Dezvoltarea fatului. Cum arata fata unui bebelusul in a treia luna de sarcina

Toti viitorii parinti isi doresc sa stie cum va arata bebelusul lor. Un nou documentar realizat de specialistii de la BBC le dezvaluie acestora modul spectaculos in care isi formeaza cei mici trasaturile faciale. Seria “In interiorul corpului uman” a [...]
Dezvoltarea fatului. Cum arata fata unui bebelusul in a treia luna de sarcina

Toti viitorii parinti isi doresc sa stie cum va arata bebelusul lor. Un nou documentar realizat de specialistii de la BBC le dezvaluie acestora modul spectaculos in care isi formeaza cei mici trasaturile faciale.

Seria “In interiorul corpului uman” a fost lansata in urma cu un an pe celebrul post de televiziune si isi propune sa recreeze cu ajutorul tehnicilor de animatie de ultima ora modul in care se formeaza corpul omenesc.

In cel mai recent episod, oamenii de stiinta au urmarit modul in care se formeaza fetele bebelusilor. Asemanandu-se cu piesele unui joc de puzzle, bucatelele de tesut facial se imbina armonios unele cu altele, formand in cele din urma trasaturile bebelusului.

Citeste si: Fata sau baiat? Sexul viitorului copil, intre mit si realitate

Cele trei mari sectiuni ale puzzle-ului se intalnesc deasupra buzei superioare si contureaza chipul bebelusului“, afirma prezentatorul emisiunii.

In materialul video de 30 de secunde, specialisti in tehnica 3D s-au straduit sa arate intregul proces care se desfasoara in burtica gravidei, marturisind ca nu a fost deloc usor sa redea modul de formare al fetei bebelusului.

Ceea ce se intampla cu fatul este de-a dreptul minunat. Intre luna a doua si luna a treia de sarcina, micutul isi contureaza practic fata umana. Daca acest proces nu are loc acum, nici nu va mai avea loc pana la momentul nasterii“, a spus prezentatorul.

M (2012-07-30 22:00:43)
Si atunci cum ramane? Este bebelusul avortat persoana umana sau ba? De regula, cam in jurul acestei varste se fac avorturile; de ce nu este recunoscut un bebe ca fiind persoana umana( cu dreptul nestingherit la viata ca orice om) inca din momentul conceperii? Eu zic ca mamele sa reflecteze mai profund inainte de a face avort.
Ambasadorul german in Romania, la "Dupa 20 de ani": "Posibilitatea preluarii refugiatilor nu este nelimitata, in Germania"
Recomandari