Cea mai tare colaborare din muzica! Un tatic cool canta alaturi de copiii lui Depeche Mode


Artistul columbian Dicken Schrader a decis sa adapteze melodia “Everything counts” a trupei Depeche Mode si sa-si implice copii in acest proiect intitulat sugestiv “Dicken feat. Milah si Korben”. Un tatic talentat, doi copii carora le place muzica, o melodie [...]


Artistul columbian Dicken Schrader a decis sa adapteze melodia “Everything counts” a trupei Depeche Mode si sa-si implice copii in acest proiect intitulat sugestiv “Dicken feat. Milah si Korben”.

Un tatic talentat, doi copii carora le place muzica, o melodie din 1983, clape vechi si o camera video asezata intr-un colt de subsol – acestea sunt ingredientele care transforma un filmulet de familie intr-un adevarat fenomen pe internet.

Trupa Depeche Mode este una dintre preferatele membrilor Schrader se pare, deoarece nu este prima oara cand trio-ul talentat alege sa-i cante piesele in stilul lor caracteristic. “Strangelove” si “Shake the Disease” au fost deja incluse in repertoriul simpaticilor cantareti, si, in urma succesului rasunator pe care il au filmulete lor, credem ca nu vor fi ultimele.

Dicken Schrader este un artist columbian cu o multime de preocupari: este director comercial, scriitor, director creativ si cantaret. Barbatul a iesit in evidenta datorita filmuletelor postate pe YouTube in care adapteaza diferite melodii cunoscute alaturi de cei doi copii ai sai, Milah si Korben. Instrumentele neconventionale (accesorii de intretinere a curateniei, jucarii vechi, sticle) si atitudinea mereu pozitiva au castigat simpatia inetrnautilor si l-au transformat intr-o adevarata senzatie.

Cu toate ca a studiat publicitatea in Statele Unite ale Americii, Dicken s-a intors recent in tara sa natala si si-a deschis o companie de productie muzicala.

Ce parere ai despre trio-ul senzatie? Iti place cum canta familia muzicala? Spune-ne mai multe in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies