Femeile sunt innebunite dupa iubirile de-o vara. Vezi care sunt motivele


Vara este anotimpul vacantelor, al distractiei si … al iubirilor pasionale traite la malul marii. O asemenea experienta este de neuitat, chiar daca riscul de a ramane cu o cicatrice pe viata este foarte mare. Iubirile sau aventurile din vacanta sunt intense, pline de pasiune si fluturi in stomac. Perfecte.ro a facut o dezbatere pe tema asta, iar raspunsurile cititoarelor au fost intr-o proportie covarsitoare PRO!


Cele mai multe cititoare Perfecte.ro au raspuns ca merita sa incerci macar o data o iubire de-o vara. Nu doar pentru senzatiile intense pe care le traiesti, ci si pentru amintirile care iti raman pentru totdeauna. Uite care au fost cele mai convingatoare argumente:

Maria: “Sunt de acord deoarece avem o viata care trece atat de repede..si merita sa traim din plin si la maxim."

Raluka: “Sunt pro....pentru ca iubirle de-o vara sunt cele mai faine. De obicei cele mai super si incitante aventuri se petrec vara, asa ca fetelor, de ce barbatii pot sa-si permita sa ne insele dar noi sa stam si sa nu facem nimic? Nu, asta nu se mai poate, trebuie sa fim mai indraznete si mai tupeiste, sa dovedim ca putem face mai mult!!!!!!"

Albertina: ”Sunt pro.Acestea se numesc pasiuni care sunt mai intense decat o relatie de lunga durata. Nu putem sta mereu sa ne gandim la iubirea vietii noastre. Trebuie sa ne lasam purtate si de instinctul nostru si nimic nu poate fi considerat gresit, atata timp cat ne face fericite.”

Dana: “Da, de ce nu ? Trebuie sa profiti de timpul frumos si sa te distrezi la maximum in vacanta:)))”

Veve: “Sunt frumoase, sunt intense, de poveste... dar daca sunt iubiri, lasa urme grele. 60% pro :))”

Alina: “Iubirile de vara sunt foarte sexy si foarte pasionale.... Pro!”

Bia: “Pro. De ce? Pentru ca asa cunosti mult mai multe persoane si stii ce poti sa alegi pe viitor:D E punctul meu de vedere.. :)”

Cristina: “Cele mai frumoase si de neuitat iubirii sunt cele de-o vara. Sunt pro. Chiar daca se termina rapid, ramai cu niste amintiri frumoase, care iti ridica moralul ori de cate ori te gandesti la ele. Merita sa incerci macar o data!”

Andi: “Sunt pro! Sunt niste trairi foarte frumoase ale tineretii :)”

Alexandra: “Pro! In vacanta, te poti bucura de cele mai tari one-night-standuri, fara sa te gandesti ca poti sa dai nas in nas cu partenerul undeva pe strada. Merita experimentate, de ce nu?”

Parerile contra au fost mai putine, dar sustinute cu argumente realiste.

Anny: “Sunt contra acestor aventuri - nu duc la nimic.”

Eva
: “Cand este o iubire de-o vara, nu se mai numeste iubire! Deci sunt contra.”

Andra: “Sunt contra. De ce sa-ti bati capul cu o iubire care tine o vara? Risti intr-un final sa suferi si sa ramai singura si deprimata. “

Tu ce parere ai despre iubirile de-o vara?related posts