Cele mai frumoase modele de rochii de mireasa 2014. Ce se poarta anul acesta


Toate miresele isi doresc sa arate impecabil si sa se simta ca niste adevarate printese in cea mai importanta zi a vietii lor. Pentru aceasta, isi aleg cele mai frumoase modele de rochii de mireasa. Iata ce se poarta in 2014.


Compania de rochii de mireasa Pronovias a lansat noua colectie alcatuita din tinute compuse din piese distincte, de corsaje si fuste. Tesaturile somptuoase reprezinta esenta colectiei Atelier Pronovias: dantela frantuzeasca si Chantilly, matasea Mikado, crepul sau brocartul sunt in mod special importante. Dantela florala care imbraca gatul si spatele, precum si broderiile in culori pastel ofera un aer romantic acestor rochii prezentate de firma catalana intr-un moment atat de special, aniversarea a 50 de ani.


Colectia semnata Agnes Toma aduce in prim-plan una din temele preferate ale artistilor: femeia puternica si independenta a zilelor noastre. Nuantele patinate si invechite ale zidurilor au inspirat paleta cromatica ce cuprinde tonuri de nude, bej, gri maroniu si auriu stins. Texturile sunt diverse si in contrapunct: voaluri de matase naturala, usoare, aerate si fluide in contrast cu zone de transparenta si inserturi de matase naturala, dantela de bumbac. 


Rhea Costa propune un mix de piese si accesorii speciale din care fiecare mireasa poate alege, pentru a crea o tinuta perfecta, unica. Rochiile sunt elegante, sofisticate, dar in acelasi timp accesibile, moderne si versatile. Bridalissima pastreaza liniile elegante, sofisticate care au consacrat colectiile Rhea Costa si se remarca prin aceeasi versatilitate. Lucrate din materiale fine precum matasea crepe de chine, chiffon de matase, tulle, dantela si tafta, in tonuri de alb, ivoar, gri perlat, creatiile sunt extrem de feminine, innobilate cu broderii manuale si aplicatii de perle si cristale.


Cristallini merge mult pe creatii din dantela cu aplicatii, dantela Chantilly cu aplicatii sau tafta si creeaza in atelierul companiei rochii lungi, provocatoare, croite pe corp, dar si rochii scurte, indraznete. Pentru miresele care vor sa iasa din tipare, Cristallini propune croiala cu intretaieri spectaculoase de linii si taieturi ce pun in valoare formele, exprima senzualitate si sexualitate. Corsetele sunt pline de bun gust, iar dantela Chantilly dezvaluie misterios silueta, adaugand o doza de mister si feminitate.


Vera Sposa reprezinta firma spaniola San Patrick si comercializeaza aproximativ 1.000 de modele de rochii de mireasa si rochii de seara. Colectiile elegante sunt alese in functie de calitate, rafinament si bun gust. Cele mai frumoase modele emana un aer regal si propun o varietate de modele si materiale: satin, dantela, cape... Rochiile se potrivesc tuturor gusturilor si sunt accesorizate dramatic, pentru miresele carora le place sa iasa in evidenta.

  • Cele mai frumoase modele de rochii de mireasa 2014. Ce se poarta anul acesta

related posts

Modifică setările cookies