Viata sexuala dupa casatorie? "Monotona si in majoritatea timpului... absenta. Nu mai simt dorinta, partenerul nu ma mai atrage"


Multi spun ca viata sexuala a unui cuplu devine monotona dupa casatorie. Poate nu chiar de la inceput, insa dupa un timp lucrurile tind sa se inrautateasca. Majoritatea persoanelor care au raspuns la dezbaterea Perfecte.ro au recunoscut ca sexul dupa marele eveniment nu mai e la fel.


Iata cele mai interesante raspunsuri.

Gaby 
E muuul mai proasta, foarte proasta . Daca stie ca ma poate avea la orice ora, nu il mai intereseaza deloc. Mor cand il vad asa de indiferent. Incerc sa mai schimbam ceva: hai sa facem aia, ailalta, nimic. Dar il vad cum i se scurg ochii dupa altele. Iubirea dureaza foarte putin, cred eu. Sexul bun este la inceputul unei relatii.

Alex
Mai BUNA! E drept ca in unele perioade mai rar, dar il inteleg cand lucreaza la casa si ajunge seara pe la 11 mort de obosit incat si un dus e greu de facut. Merita oricum asteptarea sau amanarea pe weekend cand "recuperarea datilor pierdute" din timpul saptamanii e spectaculoasa :))). Acuma depinde de fiecare cuplu cum considera ...

Zina
Din pacate, mult mai proasta. Nu stiu daca este neaparat din cauza certificatului :D...Poate ca este stresul, munca..dar acum nu mai gasim timp pentru noi. Nu as vrea sa cred ca inainte de casatorie scenariul era mai fericit doar din cauza ca nu eram casatoriti. Mi se pare absurd. Nu cred ca schimbarea aceasta poate declansa un fel de blocaj psihologic (cred ca asta este cauza) intrucat noi am stat impreuna 3 ani inainte sa ne casatorim.

Cand fericirea conjugala a disparut de pe lista de prioritati, e trist. Si culmea, asta este cauza directa sau indirecta pentru cele mai multe certuri.

Ioana 
Suntem casatoriti de aproape 3 ani, iar viata noastra sexuala e din ce in ce mai buna pentru ca ne cunoastem unul pe celalalt, stim ce ne place si cum sa ne surprindem. De la inceput ne-am atras puternic, iar sentimentele nu si-au pierdut deloc intensitatea. Ori de cate ori avem ocazia, ne place sa ne bucuram unul de celalalt. Asadar acel certificat nu schimba nimic, cel putin la noi nu s-a schimbat mare lucru.

LISA
Din pacate merg mai rau lucrurile dupa casatorie. Sa fie oare blestemat certificatul de casatorie?

CRIS 
Dupa 9 ani de cand formam un cuplu, tin sa zic ca suntem la fel de prinsi unul de celalalt la fel ca la inceput...Secretul? Mereu ceva nou, mereu ne declaram cat de mult ne iubim, mereu ne zambim, mereu ne destainuim unul altuia...totul pozitiv!

Elf
Dupa 3 ani de relatie, fara sa fim casatoriti, pot spune ca deja viata noastra sexuala e monotona si in majoritatea timpului ...absenta.Nu mai simt dorinta de a face sex ,partenerul nu ma mai atrage. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie dupa casatorie, in cazul in care o sa existe una. Tin sa precizez ca suntem un cuplu tanar,eu 22, iar el 29.

Roxana
Noi suntem impreuna de aproape 8 ani, suntem tineri amandoi. La inceputul relatiei, erau zile cand faceam sex si de 3 ori pe zi, fara sa exagerez. Acum, daca facem o data pe saptamana e bine.Nu zic, cand ne-am cunoscut eram studenti, fara griji, acum serviciu, oboseala, dar nici nu mai exista acea atractie si scanteie ca la inceput. Ne iubim, ne respectam, dar cred ca am jumatate de an de cand ma gandesc daca are rost sa continuam asa. Nici nu suntem casatoriti si deja a intervenit monotonia si nu cred ca dupa casatorie o sa fie mai bine... sau poate ma insel ...
 related posts