Fetite de 2 ani invata cum sa se machieze si sa pozeze provocator – FOTO


Desi multe dintre ele abia au inceput sa vorbeasca si sa mearga, acestea sunt invatate cum sa foloseasca sprayul pentru bronzat, sa isi aplice gene false si sa pozeze in ipostaze provocatoare. Obsesia americanilor pentru concursurile de frumusete pentru copii a ajuns [...]


Desi multe dintre ele abia au inceput sa vorbeasca si sa mearga, acestea sunt invatate cum sa foloseasca sprayul pentru bronzat, sa isi aplice gene false si sa pozeze in ipostaze provocatoare.

Obsesia americanilor pentru concursurile de frumusete pentru copii a ajuns si in Marea Britanie.

Jurnalistii de la The Sun au fost martori la cum copii cu varsta cuprinsa intre 21 de luni si 12 ani sunt invatati la Academia de Pregatire a Preadolescentilor pentru Concursuri de Frumusete despre aplicatul extensiilor de par sau a genelor false si pozatul in ipostaze provocatoare.

Pentru aceste lectii, parintii dornici ca fetele si baietii lor sa ajunga faimosi platesc chiar si 200 de euro.

Citeste si: Prea provocatoare la varste prea mici. Din ce in ce mai multe fetite sunt recrutate de agentiile de modelling

Mi-am adus fiul aici pentru ca el sa invete cum sa arate bine atunci cand se duce la diverse auditii. In ziua de azi machiatul si bronzatul este la fel de important pentru baietii ca si pentru fete“, povesteste mama unui baiat care si-a inscris fiul la aceste lectii.

Unul din parinti a luat atat de in serios aceasta oportunitate incat si-a cheltuit toti banii pe haine si diverse accesorii si a fost nevoit sa doarma, impreuna cu fiica sa, intr-o gara, deoarece nu si-a mai permis sa inchirieze o camera de hotel.

CLICK AICI  pentru a vedea mai multe poze cu fetite si baieti machiati si imbracati ca niste adulti

related posts

Modifică setările cookies