Trucuri pentru a deveni mamica de fetita

Conform unui studiu danez, 80% dintre femeile care au adoptat o dieta speciala pentru “fetite” cu noua saptamani inainte de a ramane insarcinate si-au indeplinit visul si au devenit mamici de fetite. Dieta a fost bogata in calciu si magneziu [...]
Trucuri pentru a deveni mamica de fetita

Conform unui studiu danez, 80% dintre femeile care au adoptat o dieta speciala pentru “fetite” cu noua saptamani inainte de a ramane insarcinate si-au indeplinit visul si au devenit mamici de fetite.

Dieta a fost bogata in calciu si magneziu si a continut fructe, branzeturi, verdeturi si orez. Pe langa acestea, viitoarele mamici au luat suplimente si s-au dus sa faca analize care sa le masoare in mod constant nivelul de calciu si magneziu din sange.

Doamnele au evitat mancarurile bogate in potasiu si sodiu (bananele si cartofii), intrucat se crede ca ele favorizeaza dezvoltarea sexului masculin. Dintre cele 32 de femei care au participat la studiul de cinci ani, 26 au devenit mamici de fetite.

Pe langa dieta aparte, doamnelor li s-a mai cerut un lucru: sa intretina relatii sexuale cu partenerii lor intr-un anumit moment al ciclului menstrual, mai exact, cu trei-patru zile inainte de ovulatie.

A existat si un argument pentru cererea specifica si anume faptul in spermatozoizii purtatori de cromozomi Y sunt mai rapizi, dar mor mai repede. Spermatozoizii purtatori de cromozomi X rezista mai mult timp. Astfel, daca incercau sa concepa chiar inainte de ovulatie, cand ovulele erau eliberate, spermatozoizii X puteau fi singurii care “supravietuiau” si erau fertilizati.

Specialistii spun insa ca dieta a avut un impact mai mare decat cel de-al doilea sfat, mizand pe faptul ca nivelul de minerale din sange poate afecta ovulele nefertilizate, facandu-le mai receptive la spermatozoizi. Cercetatorii care au condus studiul incearca acum sa testeze o solutie care sa favorizeze dezvoltarea sexul masculin al fatului.

Oamenii cred ca daca urmeaza intocmai sugestiile noastre, sansele ca bebelusul sa aiba sexul dorit cresc considerabil. Metoda este experimentala, insa am dovedit ca functioneaza“, a spus Annet Noorlander, biolog specialist.

Tu ai incerca o dieta pentru a avea sanse mai mari de a deveni mama de fetita? Crezi noua saptamani de regim special vor contribui la formarea sexului bebelusului tau?

eliana (2012-08-01 16:07:20)
Lori, daca nu merge o sa mai ai un baiat. Si ce mandra e o mama cu trei baieti………….
fata (2012-07-25 19:53:14)
Eu am tinut si dieta si tot si am fetita. Sunt 7 factori care influenteaza, nu doar dieta desi ea joaca un rol important. E bine calciu si magneziu dar si verdeturile au potasiu si alcanizeaza PHul si pentru fata trebuie sa ai un mediu acid, deci sunt doua diete care trebuie tinute in paralel. Oricum in final Doamne Doamne are ultimul cuvant. Succes celor care incearca, le doresc sa aiba rabdare.
simona (2012-07-25 19:51:22)
eu sunt o mare consumatoare de cartofi si chiar inainte sa raman insarcinata am mancat multe cartofi si o sa fiu mama de fetita…mentionez k am incercat trucuri pt a avea baiat si tot fetita vom aveatotul depinde de cum vrea doamne doamne sa fie…astea sunt fix niste mituri…parerea mea…si cel mai important e ca bebelul sa fie sanatos indiferent dak e fata sau baiat…
lori (2012-07-21 02:11:40)
eu am doi baieti dar imi doresc o fetita foarte mult. as incerca dar daca nu merge
fuchs (2012-07-20 12:44:01)
tot timpul sarcinii am avut contractii.pentru a evita o pierdere de sarcina(mai inainte pierdusem la 4 luni)am luat cite 5-6 capsule de magneziu zilnic.in luna a 9-a am incetat a le mai lua,pt a avea contractiile de nastere.si am adus pe lume o fetita,care acum are 15 ani.deci,se pare ca e un simbure de adevar pe undeva in teoria asta
Ioana (2012-02-17 12:49:11)
Da defapt e autosugestia. Cred atat de mult ca va avea efect incat chiar are. E doar autosugestia.
»
Anunt cutremurator facut de SUA. S-au gandit sa lanseze un nou atac NUCLEAR
Recomandari