O fetita de 3 ani recita din memorie TOATE strofele din Luceafarul! Uite cum enumera planetele, capitalele si continentele

Anastasia Trofor are doar 3 ani, dar are un IQ mai mare decat multi adulti. Ea raspunde la orice intrebare, spre mandria parintilor ei, care au filmat-o si au promovat-o pe internet. Atat de micuta si de simpatica, Anastasia Trofor [...]
O fetita de 3 ani recita din memorie TOATE strofele din Luceafarul! Uite cum enumera planetele, capitalele si continentele

Anastasia Trofor are doar 3 ani, dar are un IQ mai mare decat multi adulti. Ea raspunde la orice intrebare, spre mandria parintilor ei, care au filmat-o si au promovat-o pe internet.

Atat de micuta si de simpatica, Anastasia Trofor le da o adevarata lectie elevilor care iau note mici la scoala.

Fetita recita fara pauze toate strofele din Luceafarul, una dintre cele mai celebre poezii ale lui Eminescu, iar performanta este apreciata de cei mai multi dintre cei care au vazut clipul, care a generat peste 260 de comentarii pe Youtube:

- “Ce fetita frumoasa! Felicitari parintilor, e un copil deosebit!”
- “Felicitari! Am ramas profund impresionati si cu gura cascata happy Sa va traiasca, sa creasca mare si sa adune o lista interminabila de realizari! Este o dulcica!

Unii comentatori sunt insa de parere ca fetita e prea mica pentru a invata o poezie atat de lunga:

- ”E bun si cu exersarea memoriei, dar sa chinui un copil de 3 ani sa invete Luceafarul pe de rost mi se pare exagerat, exista alte poezii potrivite varstei.”
- “Foarte frumos, insa poate ar trebui sa profite de memoria ei prin alte modalitati decat invatarea unei poezii pe care poate nu o intelege prea bine la varsta ei.”

Clipul cu fetita recitand Luceafarul are deja peste 270.000 de afisari si promite sa stranga mult mai multe de atat.

NIKOLAS (2012-11-26 21:21:38)
e mica si nu intelege,voi, domni comentatatori, daca intelegeti acesta poezie…. recitati mai bine? cata invidie aveti in voi! si pe un copil de 3 ani. asta ar cam trebui sa intelegeti voi. ptr ea e un dar de la Dumnezeu. bravo ptr lectia data tuturor. esti un inger.
rada (2012-11-24 23:37:45)
si ce frumoasa e! felicitari, draguto!
Manuela (2012-11-24 17:59:21)
cat de dulce e
Avioane rusesti au lovit o baza a rebelilor antrenati de SUA. Cele doua state vor discuta despre siguranta spatiului aerian
Recomandari