Doi parinti din SUA fac cel mai ciudat gest. Uite ce i-au rugat pe prietenii lor


Un cuplu din statul Illinois, SUA nu poate ajunge la un consens in legatura cu numele viitorului copil, asa ca a apelat la una dintre cele mai cunsocute retele de socializare pentru a alege cel mai potrivit nume pentru micut. [...]


Un cuplu din statul Illinois, SUA nu poate ajunge la un consens in legatura cu numele viitorului copil, asa ca a apelat la una dintre cele mai cunsocute retele de socializare pentru a alege cel mai potrivit nume pentru micut.

Lindsey si Dave Meske au intocmit deja o lista formata din patru nume, insa nu pot decide care este cel mai potrivit pentru fetita lor care urmeaza sa se nasca: McKenna, Madelyn, Emily si Addilyne. Celor doi le plac foarte mult doua dintre acestea (Madelyn si McKenna) insa daca utilizatorii retelei vor vota un alt nume, ei au promis ca vor renunta la preferinte si o vor boteza pe micuta astfel.

Inca din momentul in care au aflat ca vor fi parinti pentru a doua oara, cei doi soti au inceput sa se contrazica si au constientizat ca nu vor putea ajunge la o intelegere, asa ca cea mai buna solutie la care s-au gandit a fost deschiderea unui chestionar pe celebra retea de socializare, Facebook.

Parintii nostri cred ca am luat-o razna, dar facem totul din amuzament si oricare ar fi decizia celor care vor contribui la aceasta initiativa, noi o vom respecta. In orice caz, nu e ca si cum am lasa Facebook-ul sa aleaga un nume. Noi am facut cateva propuneri si asteptam doar reactia prietenilor“, spune Dave.

Citeste si: Uite cele mai ridicole nume pe care le aleg parintii pentru bebelusii lor

Familia Meske crede ca este prima care a deschis un chestionar pe Facebook pentru a alege un nume pentru bebelusul ei, scrie Northwest Herald, si sustine ca nu va ignora optiunea publicului, oricare ar fi aceasta.

In urma cu putin timp, cei doi au contorizat voturile si au fost surprinsi sa observe ca cele doua nume spre care inclina ei, se afla si in topul preferintelor prietenilor. McKenna si Madelyn au 161 de voturi fiecare, dar chestionarul este deschis inca si se va mentine astfel pana in ziua in care se va naste micuta.

Tu ai deschide o astfel de initiativa? Ce parere ai despre chestionarul celor doi? Spune-ne mai multe in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies