Se intampla in Romania: satul in care toate femeile fertile au ramas gravide in acelasi an

Situatie absolut incredibila inregistrata intr-un sat din Romania: anul trecut toate femeile fertile din localitate au ramas insarcinate si au dat nastere unui copil. In satul Crucea din comuna Lungani, judetul Iasi, se nasc anual aproximativ 100 de copii, dupa [...]
Se intampla in Romania: satul in care toate femeile fertile au ramas gravide in acelasi an

Situatie absolut incredibila inregistrata intr-un sat din Romania: anul trecut toate femeile fertile din localitate au ramas insarcinate si au dat nastere unui copil.

In satul Crucea din comuna Lungani, judetul Iasi, se nasc anual aproximativ 100 de copii, dupa cum rezulta dintr-o ancheta facuta in localitate de ziarul Buna Ziua Iasi.

Citeste si: Cea mai tanara mama din lume a avut 5 ani! Afla cum a fost posibil acest lucru

Dar anul trecut, in aceasta localitate, care nu numara cu mult peste 1.000 de suflete si in care populatia este in majoritate de etnie roma, 280 de femei au ramas gravide.

Primarul comunei Lungani, ce are in componenta satul cu gravide, Gheorghe Pricopie, a spus ca asta inseamna ca absolut toate femeile fertile au procreat.

La Crucea nasc fete care abia au implinit varsta de 13 ani. Primarul a spus ca numarul mare de nasteri din sat a facut ca populatia comunei sa creasca cu peste 500 de sufletele de la ultimul rencensamant din 2008.

Citeste si: Cele mai penibile 9 intrebari despre sex! Uite ce curiozitati jenante au tinerii din ziua de astazi

La sfarsitul anului trecut, primarul comunei a inaugurat o gradinita moderna. Acum, cand a vazut in ce ritm creste numarul mamelor, Gheorghe Pricopie si-a facut niste calcule si a ajuns la concluzia ca ar trebui sa mai construiasca alte cinci gradinite.

Romanul care judeca in tara in care compatriotii sai sunt campioni la infractiuni. "Aici nu esti rege, nu esti imparat"
Recomandari