Neversea 2018. Primii artiști anunțați care vor concerta la malul Mării Negre


Organizatorii evenimentului Neversea au anunțat deja primele nume care vor urca pe scena de la Malul Mării. 
Timp de 4 zile și 4 nopti, cel mai mare show de pe plajă reunește DJ și artiști de talie mondială, spectacole inedite și scenografii unice în lume. Așadar, în perioada 5-8 iulie 2018, pe una dintre plajele municipiului Constanța, are loc cea de-a doua ediție Neversea. 


Printre cei care vor urca pe scena se află trupa irlandeză The Script, John Newman, Scooter, Redfoo, Axwell&Ingrosso, Hardwell, Steve Angello, Alan Walker, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Jamie Jones, Nina Kraviz, Dub FX, Camo & Krooked, Chase & Status, Modestep, Noisia și Pendulum. 


 

Trupa irlandeză The Script va concerta pentru prima dată în România. Solistul trupei, Danny O’Donoghue, este foarte apreciat în Marea Britanie,unde este și unul dintre membrii emisiunii „The Voice UK“. Printre melodiile cunoscute se află „Hall of fame“, „Superheroes“, „The man who can’t be moved“ şi „Breakeven“.
 



John Newman
revine și el în România, asta după ce în 2016 și 2017 a urcat pe scena UNTOLD. Newman are 28 de ani și toată umea la picioare. A cucerit topurile muzicale cu melodiile sale celebre printre care amintim „Love me again“, „Blame“ şi „Give me your love“.



Scooter
nu se mai satură de România. Anul acesta trupa va urca pe scena festivalului Neversea  unde va încinge atmosfera cu hituri deja cunosute, „Maria“, „The Logical Song“, „How Much Is The Fish“, dar și piese de pe cel mai recent album - „Scooter Forever“.

Rapperul și DJ-ul Redfoo e sexy și știe asta. Vine la Neversea să ne demonstreze asta. Redfoo este cunoscut pentru duo-ul LMFAO și mai ales pentru melodiile "Party Rock Anthem" și „I’m sexxy and I know it“


La Neversea 2018 ne vom întâlni și cu DJ-ul și producătorul suedez de muzică electro-house, Steve Angello. Alături de Axwell şi Sebastian Ingrosso, Angello a făcut parte din trupa Swedish House Mafia. 

Prețul unui abonament Neversea este de 449 lei plus taxe. Abonamentele VIP sunt disponibile la prețul de 900 lei plus taxe.

Foto: neversea.com

  • Neversea 2018. Primii artiști anunțați care vor concerta la malul Mării Negre

related posts

Modifică setările cookies