“Nu e treaba nimanui cu cine te culci!” Uite ce vorbe mari spune o fata de 13 ani despre un subiect tabu


A pustoaica de 13 ani din Statele Unite ale Americii are curajul sa deschida subiecte de care pana si cei mai maturi dintre adulti se feresc. Intr-un filmulet care promite sa devina viral, Astrorice vorbeste despre sex si despre prejudecatile [...]


A pustoaica de 13 ani din Statele Unite ale Americii are curajul sa deschida subiecte de care pana si cei mai maturi dintre adulti se feresc. Intr-un filmulet care promite sa devina viral, Astrorice vorbeste despre sex si despre prejudecatile oamenilor in ceea ce priveste acest subiect.

Astrorice este o video-bloggerita de 13 ani care ii acuza pe toti cei care indraznesc sa acuze o fata de practici neortodoxe raportandu-se doar la hainele pe care le poarta sau la zvonurile care circula despre ea.

Mesajul pustoaicei a fost vizionat de 140.000 de ori pe YouTube si are toate sansele sa devina viral, cu atat mai mult cu cat subiectul este unul delicat.

Inainte de a incepe sa-si tina pleadoaria, pustoiaca mentioneaza in descrierea filmuletului ca este constienta ca subiectul ales nu este unul foarte “ortodox”, cu atat mai mult cu cat este abordat de o fetita virgina, de numai 13 ani, care nu stie foarte multe lucruri despre tema.

Chiar si asa, ea le face observatie celor care se grabesc sa judece dupa aparente si care folosesc cuvinte extrem de jignitoare cu o lejeritate iesita din comun.

Mai mult, ea ii sfatuieste pe toti sa se preocupe de lucruri importante, care tin de viata lor si sa nu mai creeze impresia ca a face sex este o practica rusinoasa.

A jigni o femeie doar pentru ca poarta haine stramte, se bucura de sex, face sex sau despre care doar se zvoneste ca ar face sex este complet gresit. Nu e treaba nimanui cu cine si de ce se culca o fata. Nu cred cineva merita sa fie jignita doar pentru ca are unul sau mai multi parteneri. Nu le mai faceti pe fete sa se simta rusinate ca fac sex“, spune Astrorice.

Ea subliniaza ca multe adolescente se jignesc intre ele si isi spun in fel si chip, fara ca macar sa inteleaga adevarata insemnatate a termenilor.

De vreme ce te protejezi, esti pregatita fizic si emotional si iti place sa intretii relatii intime cu prietenul tau, nu ar trebui sa te judece nimeni pentru asta. Aceasta este concluzia la care ajunge bloggerita.

Ce parere ai despre afirmatiile pustoaicei? Crezi ca greseste sau ca are dreptate cand le face observatie oamenilor? Spune-ne mai multe in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies