O fetita de 3 ani, recompensata de o firma de panificatie pentru ideea ei


Lily Robinson, o fetita de trei ani si jumatate a compus in luna mai a anului trecut o scrisoare catre o companie de panificatie importanta. Micuta le-a adresat atunci o intrebare producatorilor, care, nu doar ca i-au raspuns, ci au [...]


Lily Robinson, o fetita de trei ani si jumatate a compus in luna mai a anului trecut o scrisoare catre o companie de panificatie importanta. Micuta le-a adresat atunci o intrebare producatorilor, care, nu doar ca i-au raspuns, ci au si recompensat-o pentru perspicacitatea de care a dat dovada.

Lily era la cumparaturi cu mamica ei, cand a observat pe rafturile magazinului o paine denumita “Painea Tigru”. Contrariata, ea si-a pus atunci intrebarea de ce poarta alimentul acest nume, de vreme ce modelul de pe coaja nu seamana cu blana unui tigru, ci cu cea a unei girafe.

“Painea Tigru” seamana cu pielea unei girafe

De indata ce a ajuns acasa, fetita a intocmit o scrisoare catre producatori, iar acestia i-au raspuns imediat, incantati de remarca.

Cred ca ideea ta este foarte buna si ca ai dreptate. Ce-i drept, petele de pe paine seamana mai tare cu cele ale unei girafe“, i-a scris seful departamentului de relatii cu clientii copilei.

Barbatul i-a explicat fetitei de ce s-a optat, initial, pentru tigru si i-a spus ca brutarul sef de la vremea respectiva a considerat ca era o idee buna. El i-a oferit micutei un card de 3 lire si si-a marcat varsta asemenea micutei: “David 27 1/3“.


Micuta a trimis sugestia companiei si a primit cadou un voucher

Cu toate ca scrisoarea a fost trimisa in urma cu ceva timp, ea a fost descoperita de internauti recent si a fost transformata in viral.

Mai mult decat atat, exista zvonuri conform carora compania are de gand sa schimbe numele painii in toata tara, conform sugestiei fetitei.

related posts

Modifică setările cookies