Un tata este fericit sa-si vada pentru prima data cvadrupletii, dupa ce sotia lui a pierdut 4 sarcini: “E un miracol”


Miracol este numele pentru ceea ce i s-a intamplat unei familii din Marea Britanie. Femeia a nascut luni cvadrupleti, dupa ce a pierdut patru sarcini si isi pierduse orice speranta ca va avea vreodata copii. Grace Slattery, 31 de ani, a [...]


Miracol este numele pentru ceea ce i s-a intamplat unei familii din Marea Britanie. Femeia a nascut luni cvadrupleti, dupa ce a pierdut patru sarcini si isi pierduse orice speranta ca va avea vreodata copii.

Grace Slattery, 31 de ani, a adus pe lume trei fetite si un baiat, iar sotul ei, James, s-a fotografit mandru cu fiecare din ei. Copiii s-au nascut cu putin inainte de termen, la cateva minute distanta unul de celalalt si sunt perfect sanatosi, relateaza The Mirror.

Citeste si: Vrei sa ai gemeni? Vezi 7 factori care influenteaza aparitia unei sarcini gemelare

Grace si James se considera cei mai fericiti oameni din lume dupa ce si-au vazut bebelusii. Barbatul spune ca el si sotia lui au trecut printr-un iad incercand sa aiba copii. Grace a pierdut patru sarcini in ultimii patru ani.

Ne-am casatorit de 4 ani, insa suntem impreuna de 10. Am incercat sa facem un copil, pentru ca asta ne-ar fi implinitCeea ce ni s-a intamplat acum este un miracol“, spune barbatul.

Cei doi aproape ca nu mai aveau nicio speranta cand Grace a ramas din nou gravida. Surprinzator este ca ea n-a facut niciun tratament de fertilizare, concepand cvadrupletii in mod natural.

related posts

Modifică setările cookies