Cantarea cat sotul si cei patru copii la un loc. Afla povestea incredibila a mamei care a slabit 196 kg in 2 ani


Pana nu demult, Marie Eaton cantarea cat partenerul si cei patru copii la un loc. In urma unei diete stricte si a unei operatii finalizate cu succes, femeia a revenit la niste masuratori obisnuite si la viata normala pe care [...]


Pana nu demult, Marie Eaton cantarea cat partenerul si cei patru copii la un loc. In urma unei diete stricte si a unei operatii finalizate cu succes, femeia a revenit la niste masuratori obisnuite si la viata normala pe care si-o dorea.

Cu un ton trist, mamica din zona Nottinghamshire le-a spus jurnalistilor de la DailyMail cum in cea mai sumbra perioada a vietii ei nici macar nu putea sa urce scarile fara ajutorul cuiva apropiat. Din aceasta cauza, ea nu putea ajunge in propriul dormitor si era nevoita sa doarma in sufragerie, pe canapea.

Obisnuiam sa beau litri de sucuri acidulate si sa mananc chiar si in miez de noapte. Imi amintesc cum in ziua in care sarbatoream implinirea a 40 de ani am avut o revelatie. M-am uitat in oglinda si mi-am spus ca organismul meu o sa cedeze daca o tin tot asa. Atunci am hotarat sa ma schimb“, a spus Marie.

Citeste si: Nicoleta Luciu a slabit spectaculos dupa nastere! Uite ce bine arata mamica de tripleti si afla cum a reusit sa dea jos peste 20 de kilograme

In urma decesului mamei ei, femeia din Marea Britanie s-a refugiat in mancare pentru a face fata suferintei si a ajuns sa cantareasca mai mult decat toti membrii familiei ei la un loc.

Considerata cea mai grasa doamna din Anglia, ea a dezvoltat chiar o agorafobie, adica teama fata de spatii deschise.

Dupa ce mama a murit in bratele mele, am inceput sa mananc de dimineata pana seara. Cand am vazut ca incep sa ma ingras, mi s-a facut rusine de mine insami si nu am mai vrut sa ies din casa. Aveam certitudinea ca daca in exterior riscam sa rup un scaun de plastic, fotoliul de la mine din sufragerie era sigur“, a adaugat Marie.

Citeste si: Cea mai tanara mama din lumea a avut 5 ani! Afla cum a fost posibil acest lucru

Pe sotul ei l-a cunoscut pe internet si, vazand ca relatia prezinta perspectiva, ea a tinut o cura de slabire rapida si a fost intr-o forma mai buna pana la nunta.

Marie este jumatate din omul care era odata

Chiar si asa, nu a reusit sa se mentina de-a lungul timpului si a ajuns sa cantareasca mai mult decat familia ei la un loc. Vazand ca se descurca din ce in ce mai greu, ea a renuntat la dulciuri, bautura carbogazoasa si a inceput un regim extrem de strict, care a readus-o in doi ani, la o greutate normala.

Acum, femeia isi doreste sa-i ajute si pe altii care trec prin aceleasi probleme si sa-i motiveze sa-si schimbe viata pentru totdeauna.

related posts

Modifică setările cookies