Cum sa prezici sexul copilului tau: tabla chinezeasca

Tabla chinezeasca este unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute sisteme pentru a prezice sexul bebelusilor. Daca esti curios sa stii sexul copilului inainte de nastere sau daca vrei sa afli aceasta informatie pentru a te pregati de cumparaturi, [...]
Cum sa prezici sexul copilului tau: tabla chinezeasca

Tabla chinezeasca este unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute sisteme pentru a prezice sexul bebelusilor. Daca esti curios sa stii sexul copilului inainte de nastere sau daca vrei sa afli aceasta informatie pentru a te pregati de cumparaturi, poti folosi vechea metoda a chinezilor pentru a te lamuri.

Legenda spune ca tabla chinezeasca a fost ingropata intr-un mormant al familiei regale din China, in urma cu 700 de ani.

Capetele incoronate se foloseau de tabla pentru a determina sexul copiilor lor, lucru pe care il poti face si tu, acasa. Calculul se realizeaza cu ajutorul a doi parametri simpli: varsta lunara a mamei si luna in care a fost conceput micutul.

Varsta lunara a mamei are un mod specific de a fi calculat, insa acesta nu este deloc complicat si il poti face singura.

Metoda de calcul a varstei lunare

In cazul in care mama s-a nascut in oricare alta luna in afara de ianuarie sau februarie, varsta ei lunara este reprezentata de varsta actuala plus 1, daca si-a sarbatorit deja ziua de nastere in momentul in care a conceput copilul.

Daca mama s-a nascut in ianuarie, sau la inceputul lunii februarie, varsta ei lunara este varsta actuala plus 2, daca a trecut deja ziua ei de nastere in momentul in care a conceput bebelusul.

Determinarea sexului copilului

Pentru a folosi tabla, tot ce trebuie sa faci este sa cauti casuta corespunzatoare lunii in care a fost conceput micutul si casuta care iti arata varsta lunara.

In momentul in care faci calculul pentru a determina sexul copilului tau, nu uita sa iei in calcul si variatiile. Daca nu stii exact momentul in care ai conceput bebelusul lucrurile s-ar putea complica. Cu toate acestea insa, in 90% dintre cazuri tabla chinezeasca ofera un raspuns corect in privinta sexului copilului tau.

Metoda este ideala si in cazul in care iti doresti foarte mult sa ai fetita sau baietel, deoarece te poti folosi de datele din table pentru a alege perioada corespunzatoare fiecarui sex in parte.

Sursa foto: thebump.com

Madalina (2015-06-23 19:33:17)
La mine nu se potriveste ...noi l am conceput in ianuarie si aici arata ca e baietel iar la ambele 4 d mi au spus ca e fetita...
Ambasadorul german in Romania, la "Dupa 20 de ani": "Posibilitatea preluarii refugiatilor nu este nelimitata, in Germania"
Recomandari