Gradinita Arlechino

Gradinita curata, aspect modern, ingrijit. Amplasata intr-o zona foarte frumoasa, aproape de Parcul National. Punctul forte al gradinitei Arlechino sunt materialele educationale de calitate, aduse din Belgia si Olanda, si activitatile extracurriculare. Copiii invata sa descopere lumea din jurul lor [...]
Gradinita Arlechino

Gradinita curata, aspect modern, ingrijit. Amplasata intr-o zona foarte frumoasa, aproape de Parcul National.

Punctul forte al gradinitei Arlechino sunt materialele educationale de calitate, aduse din Belgia si Olanda, si activitatile extracurriculare.

Copiii invata sa descopere lumea din jurul lor – pentru ca unul din parinti lucreaza intr-o fabrica de paine, copiii au venit in vizita si au vazut cum se face painea; apoi, au mers si au plantat flori intr-o sera, au cules fructe dintr-o livada. In pus, copiii sunt invatati de mici sa fie ecologisti si sa colecteze selectiv deseurile.

De la 3 ani copiilor li se preda engleza intensiv si iau lectii de muzica si pictura de la profesori de specialitate.

Adresa: Str. Arh. Dumitru Harjeu, nr. 45, sectorul 2, Bucuresti

Telefon, fax, e-mail: 021.326.05.84, Cristina Singeorzan: 0723.264.032, Elena Jalba: 0749.028.820

Website: http://www.arlechino.ro/

Acreditare: autorizatia de incredere nr.1735 din 2003

Inscrieri: tot timpul anului

Varste copii: intre 1,5 si 6 ani

Programul de functionare: 8.00 – 13.30
8.00 – 14.00 (include si masa de pranz)
8.00 – 18.00

Tarife: Program scurt 8.00 – 13.30 – 870 ron
Program mediu – 8.00 – 14.00 (include si masa de pranz) – 1130 ron
Program lung – 8.00 – 18.00 – 1260 ron
Program de before & after school – 770 ron

Personal didactic: personal calificat, cu experienta

Grupe copii: grupa mini, mica, mare, mijlocie, pregatitoare; maxim 13 copii in grupa

Spatii (sali): 6 sali de clasa, sala de mese, biblioteca

Curte exterioara (loc de joaca): da

Activitati educative: engleza, educarea limbajului, matematica, cunoasterea mediului, educatie pentru societate, educatie plastica, activitati practice, educatie fizica, educatie muzicala

Activitati optionale: inot, teatru, dans, karate, pian, engleza, germana, spaniola, tenis, role, patinaj, sah

Activitati extracurriculare: spectacole de teatru, vizite la muzee, spectacole de circ, plimbari in parc, vizite la gradina zoologica, tabere si excursii la munte, clubul micilor bucatari, atelierul verde

Limbi straine: engleza intensiv

Bucatarie proprie: Nu. Masa se serveste in sistem de catering.

Personal medical: Medicul pediatru vine de trei ori pe saptamana sa ii vada pe copii. Copiii sunt dusi in vizita la stomatolog de trei ori pe an, pentru a se obisnui cu controalele de rutina.

Siguranta: Gradinita Arlechino are contract cu o firma de securitate, in caz de vreo problema au un buton de urgenta, iar agentii de paza vin imediat la gradinita. Au sistem de supraveghere video intern, dar nu e disponibil online, la cererea parintilor.

Transport: La cererea parintilor.

Alte servicii sau informatii: Program de before & after school. Before school – pentru copii care invata dupa amiaza – clasele 5-8. La after school, o invatatoare le preda engleza in fiecare zi copiilor din clasele 1-4. La programul de before school, engleza e predata de 3 ori pe saptamana, franceza de 2 ori pe saptamana, limba romana si matematica. Club de vara pentru copiii de la after school – cursuri de creatie vestimentara, bucatarie, stiati ca – cu subiecte din istorie si geografie, vizionari de filme.
Reportaj ProTV: Care e primul cuvant in engleza pe care-l invata imigrantii plecati spre Vest. "Fugim de moarte, e peste tot"
Recomandari