Copilul cu 7 bunici: are 2 bunici, 4 strabunici si o stra-strabunica


Lillie Robinson poate fi considerata cea mai norocoasa fetita din lume deoarece are doua bunici, patru strabunici si o stra-strabunica, femeile avand varste cuprinse intre 44 si 87 de ani. Parintii copilei, Victoria Davied si Michael Robinson cred ca micuta [...]


Lillie Robinson poate fi considerata cea mai norocoasa fetita din lume deoarece are doua bunici, patru strabunici si o stra-strabunica, femeile avand varste cuprinse intre 44 si 87 de ani.

Parintii copilei, Victoria Davied si Michael Robinson cred ca micuta lor ar putea ajunge in cartea recordurilor intrucat este posibil ca niciun alt copil din lume sa nu mai aiba atatea bunici in viata.

Le-am scris deja celor de la Cartea Recordurilor si ne-au spus ca au luat in considerare cererea noastra. Au un termen de doua saptamani pentru a cerceta situatia si pentru a gasi alte cazuri. S-a scurs jumatate din timp si nu ne-au dat niciun semn. Credem ca avem sanse“, spune Michael, tatal fetitei.

Toate cele sapte bunici traiesc in Tara Galilor si isi viziteaza in mod regulat nepotica iubita, conform dailymail.co.uk.

In gluma, mama fetitei a spus ca este sigura ca Lillie va ajunge faimoasa la un moment dat.

In plus, e frumos de Craciun si de marile sarbatori cand se reuneste intreaga familie. De asemenea, 8 Martie este un eveniment important pentru noi“, adauga Victoria.

Mai stii astfel de cazuri? Crezi ca familia are sanse sa intre in Cartea Recordurilor? Spune-ne parerea ta in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies