci gelos. Si el stie asta. Si il enerveaza.

4. Nu il lasa sa isi vada de viata lui

Desi v-ati despartit, continui sa il suni mereu sa il intrebi ce mai face?! Il urmaresti pe Facebook si ii comentezi pozele? Ii dai sms-uri? Lasa-l sa respire. E ok sa ramaneti amici, insa nu mai ai dreptul sa fii atat de "bagacioasa" cu viata lui.

MJ propune blocarea radiocomunicaţiilor în penitenciare: Nu s-a reuşit eliminarea convorbirilor
Recomandari