Top 5 pozitii sexuale pentru un orgasm garantat

Orice femeie apreciaza un barbat care o face sa aiba orgasm. Asa ca orice barbat ar trebui sa stie cum sa faca asta cat ai zice: “Ah!” Daca totusi el nu stie care e diferenta dintre punctele cardinale si zonele erogene, da-i tu cateva indicii ca sa ajungi tu mai repede la orgasm. Iata 5 pozitii sexuale care ajuta femeia sa ajunga la orgasm cat mai repede posibil!
Top 5 pozitii sexuale pentru un orgasm garantat

1. Femeia deasupra. Multe femei prefera aceasta pozitie pentru ca ele pot controla ritmul, unghiul si adancimea penetrarii. Fie ca ea se sprijina de pieptul partenerului sau se lasa pe spate cat mai mult, in aceasta pozitie este stimulat punctul G, iar el are acces nestingherit la clitoris, la sani si alte zone erogene ale ei.

2. Pozitia misionarului. “Batrana” pozitie are avantajele ei, poate de aceea a ramas in top de-a lungul timpului. Aceasta pozitie este una ideala pentru ca femeia sa aiba orgasm deoarece ele au parte de “body love”, adica atingeri, saruturi si contact vizual permanent. In al doilea rand, clitorisul se freaca de corpul partenerului in timpul contactului sexual si asta provoaca multa placere. Se pot face variatiuni pe tema “misionarului”: picioarele ei nu trebuie sa stea mereu in jos, ci femeia isi poate sprijini talpile de pieptul lui sau poate sa-si urce picioarele peste umerii lui.

3. Pe masa. De fapt pe masa, pe masina de spalat, pe masa de calcat, pe birou sau pe orice alta suprafata ii poate sustine ei greutatea! Cand ea sta cu fundul pe masa, cu picioarele desfacute, el trebuie sa stea in picioare in fata ei. Asta va aduce femeia repede la orgasm pentru ca penetrarea este cat se poate de adanca si punctual G poate fi stimulat constant. In plus, pentru ca decorul este diferit de dormitor aduce un plus de excitare!

4. Lingurita. In aceasta pozitie, femeia sta intinsa pe o parte, cu spatele la partener, iar el o penetreaza pe la spate. Avantajul este ca mainile lui sunt libere si pot atinge clitorisul sau sanii. In plus, el ii poate saruta urechea si ii poate sopti lucruri excitante.

5. Lotus. Asta e o pozitie mai putin confortabila, dar cu putin exercitiu, oricine o poate incerca. Cei doi parteneri trebuie sa stea fata in fata in centrul patului. Femeia va sta pe picioarele lui si isi va incolaci picioarele in jurul taliei partenerului. Cei doi se pot tine reciproc de zona umerilor. Miscarea de tip balansoar va stimuli constant punctual G si clitorisul. Se pot pune si perne sub fundul femeii, pentru un unghi mai bun la penetrare. 

GigiFuteIute (2018-01-07 21:31:44)
Nenea le-am icercat deja, ceva nou nu ai?
Dan (2017-04-19 01:48:30)
degeaba cereti sfaturi incercati voi cum stiti si sa va ajute is ea sa va zica cum i place si va ajunge la orgasm asta daca nu ai instrumentul prea mic pentru ea. eu spre deosebire nu am nevoie de sfaturi ascult fetele cum le place asa facem pentru a ajunge la orgasm :D
Secret (2016-02-03 11:56:32)
Puteți sa scrieți ce vreți voi. Eu nu am avut orgasm de cand ma știu eu. Și am 24 de ani. Și nici nu puteți sa spuneți ca poate partenerul o are prea mica sau ca nu ma satisface ca chiar nu e asa. Vorbe în vânt. Am încercat toate posibilitatile. Pt mine nu exista orgasm și mam învățat cu ideea de a trai asa. Nici măcar nu știu ce înseamnă asta.
Cristina (2016-01-26 01:29:21)
Eu până acum ceva vreme nu am avut niciun orgasm dar acum într.o partida de *** ce a durat vreo 3 ore în continu sau mai bine am avut 12 orgasme și m.am simțit foarte bine cu iubitul meu chiar în noaptea de revelion sa întâmplat asta și eu am doar 20 de ani
florin (2015-12-03 20:22:58)
Ador sa dau limbi pina la orgasm, sunt din pitesti, id florin.ling sau *****
adrian (2015-09-27 14:00:37)
Pt cei care se oferă sa dea lecții de orgasm,îi *** eu pe iei în ***,nu o am mare 12 cm
Profu` (2015-04-28 11:11:51)
"- De ce simuleaza femeile orgasmul? - Fiindca isi imagineaza ca barbatilor le pasa." Si totusi, exista barbati carora le pasa. Daca esti unul dintre ei, pot sa te invat tehnica necesara pentru a face o femeie sa aiba orgasm. Pentru ca da, este o tehnica. Gandeste-te la asta ca la un fel de meditatii... pentru ***. Ofer si pretind discretie. Imi asum libertatea de a-mi selecta elevii. Cine sunt eu? Doar un barbat care si-a petrecut foarte mult timp studiind acest subiect. 0763.49.16.48
jora (2015-04-04 13:23:28)
femeaia mea nu pot sa faca sa ajunga la argazm de ce??????
Rodi (2015-01-13 14:04:04)
Si eu prefer prima de sus deoarice imi place sa detin eu puterea
Bogdan (2015-01-02 18:31:10)
Aveti 20 si ceva de ani si nu ati avut orgasm ?😂 ori partenerul avea instrumentul mic , ori nu v-ați simțit destul de excitate 😂 va ajut eu :0767053107 va spun mai multe in privat
Mutarea ambasadei României la Ierusalim. Care pot fi consecinţele pentru țara noastră
Recomandari