Cum sa gasesti forma potrivita pentru sprancenele tale VIDEO

Sprancenele joaca un rol esential in fizionomia unei femei. La Hollywood se spune ca “sprancenele sunt noua masura zero” :) ... si ca sa stralucesti pe covorul rosu, trebuie neaparat sa ai o forma perfecta.  
Cum sa gasesti forma potrivita pentru sprancenele tale VIDEO

Bobbe Joy, cea care le penseaza printre altele pe Lucy Liu, Scarlet Johansson, Naomi Watts sau Hillary Duff, ne arata cum trebuie sa stabilim ce forma ni se potriveste cel mai bine. Inainte sa ne apucam de pensat, trebuie sa avem la indemana un betisor subtire si un creion.

 

Daca sprancenele tale sunt arcuite in mod natural atunci probabil ca aceea este forma potrivita pentru tine. Daca ai sprancene groase, inseamna ca astea-ti sunt menite. Daca sunt un pic dezordonate...aia e! Ideea este ca trebuie sa lucrezi sai sa te descurci cu ceea ce ai!”, spune Bobbe Joy. 

Iata ce tipuri de sprancene poti avea: (VEZI VIDEO)
-    in forma de semicerc
-    usor arcuite
-    drepte
-    sau puternic arcuite (asa cum este modelul din materialul video)

Experta in pensat incearca sa ii dea o forma mai frumoasa modelului cu sprancene arcuite. Pentru asta are nevoie de un betisor, pentru a stabili punctele de unde trebuie sa inceapa si unde trebuie sa se termine sprancenele. Urmareste cu atentie materialul video sa vezi exact cum face experta in pensat.

Pentru a stabili de unde incepe spranceana, aseaza betisorul pe fata, de la exteriorul narii catre locul de unde incepe spranceana. Fa un semn la intersectarea betisorului cu cel mai inalt punct al sprancenei.

Pentru a slabili unde se termina spranceana, fixeaza betisorul de la exteriorul narii catre punctul unde se termina spranceana. Marcheaza cu un punct locul unde se intalnesc betisorul si spranceana.

Pentru a stabili cat de arcuita sa fie spranceana, fixeaza betisorul paralel cu nasul, de la marginea irisului, perpendicular pe spranceana. Marcheaza cel mai inalt punct unde betisorul se intalneste cu spranceana.

Dupa ce ai stabilit punctele esentiale, poti incepe pensatul si retusurile finale. Coloreaza cu creionul locurile fara fire de par.

Sfatul expertului: nu incerca o forma diferita de cea originala a sprancenelor tale- va arata nenatural si va atrage atentia in mod negativ.
 

ionela (2015-02-01 07:44:37)
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Selectãm urgent dezvoltatori de proiect. Contract legal. Se poate lucra part-time sau full-time. Alte informatii dupa ce trimiteti textul ” Info ” la adresa de email : ionila.ionela**********
LILI (2011-09-29 20:30:41)
super materialul. m-a scos din ceata :))
liana (2011-09-19 20:54:55)
felicitari
Dya (2011-09-16 19:48:28)
video'urile astea de la videojug sunt extrem de folositoare. eu una asa le'am gasit. vi le recomand tuturor.
Irina (2011-09-15 19:13:12)
Articolul acesta chiar mi-a fost de folos.
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari