Gestul cu care o fetita de 2 ani si-a salvat mama de la moarte


O femeie din Houston, mama a doi copii, traieste acum datorita fiicei sale de numai 2 ani. Desi nimeni din familie nu stia ca fetita stie sa utilizeze un telefon mobil, aceasta si-a sunat bunica in timp ce mama ei [...]


O femeie din Houston, mama a doi copii, traieste acum datorita fiicei sale de numai 2 ani. Desi nimeni din familie nu stia ca fetita stie sa utilizeze un telefon mobil, aceasta si-a sunat bunica in timp ce mama ei a facut o criza severa.

Larissa Taylor, care este diabetica, a lesinat in timp ce o supraveghea pe fiica ei cea mica, de 8 luni. Lia Vega, fetita cea mare, de doi ani, a realizat ca ceva este in neregula cu mama ei si primul ei gest a fost acela de a-i cauta telefonul mobil.

Fetita a apasat de doua ori pe tasta de initiere a apelului si astfel a sunat la ultimul numar format, adica cel al bunicii. Lia Vega i-a spus ca mama a cazut pe pardoseala, iar bunica a sunat la ambulanta.

Medicii care au ingrijit-o pe Larissa Taylor au spus ca femeia murea daca interventia lor intarzia 10 minute, pentru ca facuse un soc respirator.

Larissa Taylor a spus ca nu i-a permis niciodata fiicei sale sa se joace cu telefonul mobil, insa de acum inainte ii va ridica aceasta interdictie.

related posts

Modifică setările cookies