Imagini incredibile. Uite cum intoarce un medic bebelusul din burtica unei gravide

Daca bebelusul din burtica ta isi face de cap si nu vrea sa se aseze cu capul in jos inainte de nastere, iti aratam cum se poate face acest lucru fara instrumente medicale. O problema complicata si o solutie extrem [...]
Imagini incredibile. Uite cum intoarce un medic bebelusul din burtica unei gravide

Daca bebelusul din burtica ta isi face de cap si nu vrea sa se aseze cu capul in jos inainte de nastere, iti aratam cum se poate face acest lucru fara instrumente medicale.

O problema complicata si o solutie extrem de simpla. Un doctor din Italia ne demonstreaza cum se poate intoarce un bebelus aflat in pantece mamei fara instrumente medicale, singurele accesorii fiind mainile.

Citeste si: “Nu e treaba nimanui cu cine te culci!” N-o sa-ti vina sa crezi CINE spune asta si DE CE

Desi este o misiune dificila si foarte multe mamici sunt speriate ca pozitia fatului la nastere nu este cea potrivita, acest medic demonstreaza ca operatiunea este simpla si fara dureri.

Un amator care a filmat toata operatiunea si a postat filmuletul pe site-ul LiveLeak.com.

cezar (2012-05-20 20:27:07)
ce se intampla daca se impleteste cordonul?cred ca are un risc considerabil procedura asta.
dude (2012-05-12 23:58:29)
la ce comentarii am citit cred ca romania isi merita soarta si nu doar atat.
Draqu (2012-04-14 20:50:14)
as vrea sa fiu un doctor de ala ca pune mina pe tot corpul femeii
cosmin (2012-04-10 21:24:49)
trebuie sa aiba mult curaj doctorul
Petro (2012-04-05 20:56:31)
Dragelor nu este nimic trucat in acest video. Eu locuiesc in Suedia unde într-un singur spital , pe zi sunt înregistrate in jur de 50 de nasteri in proporție de 80 l suta natural. Astăzi implinind 37 de saptamani de gravidanta am fost la spital pentru ca bebelusa mea nu era întoarsa si doctorii au executat aceasta tehnica de intoarcere cu mâinile. Totul a decurs bine si in decurs de nici 5 minute bebelusa era pozitionata cu capul jos . Toate cele bune si dacă nu știți ceva mai documentați-va , in loc sa va dați cu părerea pe dinafara.
mami (2012-04-01 09:34:48)
E o procedura extrem de dureroasa. Am trecut prin asta acum aproape 14 ani si inca nu am uitat. A fost insa fara rezultat pentru ca nu au reusit sa intoarca bebelusul si pana la urma (dupa 48 ore) tot la cezariana am ajuns…
yssa (2012-03-22 14:59:58)
wtf ce scarbos… trebuie sa ai ceva curaj sa faci asta daca esti doctor
buna (2012-03-19 17:01:26)
buna nu stiu ce aveti impotriva acestui procedeu dar mie mi se pare ok. ia mai ganditi-va la mamele voastre si bunicile ele tot prin cezariana au nascut??? atunci nu se punea problema de asa ceva . cezariana o simti o viata ca orice opreratie ca totusi e o operatie pana la urma, dar sa nasti normal acum nu sa te rupi toata in interior. daca poti eu zic sa o faci. copiii de acum 20 30 40 de ani nu au venit prin cezariana si sunteti intrege intregi nu??? si s-a putut. mai nou toate fug de nastere naturala ca naiba de tamaie e o expresie si nu e bine. si mai ales daca vrei 2 3 copii ce faci?? te taie de atatea ori eu nu cred . dar pe criza asta cine mai vrea 2 3 copii nu? sa nu gandim asa. frica asta e nefondata de nastere naturala te chinui nu zic ca nu dar trece te refaci dar cu o operatie??? nu mai esti om in veci dar la asat nimeni nu se gandeste. dar ai un servici unde trebuie sa ridici si tu ca femeie nu pori si risti o alta operatie si ce ai rezolvat?? nu otate femeile stau la birou asa ca nu sunt de acord cu cezariana decat in cazuri ca copilul nu se intoarce si nu poate fi intors de medici, sau e prea mare si risti sa te rupi in interior s anu mai poti face altul, au mai trecut printr-o operatie si medicu nu iti da voie, sau ai probleme de sanatare sau alte afectiuni atunci da dar dak e inregula cu tine mai bine natural ca te refaci cu operatie nu te refaci in veci. acum fiecare cu parerea lui.
rucsandra (2012-03-18 21:44:08)
nu este nici un fel de truc si bebelusului meu i s-a intamplat asa si este extrem de dureros bebe nu statea cu capul in jos si am fost nevoita sa fac asa ceva…..m-a durut dar a luat nota 10 la nastere…
Raluca (2012-03-18 19:32:15)
este riscant intr-advar dar merita sacrificii pentru a aduce un alt sufletel pe lume…
Spital din Afganistan, bombardat din greseala de americani. Scuzele prezentate dupa ce 16 oameni au murit
Recomandari