Cum sa aplici corect fardul de ochi

Cu toate ca iti aplici machiaj in fiecare zi, te gandesti adesea ca ar fi perfect daca ai putea beneficia de cunostintele unui specialist in make-up pentru a arata la fel de bine ca vedetele tale preferate.
Cum sa aplici corect fardul de ochi

Unul dintre cele mai folosite produse de machiaj folosite de femeile din Romania este fardul de ochi. Il folosesti la randul tau foarte des, dar te-ai intrebat vreodata daca modul in care il aplici este corect?

Imediat dupa alegerea culorilor ideale urmeaza pasul aplicarii fardului pe pleoape. Un proces la prima vedere simplu se poate transforma intr-o adevarata provocare daca nu detii cateva cunostinte de baza.

Avand in vedere ca fardul de ochi poate schimba radical un look, iata cum trebuie sa-l aplici corect astfel incat sa arati minunat la fiecare ocazie. Sfaturile sunt oferite de Katie Gurvin, un specialist in make-up cu experienta de peste 10 ani.

FULLSCREEN
Cum sa aplici corect fardul de ochi
  • /
alyn (2015-02-28 06:49:05)
V3NITURI SUPLIMENTARE! Puteti lucra cand doriti,in timpul liber.Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca of3rta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit imediat dupa finalizarea unui curs gratuit primit pe mail! Am expediat si primele castiguri!Lucrati 3 ore pe zi pe calculator (cunostinte minime) si incasati 300 dolari lunar!Castigul poate creste considerabil prin munca,rabdare si seriozitate! Trimiteti textul INFO la adresa de email *****Pentru detalii!
******/RoML@yahoo.com (2014-01-30 19:07:15)
******/RoML | | | Te crezi bun(a) la fotbal ? Crezi ca esti capabil(a) sa castigi o Cupa Champions League reala jucand gratuit impotriva celor mai buni manageri de fotbal din lume ? Poti castiga Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! ******/RoML (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Copiaza-l, da paste sus la bara de naviga re si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI: ******/RoML
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari