Top 7 cazuri de nasteri exceptionale


Nu i se intampla oricarei femei sa ramana insarcinata cu tripleti, in timp ce ia anticonceptionale, sau sa nasca doua seturi de gemeni identici, fix in aceeasi zi, la distanta de 3 ani. Vezi 7 cazuri de nasteri exceptionale, 7 [...]


Nu i se intampla oricarei femei sa ramana insarcinata cu tripleti, in timp ce ia anticonceptionale, sau sa nasca doua seturi de gemeni identici, fix in aceeasi zi, la distanta de 3 ani.

Vezi 7 cazuri de nasteri exceptionale, 7 povesti ale unor parinti foarte, dar foarte norocosi! happy

1. Tripla aniversare – mama, tata si fiul, nascuti in aceeasi zi

Pentru o familie de americani, Jacquie si Paul, ziua de 19 iulie este una speciala. Atunci s-a nascut fiul lor, Mason, fix in aceeasi zi in care mama lui implinea 29 de ani, iar tatal lui 32. Care erau sansele ca si copilul sa aiba aceeasi zi de nastere ca parintii lui? 1 la 48 de milioane, spun statisticile.

2. Gemeni de culori diferite

Daca in general e foarte greu sa deosebesti gemenii intre ei, in cazul lui Ghabriel si a lui Triniti, doi gemeni din Ohio, iti dai seama de la bun inceput ca baietelul seamana cu mama, iar fetita cu tatal. In februarie 2011, o americanca – blonda cu pielea alba ca laptele – a nascut doi gemeni, unul cu pielea alba, altul cu pielea neagra. Tatal copiilor este de culoare. Asa ceva se poate intampla la un caz dintr-un milion.

3. A ramas insarcinata cu tripleti, desi lua anticonceptionale

O britanica de 22 de ani a ramas insarcinata cu tripleti… in timp ce lua anticonceptionale! In afara faptului ca eficienta pilulelor contraceptive este, in general, de 98%, care sunt sansele ca o femeie sa ramana insarcinata cu tripleti identici? Foarte, foarte mici. Norocoasa a fost Kirsty Hale, de 22 de ani, care a nascut in 2008 prin cezariana 3 fetite identice. 1 caz din 200 de milioane.

4. Cvadrupleti identici, conceputi pe cale naturala

O canadianca de 35 de ani a nascut cvadrupleti identici in 2007. Se spune ca sunt mai putin de 50 de seturi de cvadrupleti identici in lume, conceputi pe cale naturala, fara tratatamente de fertilizare. Care erau sansele ca asa ceva sa se intample: 1 sansa la 13 milioane!

5. O lesbiana a ramas insarcinata cu cvintupleti

Un cuplu de lesbiene si-a extins familia cu cinci membri, dintr-o lovitura. Iubita lui Rosemary, 21 ani – Melissa, 27 de ani, a ramas insarcinata prin inseminare cu sperma de la un donator … cu cvintupleti. Sarcina cu cvintupleti este oricum foarte rara, dar remarcabil este si faptul ca femeia nu urmase niciun fel de tratament de fertilizare. Sarcina cu cvintupleti conceputi fara tratament de marire a fertilitatii – 1 caz la 60 de milioane.

6. Doua seturi de gemeni identici, nascuti in aceeasi zi

O familie din Marea Britanie are patru copii. Pana aici, nimic deosebit: mai au si altii. Diferenta dintre ei si ceilalti este ca familia Bageban are doua seturi de gemeni identici, nascuti fix in aceeasi zi – 27 februarie, la distanta de 3 ani. Dupa cum era de asteptat, Tracie si Davood Bageban au intrat si in Cartea Recordurilor cu aceasta performanta. 1 sansa la 17 milioane.

7. O mama a nascut patru fetite identice

1 caz la 10 milioane: in ianuarie 2011, in Marea Britanie s-au nascut primii cvadrupleti – 2 seturi de gemeni identici, toate fetite. Cvadrupletii au fost conceputi prin fertilizare in vitro; daca erau conceputi prin metode naturale, sansele sa se nasca 2 seturi de gemeni identici ar fi fost si mai mici: de 1 la 70 de milioane de cazuri.

related posts

Modifică setările cookies