Galerie foto impresionanta. Cum aratau adultii de acum pe vremea cand erau copii


Irina Werning este o fotografa din Argentina care iubeste sa se uite la imagini vechi ale oamenilor. Ea nu se rezuma doar la a le admira insa, ci initiaza proiecte speciale, pentru a recrea atmosfera surprinsa in ele. Proiectul intitulat [...]


Irina Werning este o fotografa din Argentina care iubeste sa se uite la imagini vechi ale oamenilor. Ea nu se rezuma doar la a le admira insa, ci initiaza proiecte speciale, pentru a recrea atmosfera surprinsa in ele.

Proiectul intitulat “Inapoi in viitor” ii provoaca pe oameni sa aduca fotografii cu ei din copilarie si sa accepte ideea de a face o poza in aceeasi postura surprinsa atunci.

Rezultatele artistei sunt reusite si de-a dreptul emotionante, iar reactia pe care o trezesc in interiorul oamenilor nu are egal. Cei mai nostalgici dintre cei implicati isi amintesc cu drag de momentele copilariei si tanjesc la acea perioada frumoasa si lipsita de griji.

Citeste si: Uite cele mai scandaloase 9 reclame din trecut in care apar copii – GALERIE FOTO

Cu toate ca nu este deloc usoara, munca artistei i-a atins pe iubitorii de arta si nu numai, iar noi vrem sa impartasim cu tine imaginile frumoase pe care a reusit sa le recreeze.

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa redevii copil macar pentru o zi? Ti-ar placea ca micutul tau sa fie implicat intr-un astfel de proiect peste ani? Spune-ne ce crezi in sectiunea de comentarii.


related posts

Modifică setările cookies