Tendinte in machiaj pentru mireasele anului 2016


Cele mai in voga trenduri in machiaj au fost dezvaluite nu doar in ceea ce priveste trendurile generale pentru 2016, dar si pentru cea mai asteptata zi din viata oricarei femei in care paseste pe podiumului unei noi vieti.  Pentru o nunta exceptionala si desigur, in trend, Katiusa Popovici, make-up artist, iti dezvaluie care vor fi cele mai cautate machiaje in acest an si ce stil ti se potriveste chiar tie.


”Asa cum se intampla in fiecare an, avem pe de-o parte elementele clasice ce nu se vor demoda vreodata, dar cu fine reinterpretari, iar pe de alta parte trenduri preluate din cele generale pe 2016 cum sunt stilul no make-up si foarte natural, pometii stralucitori, buzele nude sau roz pal si sprancenele groase cat mai naturale. Se poate observa ca in 2016 se merge foarte mult pe un machiaj cat mai natural, spre stilul boem, dar sa nu uitam de culorile vedeta ale acestui an, albastru seren si rozul cuart”, explica Katiusa Popovici, make-up artist.

Frumusete naturala

Jenny Packham, Amsale si Oscar de la Renta au demonstrat ca mai putin inseamna mai mult. Creatorii de moda au folosit o crema putin pigmentata pentru a mentine pielea hidratata, putin blush sau bronzant in obraji, o tusa de mascara si buze nude sau roz.

”Acest machiaj se potriveste persoanelor cu tenul curat, bine exfoliat si hidratat. Fondul de ten lejer sau BB cream-ul va ascunde petele, in timp ce blush-ul de un roz pal sau iluminatorul vor imbujora si ilumina obrajii”, adauga Katiusa Popovici.

Retro Glam

Buclele, buzele conturate in rosu aprins si clasicul cat eyes au fost elementele prin care s-au remarcat miresele din cadrul prezentarilor Badgley Mischka, Ines di Santo si Elizabeth Fillmore, evocand acel stil de glamour tipic vedetelor de la Hollywood.

”Rujul rosu cu siguranta nu se va demoda vreodata, tocmai pentru ca pune in evidenta orice mireasa, indiferent de forma fetei sau culoarea parului. Eu recomand varianta mata, usor pudrata, pentru ca va rezista mai mult timp pe buze decat un ruj cu o textura fluida sau cremoasa”, completeaza Katiusa Popovici.

Smokey eyes in nuante pamantii

Stilul smokey eyes nu este limitat doar pentru o noapte in club. Pentru a transforma look-ul dramatic intr-unul angelic, potrivit unei nunti, make-up artistii au optat pentru nuantele pamantii si tonurile metalice calde.

”In 2016, cele mai multe nuante pentru machiaj sunt cele calde, iar pentru smokey eyes recomandarile makeup artistilor includ aceleasi tonuri de pamantiu, bej deschis si nisipiu, o combinatie care nu este deloc extravaganta. Acest gen de machiaj in 2016 trebuie sa fie cat mai putin definit. Totusi nu mergem intr-atat de departe incat sa folosim si mascara in aceeasi culoare, pentru ca nimic nu se compara cu accentul dat de rimelul negru”, completeaza Katiusa Popovici.

Pometi perlati

”Multe mirese solicita make-up artistului acel aspect perlat si stralucitor pentru obraji. Pentru a obtine acest efect se foloseste un iluminator perlat pe oasele pometilor si in coltul interior al ochilor”, explica Katiusa Popovici.

Buze rozalii

Stilul natural se mentine prin culoarea preferata a make-up artistilor (Pronovias si Ramona Keveza l-au folosit cu succes pe podium) pentru 2016 – nuantele de roz pal si corai care se potrivesc cu majoritatea tipurilor de ten.

Sprancene groase cat mai naturale

Inca un stil preluat din trendurile de make-up in 2016, sprancenele groase sunt preferate si in cazul mireselor. Facute celebre de Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor si Brooke Shields, sprancenele groase revin in tendinte in acest an.

”Chiar daca nu te bucuri de sprancene groase, ele se pot modela cu ajutorul machiajului. Sprancenele mai groase pun foarte bine in evidenta ochii si adauga o alta dimensiune look-ului de mireasa. Eu le prefer de fiecare data in favoarea celor prea stilizate, care sterg din aspectul natural al fetei”, completeaza Katiusa Popovici.

  • Tendinte in machiaj pentru mireasele anului 2016

related posts

Modifică setările cookies