Noua moda a mamelor de la Hollywood. Cum isi tin ele copiii permanent aproape


Mamicile de la Hollywood isi fac tatuaje pentru a celebra nasterea copiilor lor de mult timp, iar moda lor nu este una tocmai recenta. Chiar si asa insa, ea capata o noua insemnatate. De la Angelina Jolie si pana la [...]


Mamicile de la Hollywood isi fac tatuaje pentru a celebra nasterea copiilor lor de mult timp, iar moda lor nu este una tocmai recenta. Chiar si asa insa, ea capata o noua insemnatate.

De la Angelina Jolie si pana la Victoria Beckham, o multime dintre cele mai apreciate artiste de peste ocean au optat pentru imprimarea permanenta a numelor, zilelor de nastere sau simbolurilor specifice micutilor lor.

Un studiu recent arata insa ca moda se raspandeste si ca celebritatile au inceput sa dicteze tendintele si in randul mamicilor obisnuite din Statele Unite ale Americii, care aleg sa faca acest pas important si sa se tatueze in cinstea celor mai importante fiinte din viata lor.

Conform Fox 4 News, zilele in care se pastrau pantofiori vechi sau albumele de familie erau puse la rang superior au apus. Altfel stau lucrurile in scoietatea 2012.

Tuturor doamnelor care planuiesc sa faca pasul de a-si tatua un element legat de copilul lor, mai ales daca acesta nu a implinit un an, postul TV le ofera un sfat pretios, si anume sa nu grabeasca. Trasaturile si gusturile copilului se pot schimba, asa ca aveti rabdare.

Desigur, regula nu se aplica pentra data de nastere sau un simbol pe care doriti sa-l asociati micutului.

Printre cele mai cunoscute mamici de la Hollywood care s-au insemnat cumva la venirea pe lumea a copiilor lor se numara Angelina Jolie, Victoria Beckham, Julia Roberts, Heidi Klum si Melanie B.

Angelina are imprimate datele de nastere ale copiilor ei sub forma unor coordonate pe brat, in timp ce Victoria Beckham are cate o stea pentru fiecare copil imprimata pe spate. De asemenea, Julia Roberts si-a tatuat numele copiilor ei in zona lombara.

Modelul Heidi Klum are imprimat numele sotului ei, Seal, pe brat, inconjurat de stelele care ii reprezinta pe copiii lor. Nu in ultimul rand Mel B are tatuata o pasare phoenix, in cinstea fetitei ei, care poarta acelasi nume.

related posts

Modifică setările cookies