Anorexia loveste mamicile. O femeie din Marea Britanie cantareste mai putin decat fiica ei de 8 ani


Dupa ce a suferit de anorexie mai bine de jumatate din viata, Rebecca Jones a ajuns sa cantareasca doar 31 de kilograme, adica mai putin decat fiica ei, Maisy. La prima vedere ai putea sa spui ca sunt surori, dar, [...]


Dupa ce a suferit de anorexie mai bine de jumatate din viata, Rebecca Jones a ajuns sa cantareasca doar 31 de kilograme, adica mai putin decat fiica ei, Maisy.

La prima vedere ai putea sa spui ca sunt surori, dar, de fapt, sunt mama, de 26 de ani, si fiica de 7 ani. Britanica Rebecca Jones, care este secretara la o clinica, supravietuieste doar cu supa, paine prajita si bauturi energizante, chiar daca medicii au atentionat-o ca un astfel de regim ar putea sa o ucida.

Cand port haine identice cu ale fiicei mele am un sentiment de mandrie. Este o greseala, stiu, dar ma simt bine. Nu consider ca sunt slaba. Intotdeauna m-am vazut mare” , spune Rebecca Jones, care este cu un cap mai inalta decat fiica ei.

Problema ei de alimentatie a intervenit la 11 ani, atunci cand parintii ei au divortat. La 19 ani, cand a ramas gravida, nu si-a dat seama de acest lucru decat in a 26-a saptamana de sarcina. Era atat de slaba incat masurile ei nu s-au modificat deloc.

Ea isi incurajeaza fiica, ce cantareste cu 6 kilograme mai mult, sa se bucure de ciocolata si prajituri.

Ultimele analize facute anul acesta au stabilit ca starea de sanatate a Rebeccai este precara, iar medicii i-au prescris pilule care sa o ajute sa supravietuiasca. Femeia este decisa sa faca ceva ca sa-si schimbe viata, de dragul fiice sale.

 

related posts

Modifică setările cookies