Testul pentru clasa a II-a pe care il pica 1 din 2 adulti activi. Tu crezi ca il poti rezolva?


Adultii au o capacitate de intelegere a cifrelor atat de redusa incat duc o adevarata lupta pentru a afla deducerile din salariu sau pentru a-si calcula restul pe care trebuie sa-l primeasca la cumparaturi. 17 milioane de adulti, adica o [...]


Adultii au o capacitate de intelegere a cifrelor atat de redusa incat duc o adevarata lupta pentru a afla deducerile din salariu sau pentru a-si calcula restul pe care trebuie sa-l primeasca la cumparaturi.

17 milioane de adulti, adica o treime din populatia Angliei si aproape jumatate din oamenii care au loc de munca, au abilitatile matematice ale unui copil de scoala primara, spune un raport dat publicitatii pe 1 martie.

Citeste si: Are un IQ aproape la fel de mare ca cel al lui Albert Einstein! O fetita de 4 ani uimeste lumea stiintifica

Numarul celor pentru care notiunile elementare de matematica sunt necunoscute a crescut cu doua milioane in aceasta tara doar in ultimul deceniu, in ciuda faptului ca au fost investite miliarde de euro in sistem, pentru imbunatatirea standardelor.

Raportul, care a fost realizat de o organizatie numita Aritmetica Nationala, spune ca 49 la suta din adultii din Anglia care au loc de munca sunt atat de slabi la matematica incat nu ajung nici la nivelul cerut pentru un copil de 9-11 ani.

Citeste si: O fetita de 3 ani, mai desteapta decat 98% dintre oameni! Vezi ce IQ are

related posts

Modifică setările cookies