Exista numai 10 femei in lume ca ea. Afla ce o face atat de speciala


Timp de trei ani, Julia Grovenburg si sotul ei Todd din Fort Smith, Arkansas, SUA au incercat si tot incercat sa aiba un copil. Cand in sfarsit au reusit sa conceapa, ceva miraculos s-a intamplat. Femeia a ramas insarcinata de [...]


Timp de trei ani, Julia Grovenburg si sotul ei Todd din Fort Smith, Arkansas, SUA au incercat si tot incercat sa aiba un copil. Cand in sfarsit au reusit sa conceapa, ceva miraculos s-a intamplat.

Femeia a ramas insarcinata de doua ori pe parcursul a doua saptamani si a nascut cei doi copii in aceeasi zi. Cu toate acestea, Jillian si Hudson nu sunt gemeni. Julia, in varsta de 33 de ani, a devenit una dintre cele 11 femei din lume care au suferit de superfetatie.

Un caz intr-un miliard. Afla povestea gemenilor care au tatici diferiti

Superfetatia se manifesta atunci cand o femeie concepe doi copii in momente diferite, dar cei doi se nasc in aceeasi zi. Insa, din punct de vedere medical, copiii nu sunt gemeni.

Medicii au ramas fara cuvinte cand au vazut doi feti in placente diferite, unul fiind mai mare decat celalalt. Bazandu-se pe diferenta de marime dintre cei doi, doctorii au exclus din start varianta ca ar fi gemeni, insa nu au putut sa explice ce se intampla in uterul Juliei.

Julia si Todd au inceput sa se gandeasca la ceea ce era mai rau si au intocmit o lista de posibile boli genetice si malformatii de care ar putea suferi copiii. Apoi au dat pe internet peste termenul de superfetatie si au inteles ce se intampla de fapt. Medicul Juliei nici macar nu auzise de aceasta conditie medicala.

Gestul cu care o fetita de 2 ani si-a salvat mama de la moarte

Soroacele copiilor erau 24 decembrie 2009 si 1 ianuarie 2010.Cum sarcina a fost insa una stresanta, Jillian si Hudson s-au nascut prin cezariana pe data de 2 decembrie 2009.

related posts

Modifică setările cookies